Lady fargekart 2019. Nytt fargekart fra LADY! Nå er interiørfargene for 2019 her.

Nytt fargekart fra LADY! Nå er interiørfargene for 2019 her.

Lady fargekart 2019

Veggen her er malt med i fargen. Den grålige undertonen gjør at denne fargen harmonerer vakkert med 1622 Refleksjon, 0394 Varmgrå. En veloverveid kombinasjon av subtile kontraster tilfører hjemmet en varm, naturlig tekstur. Alle udendørs farver er nøje udvalgt og testet i vores laboratorier, så vi er sikker på, at de kan tåle påvirkningerne fra det omskiftelige skandinaviske klima. Farverne i dette farvekort er nøje udvalgt og grupperet sådan, at du nemt kan finde passende kombinationer.

Next

LADY Fargekart 2019

Lady fargekart 2019

Flere og flere tørr også å male hele rommet etter at de kun har testet ut en farge på en fondvegg. Nye nøytraler: i perfekt balanse gir en avslappende atmosfære. De siste årene har vi sett en tydelig tendens i forhold til fargevalgene i vår hjem. . Uttrykk deg med farger Nå kan du lage din personlige fargepalett.

Next

LADY farger og inspirasjon finner du her!

Lady fargekart 2019

Presisjon: Utforsk nye fargekombinasjoner og skap spennende kontraster. Vi har lavet flere digitale farvekort for at kunne give dig endnu mere inspiration og endnu flere gode råd end det, du finder i vores trykte farvekort. I de digitale farvekort får du også konkrete farveråd fra Jotuns Farvechef. Hjemmet gjenspeiler håndverk, en sans for natur og kreativ gjenbruk. Da er det bare å la seg inspirere av Jotun Lady sine nye farger og trender og la ditt hjem få et personlig preg med en nyanse som overrasker og gir energi. Når alt kommer til alt, kan rommene i et hjem gjenspeile ulike fasetter av én og samme identitet. Fargekartet inneholder ulike grupper av farger; tidsriktige aksentfarger, moderne nøytraler og kulørte fargefamilier.

Next

Jotun Lady fargelansering 2020

Lady fargekart 2019

Det handler om en tolkning av tendenser i samfunnet, og hva vi tror vil være viktig for folk i tiden som kommer. Mange av oss ønsker å foreta noen endringer i livet, lære noe nytt, reise eller bare dagdrømme litt mer. Taket er malt med takmalingen 1024 Tidløs. Det er alltid like spennende å se hva det kreative teamet har skapt og de trender de spår i tiden som kommer. Det helt hvite er ikke like hyppig representert og det grå som har vært en trend i flere år byttes nå ut med kulør. Det sier Lisbeth Larsen, som har ledet arbeidet med utviklingen av det nye fargekonseptet. Se responsen og hva Lisbeth Larsen tenker om hvordan det nye fargekartet kan hjelpe deg når du skal velge farger til ditt hjem.

Next

Jotun Lady fargelansering 2020

Lady fargekart 2019

Fargekartet er utviklet i samarbeid med fotograf , og Jotuns faste og internasjonalt anerkjente stylist-duo:. Døren og listene har fått de samme fargene, men er malt med. Flere velger også å male tak, dører og listverk i samme farge som veggen. Etter presentasjonen fikk vi oppleve fargene utstilt i flotte stilleben. Uansett; et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser.

Next

LADY Fargekart 2019

Lady fargekart 2019

Fokuset hviler på det vakre og det enkle, nordisk minimalisme og en Zen-inspirert atmosfære. Gulvlist og vindu er malt med den supermatte i fargen 1024 Tidløs. Fargen er fin til lyse toner og harmonerer godt med 1024 Tidløs, 12077 Sheer Grey og 12078 Comfort Grey. Personlig stil Uansett om du ønsker en ton-i-ton eller en kontrastrik fargepalett, vil fargekartet hjelpe deg med å skape harmoniske fargekombinasjoner. Her er noen av fargene og trendene jeg synes utmerket seg fra den nye kolleksjonen.

Next