Konfirmationssang i en kælder sort som kul. m.pcinpact.com

Vers til konfirmationssang

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Held og lykke med din konfirmation. Lad os glasset tage og på væsken smage! Fin jeg er til grammatik, jeg er stiv i gymnastik. Den burde de fleste også kende, måske undtaget de mindste i forsamlingen. Vær velkommen i de voksnes lag. Hvert lille hjerte er symbol På en kærlighed så stor, Til Dig vor kære pige her Som bød Os med til fest. Alle Tag lidt af hvert og find så selv på no´et, det er vel sådan set det bedste råd.

Next

Konfirmationssange

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Snart en voksen tøs du blir, slut med barnetiden, andre glæder det så gi'r samt lidt mere viden Skolen skal dog passes godt, resultatet skal bli flot, du får flere pligter håber ej du svigter. Rikke er en gammel ven, I kan li at snakke, er det om ham Mark Owen og hans nye jakke, måske rideelastik eller om lidt gymnastik ingen må det høre lukket alle døre. Er det svært at komme på bare end enkelt linje, så må du jo hoppe videre til en af de andre melodier her på listen. Så kan man næsten ikke undgå at hive den med ind til festen. Nxxxx holder fest i dag, hun er konfirmeret, indbudt til et festligt lag er I inviteret, alle her nu glæder sig, for du er på rette vej, du har ingen kvaler, andre alt betaler.

Next

De 17 mest populære melodier til konfirmationssange

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Du kan jo starte med at prøve at lave et enkelt vers, og så kan du jo fornemme, hvordan det kører. De som værtspar mange stjerner får, aldrig gæst fra bordet sulten går, og familien de samler glad, venner og bekendte har på rad. Ud i Balling bor et sølverpar, mangen gæst de inviteret har, holder fest med både sus og dus, her i Søby i forsamlingshus. Hip hurra — vor konfirmand, sit hjem godt lide kan! Det er hammer hammer fedt, både for mig og dig, da du nu har fået 17 gode melodier, som du frit kan benytte dig af. Melodien lå simpelthen ikke lige for mig, som de øvrige ellers har gjort.

Next

Gratis konfirmationssange

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Forfatter: Vilhelm Høm - Komponist: C. Igen en børnesang, som vi alle eller langt de fleste af os i hvert fald er vokset op med, og som vi kender helt ind til benet. Mangler du idéer til fantastiske konfirmationssange? Der bringer Dig endnu en tak Ønsker lykke på Din vej. Skønt de levede lidt småt, havde musene det godt; de gik rundt og snasked' og blev aldrig vasket. Du nyder så gerne cigar og lidt røg, på en ferie i Løkken fik lyst til en smøg; men nedlagt og lukket var tankene der, men den femte var åbent, og røg fik du her. Lavet helt specielt af os, den dig intet koster.

Next

m.pcinpact.com

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Lad til slut os løfte vere glas. Ellers bliver det jo ren acapella. Fest Gæst, hest, bedst, næst, vest, blæst, gæst, læsehest, pæst, rest, attest, protest, læst, pest, arrest, manifest. Brug denne melodi som konfirmationssang, hvis du er frisk på at gøre det med end Hr. Selvom han ikke er i blandt os mere, så står hans sang stadig klar for de fleste af os. Du kan godt li' film med gys allerhelst med slukket lys du bliver aldrig bange gysene er mange. Men da morgenstunden kom, tænk, var hele salen tom, for til sidst kom katten, åd dem alle atten.

Next

Konfirmationssang fest sang af SØREN ROSE

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Du var lille, og blev passet og plejet. Og gerne helst hjemmeskrevet sange. Det er personligt en af de sange, jeg ofte har svært ved at huske hele melodien på. Så kom lidt alvor, da til skolegang ham pligten kaldte, det skulle man jo — det var ikke noget selv han valgte, men det gik da også godt, og han klarede sig flot. Hvem mon bli´r den første, med den allerførste? Hip hurra — vor konfirmand, til alting blive kan! Print Til konfirmanden Melodi: Bamses fødselsdag Forfatter: Ukendt En vise vil vi synge her til konfirmandens ære, ved denne fest, han hædersgæst jo absolut må være. Og skal det være denne melodi, der skal lægge toner til dine skriblerier? Vi alt godt vil dig ønske på færden.

Next

I en kælder sort som kul, tekst og melodi

Konfirmationssang i en kælder sort som kul

Vi vil meget gerne gøre denne side med sange til konfirmation så god som muligt, og derfor må du meget gerne sende os andre konfirmationssange, der må deles. Når du så blev rigtig sløj, kom du op hos mormor, der var fred og ingen støj, det var godt det tror jeg, morfar han var også rar, næsten som en bedstefar, ind på jomfrukammer ingen grund til jammer 6. Altid munter — højt humør vi hos dig kan finde, du er altid i vigør ude — ja, og inde. Så hjælp dem da alle, syng med i kor og lad os så høre en skøn tenor: Trala lalala …. Mor og far Fødselar, jubilar, brudepar bessefar, repertoire, rar, nar, har, bar, indebar, skar, foretar, overtar, varetar, sågar, hva, behar, klar, passiar, dyrebar, åben- bar, imiddelbar, underbar, bizar, snar, polar, formular, fødselar, jubilar, barbar, nar, kaviar, januar, februar,j aguar, basar, hasard, husar, krykhusar, vikar, cigar, kommentar, proletar, hektar, tartar, dikkedar, samovar, antikvar, arkivar, ansvar, forsvar, eksemplar, honorar, enventar, par, badekar.

Next