Kristoffer robin og ole brumm. Kristoffer Robin og Ole Brumm (Blu

Bånd 28: Ole Brumm og blåsbortdagen

Kristoffer robin og ole brumm

Det er likevel noe behagelig lite viktig og upretensiøst med Kristoffer Robin og Ole Brumm. De hjelper hverandre å finne fram til de store gledene i livet igjen. Han forklarer for sin kone Evelyn Hayley Atwell at han må jobbe hardt nå,- for å kunne gi familien et godt liv. Dere er blitt misbrukt på de groveste. Ansiktene til Ole Brumm og Nasse Nøff er stivnet i selvmedlidende grin, og det hjelper ikke at de norske stemmene er sentimentalt lespende.

Next

Anmeldelse: Kristoffer Robin og Ole Brumm

Kristoffer robin og ole brumm

For meg gjorde den absolutt ikke det. Kristoffers prioriteringer har blitt jobb, og han klarer ikke lenger å se behovene til familien sin. I denne hjertevarmende fortellingen fra Disney har Kristoffer Robin, gutten som opplevde utallige eventyr i Hundremeterskogen, blitt voksen og mistet retningen i livet. Til tross for dette, så satt jeg med et smil om munnen gjennom hele filmen, og et par tårer i øynene ved noen øyeblikk. Men dog, så hadde jeg et håp, innerst i hjertet mitt, at dette skulle bli en søt og sjarmerende film. Jeg vet ikke om dere vet det, men han gjør ingenting hver dag! Og på en benk der, gjenforenes de for første gang på 30år. Det skal så lite til for å gjøre noen andre lykkelige, enten det er en rød ballong eller å ta seg tid til å lese en hyggelig bok for barnet sitt.

Next

Kristoffer Robin og Ole Brumm

Kristoffer robin og ole brumm

Det har egentlig ikke så mye å si når det er dyrene som snakker, men menneskene er litt distraherende. Kristoffer Robin og Ole Brumm er egentlig en rar film å ha forhåpninger til. Ikke gi slipp på barndommen din, ikke glem å lek, ikke frata ungen din viktig leketid, ikke prioriter jobb fremfor familien din. Der selve plotet og humoren i filmen er ganske enkelt,- da dette er en barnefilm, så er selve subplottet det som vil treffe det voksne publikummet. Det var Disney-filmer som lærte meg å gråte av film, og de vet fortsatt hvordan de skal få det til. Den prøvde seg av og til, men det føltes som det ikke passet inn med resten av filmen. Det som trengs, er at selveste Ole Brumm kommer stabbende inn fra Hundremeterskogen for å minne ham om hva som egentlig betyr noe.

Next

Kristoffer Robin og Ole Brumm « NRK Filmpolitiet

Kristoffer robin og ole brumm

Gjennom å hjelpe Ole Brumm så lærer Kristoffer Robin seg hva som faktisk er viktig i livet. Kristoffer kan ikke skjønne hvordan døren åpnet og lukket seg akkurat her, utenfor hos han? De gjør iherdige og barnlige forsøk på å kamuflere seg. I redaksjonen: Bjørn Harald L. Den gjengrodde Hundremeterskogen fremstår nå som et dunkelt sted. Ole Brum, Nasse Nøff, Tussi og Tigergutt slapper av på stranda. Kan Kristoffer Robin og Ole Brum få oss til å bli like glad som Ole Brumm blir når han spiser honning? Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.

Next

Anmeldelse: Kristoffer Robin og Ole Brumm

Kristoffer robin og ole brumm

Kristoffer hjelper kanskje Brumm på veien tilbake til skogen, men det er nok egentlig slik at Brumm hjelper Kristoffer tilbake til familien sin. Man kan uavhengig av alder kjenne seg igjen i tristheten til Tussi, angsten til Nasse, ivrigheten til Tigergutt og den tilfeldige visdommen til Brumm. Motvillig går Kristoffer med på å i det minste få Brumm til feriehuset i Sussex der den originale døren til Hundremeterskogen er, slik at Brumm kan dra tilbake å lete etter vennene sine. Milnes bøker på ny som voksen? For det viktigste man kan ha, er hverandre. Han har en jobb han ikke liker, og en familie han ikke ser ofte nok på grunn av jobb. Dette åpner opp nye muligheter for Kristoffer Robin. Vel i denne versjonen får du svaret.

Next

Kristoffer Robin og Ole Brumm « NRK Filmpolitiet

Kristoffer robin og ole brumm

I virkeligheten var Kristoffer Robin 35 år gammel da hans far og forfatter, A. Det er så mye som skjer i hundremeterskogen, men du kommer til å bli overrasket over hvor mye som har forandret seg. Kristoffer har giftet seg med Evelyn Hayley Atwell og fått datteren Madeleine Bronte Carmichael , men har en krevende jobb i en koffertbedrift som gjør at familien er satt i andre rekke. Den når ikke helt opp til nivået hvor Paddington befinner seg, med sitt sjarmerende ytre og en overraskende dyp sosial kommentar om innvandring, det å være annerledes og at verden hadde vært bedre om alle bare var litt snillere med hverandre. Kristoffer Robin og Ole Brumm handler om arbeiderklasse mannen Kristoffer Robin som møter sin barndomsvenn Ole Brumm. Milne sine historier som vises i denne filmen, som ikke ble vist i tidligere Disney-filmer.

Next