Lilla coop gällivare. Coop

Coop Gällivare Luleåvägen, Luleåvägen 6, Gällivare (2020)

Lilla coop gällivare

Den 31 oktober är sista dagen du kan kandidera till ägarombud till vår butik! Även om jag var köksmästare så gillade jag att vara ute i restaurangen och snacka och se till så att alla har det bra, bjuda på det lilla extra. Idag 28 mars är det enligt tradition Earth Hour, världens största klimatmanifestation. Sen är det bra kvalitet på Coops egna produkter, de håller bra standard. Med dem kan du ta upp frågor som rör till exempel medlemskapet och butiken. Lugn bara lugn, Chef-Jimmy sitter på ett coopiöst smart alternativ som till och med övertygar Thomas. Jag är för ett hållbart samhälle och det går att göra mycket med vegetarisk kost och tänka annorlunda utan att det behöver bli svindyrt.

Next

Nu har Coop öppnat och åtgärdat rasrisken

Lilla coop gällivare

I dag däremot säger Pettersson att skälet till utrymningen av butikslokalen var att man befarat att en vägg löpte risk för att rasa och att det var väggen som bar taket. . Varje kund ska känna sig unik. Det är dags att rösta fram ägarombud i din butik. Varför inte vara klimatsmarta på samma gång? Därför går det det inte säga i dag varför väggen buktade ut, säger fastighetschefen. Jag är också väldigt passionerad med krukväxter! Så nu börjar jag i morgon min första schemalagda dag på Coop Konsum i Gällivare Domus.

Next

Coop

Lilla coop gällivare

Så lokalt att man blir lycklig. Norrbottens Media har sökt fastighetschefen Eva Pettersson under skärtorsdagen men även i dag på fredagen angående Coop Konsum Sveafältets bekymmer. Kom in och snacka med mig på butiken eller gå in på vår hemsida för att läsa mer. Därför investerar vi 200 miljoner på att erbjuda våra medlemmar och kunder butiksupplevelser utöver det vanliga. Vilket jag också tror är helt i linje med värderingarna inom Coop. Som säljare i butik arbetar du med att ge alla kunder ett kundbemötande i världsklass - varje dag! Peter kommer från Coop Jokkmokk.

Next

Säljare

Lilla coop gällivare

Enligt henne var taket färdigskottat vid 23-tiden på tisdagskvällen. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Takskottningen av fastigheten på drygt 6000 kvadrat var genomförd sent samma lkväll. Nu pluggar jag fjärde terminen och egentligen tänkte jag när jag slutade inom restaurangbranschen att jag nog aldrig kommer hitta ett jobb igen där jag vaknar på morgonen och bara längtar efter att åka till jobbet, att man trivs så bra och bara vill komma framåt. Behöver du beställa ett nytt kort? Personalen skickade vi på studiekurs och butiken höll stängt för kunder några timmar fram til stängningstiden som var klockan 22. Vill du vara med och påverka det som händer här i min butik? Forumet är bemannat vardagar men är du i behov av direkt hjälp så kontakta du Kundservice på telefon 0771-17 17 17 vardagar mellan klockan 8 - 18.

Next

Nyinvigning av Coop i Gällivare

Lilla coop gällivare

Jag har jobbat inom restaurang tidigare och jobbat i hela Skandinavien; Köpenhamn, Stockholm, Malmö, Luleå, norra Norge på allt från finare restauranger till hotell. Tur då att Chef-Jimmy vet hur man gör ett coopiöst bra val : Någon fler än Coop-Thomas som har bryderier inför valet den 9 september? Den skadade väggen förstärktes därför med stämp, eller monteringsstöd under tisdagen. Har tre utflugna barn och två barnbarn. Ni når mig lättast på mejlen med era ansökningar, eller så tittar ni in i butiken så snart ni kan. Välj lokalt så ofta ni kan så ger vi våra barn och barnbarn förutsättningar att alltid kunna äta lokalt.

Next

Coop

Lilla coop gällivare

Trots Sveafältets takproblem så började inte Stora Coop akutskotta sitt tak förrän på fredagen eller tre dagar efter Sveafältets stängning. Snöskottning sattes in och butiken öppnades dagen efter för kunder. För din röst belönas du med 2020 poäng in på ditt medlemskonto! Valet pågår till och med 2 februari. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst f. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera och du måste ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar samt helger. Mina intressen är matlagning, resor och musik.

Next

Coop Malmberget, Kaptensvägen 2, Malmberget (2020)

Lilla coop gällivare

Torsdag 31 oktober är sista dagen att kandidera till ägarombud. Norrbottens Media skrev i veckan om Stora Coop som stängde sin butik i tisdags och skickade hem både kunder och personal. Så den här rollen känns klockren för mig! Vem vill du ska representera dig i vår butik? Det är så himla roligt alltså! Kan stå en hel dag och laga mat åt mig själv. Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Så förklarar fastighetschefen Eva Pettersson den eventuella rasrisken. Enligt henne är det säkert att vistas i butikslokalen igen och prick sju slog Stora Coop upp portarna igen i Boden.

Next