Libanesisk restaurang malmö. THE BEST Lebanese Food in Malmo

Libanesiska restauranger i Malmö

Libanesisk restaurang malmö

Kännare från hela Europa åker långt för att äta på Shamiat i Malmö. Lunch 115:- 95:- avhämtning Vardagar 11. Välkommen Välkommen till Beirut Café. Barn upp till 10 år kostar 100:- Måndag-Fredag: 14,30-20,00 Stor Stark Melleruds 40cl 49 kr Glas Vin 49 kr Irish Coffee 4cl 75 kr Lätt dryck fr. Prova hur hummus egentligen ska smaka, beställ in en ljuvligt syrlig malfouf och låt gyllenbruna, frasiga kebbeh smälta i munnen. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att sätta samman en meny som passar dig och dina gäster perfekt! Kycklingspett: med pommesd, ris, eller bulgur och tzatziki falafeltallrik: dressing, sallad, tomat och pommes, ris eller bulgur Kycklinggyrostallrik: dressing, sallad, tomat, pommes, ris eller bulgur Vid allergi fråga personalen! Vårt koncept sträcker sig tillbaka till våra rötter i Danmark där hela idèn med den libanesiske maten ska anpassas efter den europeiska kulturen. Välj mellan en rad olika menyer såsom meze, grill och vegetarisk.

Next

Libanesiska restauranger i Malmö

Libanesisk restaurang malmö

Då vi tyvärr inte kan ta emot barnvagnar i restaurangen finns det möjlighet att låsa in vagnen i vårt förråd. Det bästa är att boka bord i god tid vid större sällskap. Notera att vissa rätter kan innehålla nötter. Välkommen du med att uppleva det bästa den syriska matkulturen kan erbjuda, i en miljö som ger dig känslan av ett traditionellt syriskt gårdshus. Kom på en lunch, eller kom och känn dig som en sultan för en kväll. Vi finns på Nobelvägen 73 i Malmö.

Next

Libanesiska restaurangen Laziza öppnar i Dockan

Libanesisk restaurang malmö

. Vi har ett brett sortiment, men anpassar oss även till dina önskemål och smaklökar. Är du osäker på vad rätterna är och hur du kan kombinera dem? Brunch Serveras: Lör-Sön: 10:00 - 15:00 Välkomna till Helgens Brunch Buffé. Du kan njuta av vår trevliga och lättsamma service i en varm och mysig interiör, men även beställa för avhämtning. Du kan även ringa in och beställa take away för mindre sällskap. På grund av att den är mycket berömd så finns det många gånger ont om plats.

Next

LAZIZA

Libanesisk restaurang malmö

Och så finns det den första syriska restaurangen i Malmö, Shamiat, något helt annat än alla andra. Meddela oss gärna om det finns barn i sällskapet. Vill du veta mer om hur du kan abonnera restaurangen till ert event tveka inte att kontakta oss för att boka ett möte. Boka bord här eller se vår Med fingertoppskänsla och kreativitet tillför Shamiat nutida smaker till de klassiska syriska rätter som sultaner och paschor i det Osmanska riket fick njuta av på sin tid. Vi kan ge er helhetslösningar till ert bröllop, fest eller företagsevent. Välkommen in för en god, smakrik upplevelse! Det är vår ambition att du blir nöjd och naturligtvis tittar förbi igen närhelst du blir sugen.

Next

THE BEST Lebanese Food in Malmo

Libanesisk restaurang malmö

Företaget grundades med målet att förse Malmös konsumenter och matälskare med den bästa maten från Afghanistan och Indien. I buffén ingår dessert och måltidsdryck. Vi erbjuder catering för stora och små tillställningar. Ladda ner våra menyer och välj mellan det bästa som mellanöstern har att erbjuda. Vi erbjuder ett stort utbud av rätter under brunchen. Titta i och få tips på vilka rätter du ska prova.

Next

Ariana Restaurang

Libanesisk restaurang malmö

Det finns syriska restauranger i Malmö. Vi har lagt tyngdpunkten på att föra tillbaka libanesiska smårätter till originalet. Det finns arabiska restauranger i Malmö. Om man gärna vill ha en egen rätt går detta naturligtvis att ordna. Använd bokningsmodulen nedan för att boka bord till vår lunch eller brunchbuffé.

Next

Den bästa libanesiska maten i Malmö

Libanesisk restaurang malmö

Mosaiks burgare: dressing, sallad, tomat, bacon, ost, vitlökscrème och pommes. Om du är allergisk eller känslig för något specifikt, berätta då det för oss så hjälper vi gärna dig välja det som passar just dig! Känn doften av kanel, kardemumma och kummin. Vi har även möjlighet att göra individuella förändringar i menyerna för att bättre passa dina behov. Vänligen notera att sittningstiden på lunchen är 1 timme och på brunchen är det 2 timmar. Vår specialitet är våra goda och smakrika rätter; tillagade med de bästa råvarorna och omsorg. Cafè Ceder är en libanesisk restaurang med en härlig kvarterskrogskänsla.

Next