Kong arthur moesgaard. Kong Arthur. Det Kongelige Teater på Moesgaard ved Aarhus.

Moesgaard Museum

Kong arthur moesgaard

Søndergaard formår at inkorporere denne komik i Malorys væremåde, så det på ingen måde virker utroværdigt. Det tager flere år at få det hele til at klappe, og der er da heller ikke hvert år, at Det Kongelige Teater kan lægge 100. Han var helten, der ifølge legenden, havde trukket sværdet, Excalibur ud af stenen, hvor det ellers havde siddet totalt fast. Vi følger psykologiske udsving hos den engelske kong Arthur, uden helt at forstå hans sammensvorne riddere ved det runde bord, mens resten af personerne er delt op i de gode og de onde. Og der kan ikke siges nok af lovord om ensemblet og den tekniske del med lys og lyd — ikke mindst efter pausen. Det er muligt at lade bilen stå i Odder; buslinjen 100 kører fra restauranten kl.

Next

Vilde stunts, eksplosioner og ild: Nu er Kong Arthur kommet til landsdelen

Kong arthur moesgaard

For selvom vejret krævede to tæpper, kaffe i pausen og en kradsende hals i dag, er det alting værd. Dette er alt sammen med til, at jeg kører hjem blæst bagover af den store indsats alle har gjort for at få denne forestilling på benene. Her står den på vilde stunts, eksplosioner, ild, motorcykler, heste og ægte kærlighed. Han mener, at der er en kobling mellem Kong Arthur og Moesgaard Museum. I en af de store kampe er der bland andet gjort brug af slowmotion. For der er rigtig mange rækker på skråningerne derude i Ulvedalene.

Next

Kong Arthur: Kæmpe actionbrag på Moesgaard

Kong arthur moesgaard

Men da hans teenagedatter Fiona døde for nylig, udgav han singlen Vi slår døden ihjel. Hestene skiftes undervejs ud med motorcykler, og det musikalske bagtæppe går fra middelalderrock over mod pop. Den historiske kro tilbyder check-in fra kl. Og netop som man tænkte, at nu falder natten på, nu løses alle tråde, nu bliver vi snart fri for at kludre rundt i alle de engelske navne, dukker nogle motocross-gutter op af mørket. Vi kommer ind nogenlunde midt i historien, da Kong Arthurs England er i forfald. Det er der kommet et barn ud af.

Next

Kong Arthur er kommet til Moesgaard i stor stil

Kong arthur moesgaard

Kom afsted, mens I har chancen. De fire skuespillere, som deltager er gået ud af museet, så de kan blive fotograferet i det område, de skal spille i. Personligt var jeg især vild med at sidde under åben himmel på Moesgaard og se, hvordan naturen var med til at skabe det middelalderlige univers. Teater i mange år har lavet udendørs teater om sommeren. Kombineret med smuk lyssætning, overdådige kostumer og lækker livemusik, er det visuelt en utrolig smuk forestilling.

Next

Spis, drik og nyd: Her finder du maden før

Kong arthur moesgaard

Moesgaard er den perfekte kulisse. Kong Arthur — og sværdet i stenen To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling ved Moesgaard Museum. Motorcrosser blandes med heste, Spiderman-maske med -briller og andet i lignende stil bringer mig ud af det middelalderlige univers. Og han skal ud og finde både sig selv og Merlin, der er blevet væk. Forestillingen er helt klar repremieren værdig, især i de smukke omgivelser, som forestillingen passer perfekt ind i.

Next

Kong Arthur

Kong arthur moesgaard

Når Kong Arthur bliver skør i løbet af forestillingen, løber han også fortvivlet og forvirret ud imellem træerne og ned mod scenen. Han leverer sammen med Jacob Lohmann en af aftenens mest interessante scener, hvor jeg gribes lidt ekstra. Også Palle Steen Christensens metaltunge scenografi, primært bestående af runde spillepodier, fungerer, og orkestret, som er henvist til et rundt glashus, er blevet en mere integreret del af det hele. Lige fra starten af bliver jeg blændet af de smukke, flotte og ekstravagante kostumer, designet af Ida Marie Ellekilde. Til gengæld er det et flot udendørsshow og et Gesamtkunstwerk, hvor glade amatører som gøglere, hesteryttere, motorcykelryttere og kor fører an og fylder godt, mens de professionelle musikere, skuespillerne og en stadig velsyngende og myndig Xenia Lach-Nielsen guider det store turkise kor igennem aftenen.

Next