Kolmistaan blogi. Suositun Kolmistaan

Suositun Kolmistaan

Kolmistaan blogi

Samalla vaihtelin myös hieman esillepanoja ja kodin ilme muuttuikin ainakin omaan silmän taas melkoisesti. Ammatiltani olen parturi-kampaaja ja toimin yrittäjänä Prime hair and beauty design -liikkeessäni Tampereella. Rankkaa on ollut ja melkoista tunteiden vuoristorataa, ja vasta viimeisen vuoden aikana oman pään sisältö on vihdoinkin alkanut hyväksyä asian. Voi että tuo tyttö on ollut pieni ja muuttunut jo aivan valtavasti reilussa kolmessa vuodessa. Semmonen oikeen elämän makunen blogi on paras.

Next

Kolmistaan

Kolmistaan blogi

Alle kuukauden ikäisten kaksosten ristiäisten jälkeen kaikki lapset mummille hoitoon ja miehen kanssa neljän ruokalajin illalliset, kuohuvat, vaahtokylvyt, paljon unta. Uutta ja vanhaa sopivasti sekoitellen. Hän kertoo saaneensa yli 100 Instagram-viestiä ja suututtaneensa monia. Minulta saatetaan vaikkapa kysyä, onko minulla sisaruksia tai mitä töitä olen tehnyt ennen bloggaamista. Tänään suupielet sai ylös tuo meidän pieni koira, joka aina vain jaksaa heilutella pikkuista häntäänsä ja olla niin hassu.

Next

Maria Nordin

Kolmistaan blogi

Sä oot niin symppis ja hyväntahtonen kaveri että blogissa pitää näkyä kaikki tunteet; ilot ja surut, arki ja juhlakin. Tiistaina päädyimme sairaalaan ja sillä tiellä olemme. Vaan onneksi sulku loppui nyt. Ja sitten eikun minglailemaan vai mitä se oli? Ainoa, jota seurasin sillä en ole blogien seuraaja. Olen myös luvannut järjestää tytöille juhlat heti, kun Ronja meille seuraavan kerran pääsee. Kouluelämäkin kiinnostaisi vaikka töitä ei varmaan jaksaisi miettiä. Sen kummempaa tekemistä ei olla mietitty, sen kun vain oleskellaan, nukutaan päikkäreitä, ulkoillaan ja katellaan sarjoja ja elokuvia, syödään mämmiä siis minä syön ja saunotaan.

Next

Askel tuntemattomaan

Kolmistaan blogi

Arjen keskellä sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä ja suurta, vaan pienistäkin asioista voi iloita. Etäilläänkö siellä ruudun takana tällä hetkellä? Lehtori on viranhaltija, jolla on tietyt edut, sitten on liuta tuntiopettajia erilaisilla sopimuksilla. Toivoisin vain, että asioista puhutaan täsmällisillä termeillä. Luojan kiitos, että olen perus positiivinen ihminen ja yritän löytää jokaisesta päivästä jotain positiivista ja hyvää. Ja nyt kyllä seuraan sinua täälläkin. Jostakin syystä se ei vain tunnu nyt kovin hyvältä ajatukselta, tai toisaaltahan se voisi piristääkin, nyt niin rajoittunutta elämän tilannettamme? Ehkäpä tämän alkusysäys olisi voinut tulla hieman iloisemman tapahtuman kautta, mutta nyt kävi näin.

Next

E2O

Kolmistaan blogi

Paha mieli on ollut teidän kaikkien puolesta, mutta jotenkin uskon siihen, että elämä kantaa, myös sua. Olen viimeaikoina sukeltanut syvälle tietoisuuden maailmaan. Vuosi on ollut rankka, ehkäpä koko elämäni rankin. Muru Babyt pakataan Tetra Recart -pakkauksiin, jotta maut säilyisivät ruuissa mahdollisimman hyvin. Kaikki sympatiat ovat nyt puolellasi, jostain syystä! Haluatko ottaa kantaa johonkin asiaan? Nyt on kuitenkin parasta elää vain päivä kerrallaan ja muistaa, että joskus tämäkin loppuu.

Next

Kolmistaan (televisiosarja)

Kolmistaan blogi

Jos oikein innostun, voisin siivoilla vaatekaappeja ja muitakin kaappeja, tai leipoa rahkapullia. Televisiossa ensimmäisen kauden esitetti maalis—huhtikuussa 2019. Eipä sitä olisi etukäteen uskonut, mitä kaikkea se piti sisällään ja miten suuria ja mullistavia, tavallista talliaistakin koskettavia asioita, jokin pieni virus voi saada aikaan? Monet muut tulppaanit kun tahtovat kuivua nuppuasteelle. Jotta erikoistilannekevät olisi vieläkin erikoisempi, päätettiin laittaa meidän koti myyntiin. Kyse ei siis ole siitä, etten kannattaisi noita aatteita koska kannatan. Kotonamme tassuttelee myös pieni villakoira Nuusku.

Next

Maria Nordin

Kolmistaan blogi

Kyse on siitä, että joka helkkarin asiasta on tehtävä nykyisin printtipaita, siiderietiketti ja giffi. Meidän kasvissyöjä ei vielä ole alle 8kk ikäisenä näitä päässyt maistamaan. Ehkä en ole itse osannut arvostaa virkaa tai nimikettä kuten pitäisi, koska en edelleen käsitä miten nimikkeen käyttö on leuhkintaa tai miten se on pois keltään. Vanhan tyhjäämistä, uuden valmistumisen odottamista. Ja totta kai toivotaan, että tänne muutta joku sellainen henkilö, pariskunta tai pieni perhe, joka rakastuu tähän asuntoon ja Pyynikkiin yhtään paljon kuin mekin. Itse olen tänään iloinen vapaapäivän viettelijä.

Next

Askel tuntemattomaan

Kolmistaan blogi

Ihmeellisesti sitä ihminen kuitenkin jaksaa, kun on yksinkertaisesti pakko. Sympatiaa varmasti ansaitsevat kaikki, jotka tämmöisten asioiden kanssa joutuvat valitettavasti painimaan. Koska me isotkin syömme intohimolla, on ollut ihana huomata, että Mesille ja Ompullekin maistuu ruoka erittäin hyvin. Onneksi täällä Porissa on ihana lastenneurologi, jonka kanssa on helppo jutella ja joka puhuu myös samaa kieltä kanssamme. Täydellistä anti-age kasvorasvaa etsivä, kotimaisten elokuvien kannattaja, jonka elämänhallintaopas koostuisi viidestä luvusta. Tästä kovasti kiitollisena ristin käteni ja toivon, että tilanne pysyy jatkossakin samanlaisena. Jatka lukemista vain jos ymmärrät edellisen.

Next