Lavollen åpningstider. Elgsethytta

Romemyras søndagspedalister: Åpningstider sommeren 2011

Lavollen åpningstider

Været er et sikkerstikk og en fin åpning på en samtale. Forutsatt at været blir brukbart så satser vi på Vassfjelltur søndag 24. Folk er veldig hyggelige mot syklister når man viser at vi tar hensyn, setter ned farten, vokter oss for små barn og passerer i rolig tempo. Vi var enige om at det hadde vært en vellykket tur. I dag står «ja-benken» som et lite kjent kulturminne ved grøftekanten, klar for nye allianser og utfordrende samliv. Uansett, forseinka som eg var, sykla i eitt til Rønningen, ca 7,3 km iflg. Mestringstilbud Kommunen har ulike lavterskeltilbud til pårørende.

Next

Tilbud til personer med demenssykdom og pårørende

Lavollen åpningstider

Fra Elgsethytta er det også en rask tur til , flott utsikt mot Trondheimsfjorden. Bortsett fra noen få meter med snøføre var veien bar helt fram, men dog litt våt og sølete noen få steder. Mens vi satt der ringte Svein Erlings mobiltelefon, det var Helge M som lurte på hvor vi var, og om vi kom til å bli der den nærmeste halvtimen? Vi sykler veien opp fra Kvål, men satser kanskje på ei alternativ rute ned fra toppen på siden mot skianlegget. Der valgte vi stien opp til Lianvannet, der stien rundt på øst- og sørsiden av vannet og videre stien i dalen som munner ut i Vådanveien nedenfor Haukåsen. Tilbud til personer med demensdiagnose Møteplass for personer med demenssykdom Vi ønsker å gi personer med demensdiagnose eller annen kognitiv svikt en mulighet til å møte andre i samme situasjon.

Next

Romemyras søndagspedalister: 2012

Lavollen åpningstider

Vi var enige om at det hadde vært en flott tur. Etter berre ein sykkeldag etter sommarferien fredagen vart det antatt med rette, etter sveitteutbrotet å døme. Der valgte vi grusveien fra benserten på Leirbrua, vi klatret opp kneikene mot og gjennom Vådan gård. I staden låg tåka tett over toppane, i alle fall var ikkje Gråkallen synleg. Fra Gåregrenda går det en bomvei nordover mot fjellet Bringen. Vi diskuterte litt turalternativene og bestemte oss for å se om det var farbart til Grønlia, med Skistua som alternativ, for april hadde vært rekordvarm. Fra Tunga gård opp bakkene til Lavollen.

Next

Romemyras søndagspedalister: Åpningstider sommeren 2011

Lavollen åpningstider

Svein Erling dro fra Tiller ca 13. Det blåste litt svalt og så var det noen trekantede fluer som beit oss av og til, men eller hadde vi en god og lang pause i solveggen. Helge Ø og Svein Erling syntes det var uvanlig tungt oppover bakkene, men da vi entret Grønlia skjønte vi hvorfor: Ny rekord. Resten av turen fram til Grønlia via krysset ved Storfurua og rundt Skjellbreia på østsida gikk udramatisk. Hvis dere ikke akkurat bor i Romemyra, men vil være med likevel, så kom. Det var kun skiløypa innover mot hytta som var snødekket, så det var først da jeg kom dit at jeg reduserte dekkstrykket. Det blåste langs tretoppene, men var nesten vindstille nede på grusveiene.

Next

Romemyras søndagspedalister: Åpningstider sommeren 2011

Lavollen åpningstider

Der det å ha sykkel er viktigere enn hvilken modell det er. Her og der hadde det rent vann over veien, men piggdekkene våre krafset seg greit over disse issvullene. Det er visst det vi driver med i Romemyras søndagspedalister,. Vi sykler veien opp fra Kvål, men satser kanskje på ei alternativ rute ned fra toppen på sørsiden mot skianlegget. Også denne søndagen var det kjølig, bare fem grader. Først ca halv fire satte vi oss på syklene for retur. Helge M og Svein Erling bestemte seg for å forsøke seg mot Grønlia, til tross for snøføret.

Next

Estenstadhytta

Lavollen åpningstider

Det gikk ganske radig nedover Lianveien, med Anita først og Svein Erling sist. Det var som et fjernt og vakkert Shangri La i det fjerne, flott opplyst av sola. Stedet har vært i bruk siden 1794. Først ned bakkene og over Ilabekken, forbi Tunga gård som nå eies av Steinerskolen og ned Fjellseterveien til rett forbi Baklidamparkeringen. Vi syklet ned Heimdalsveien til Klett og videre gang- og sykkelveien gjennom Melhus sentrum ca 20 m.

Next

Romemyras søndagspedalister: 2011

Lavollen åpningstider

Alle tre var enige om at det hadde vært en flott tur. Vel, det var alt vi rakk å snakke om før de startet på hjemturen. Skistua er nylig renovert, og framstår som svært moderne. Selv er jeg en av disse særingene som utstyrer sykkelen med piggdekk om vintrene og sykler hele året. Veien utenfor ble raskt endret til en stri bekk og vannet steg utenfor dørene.

Next