Letz sushi islands brygge. HATOBA SUSHI

Sushi i København, Nordsjælland & Århus

Letz sushi islands brygge

Som studerende får du altid 10% i rabat på din sushi. Det føles som at blive inviteret direkte ind i værkstedet hos en flok sushimestre, og ligesom nogle af verdens bedste sushibarer i Tokyo ligger i forbindelse med togstationer og markeder, bidrager Torvehallernes københavnske summen og menneskemylder til en helt særlig stemning. Kontakt: Placering: Se alle lokationer på hjemmesiden ovenfor. Et oplagt besøg for jer, der trænger til et hvil efter en lang dag med shopping. Sushi af højeste kvalitet Selvom sushi ligger i den dyre ende af take away, er det pengene værd, da det smager formidabelt. Fisken er bæredygtig, restauranterne elegant indrettede, servicen god og priserne i bund. Faste tilbud og kampagner Hos os finder du en række faste sushi-tilbud, så du med god samvittighed kan spise sushi endnu oftere.

Next

De 10 bedste sushirestauranter i København

Letz sushi islands brygge

Sæsonens sushi er perfekt til dig, der elsker at prøve noget nyt. Og det, mener vi, giver en god smag i munden. I marts 2018 rykkede de endelig ind i hjertet af København, nærmere bestemt i Nørregade, hvor du også finder en anden sushifavorit nævnt længere nede i denne artikel. Toppet med lynflamberet laks, spicy dip, sriracha og forårsløg. På vores sushirestauranter bruger vi udelukkende certificeret fisk og økologiske ris. . Vi har plads til selskaber i mange forskellige størrelser, og vi hjælper hellere end gerne med planlægningen.

Next

Gastromondo Festival 2019

Letz sushi islands brygge

Nej, her får du hummer i rullen, friskhøvlede trøfler på fisken og gennemsyrende livsnyderluksus i varme, indbydende rammer. Eller en ekstra god frokost om lørdagen. Toppet med sort og hvid sesam til 95 kr. Rabatten må ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Børn er tit meget glade for sushi, da det både er mildt i smagen og nemt at håndtere. Så se nærmere på vores her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.

Next

Sushi på Islands Brygge

Letz sushi islands brygge

Hvert år, på den sidste lørdag i juli, tiltrækker et stort fyrværkeri over Sumidafloden mere end en million tilskuere. Derfor støtter vi op om miljø og dyrevelfærd. Du kan af den grund købe vores sushi med god samvittighed. Fisk, der har haft tid til at vokse, gøre det sjove og sikre næste generation. Når du vælger at spise hos os, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene.

Next

Kampagner og tilbud på sushi

Letz sushi islands brygge

Er du på jagt efter god sushi på Frederiksberg? Vi ønsker at udvikle nye, lækre sushivarianter, der inspirerer og overrasker. Du bestemmer selv, om du vil hente din take away sushi selv, eller få den leveret lige til døren. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale Letz Sushi, eller om du vil have den leveret hjem til dig. Ørred toppet med flødeost og marineret rødløg. I vores restaurant i Store Kongensgade i indre København har du mulighed for at holde fest med eget barområde. I vores restauranter har vi fokus på affaldssortering og madspild, ligesom vi får al vores strøm fra danske havvindmøller. Så send os gerne en mail på så får vi dig på listen.

Next

Hatoba Sushi, Copenhagen

Letz sushi islands brygge

Vores store udvalg af sushi gør, at vi har take away sushi for enhver smag, ligegyldig om du er veganer, barn eller ikke bryder dig om laks. Denne video handler om Wabiwabi Sushi på Islands Brygge. Derfor serverer vi udelukkende sushi, der er lavet af certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk. I København har vi tre lokationer, hvor du har mulighed for at fejre livets uforglemmelige øjeblikke, og i Aarhus har vi én. Hvis du gerne vil spise i restauranten kan du glæde dig til en middag i smukke og afslappede omgivelser. Signature Classic med tempurareje, avocado, agurk og hvidløg.

Next

Sushi Bryggen

Letz sushi islands brygge

Vælger du at nyde dit måltid hos os, kan du derfor se frem til en udsøgt sushioplevelse. Når du bestiller sushi på en af vores mange restauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus, er du med til at støtte op omkring en mere miljøvenlig tilgang til sushi. Grib derfor chancen og bestil Sushi2500, når der skal diskes op med fisk på rå måde inden for hjemmets fire vægge. Tempurahaps Tempurarejer serveres med henholdsvis sriracha og spicy dip, japansk mayo og forårsløg. Tilbuddet gælder alle dage fra 12-15. Du kan bestille som takeaway, og du bestemmer selv, hvilken af vores sushirestauranter, du vil hente det på. Vi arbejder hver dag hårdt på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand, både når det kommer til vores mad, den måde vi driver vores restauranter på samt pakningen af vores takeaway.

Next