Lykter nille. Stearinlys, lykter og lysestaker

Lysestaker & lykter online

Lykter nille

Men mykje av det innebærer kos-saman med venner og familie, og gjer at denne mørke månaden er fyllt med små og store lyspunkt. Du bestemmer selv hvordan ponchoen skal se ut, og står fritt til å velge utforming. Lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener osv. Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. Nille-kundeavis legges ut hver uke reglemessig. Nille-butikker blir gjerne assosiert med utstyret til festen, eller noe som helst som gjør opprydningen enklere. Den er nå oppdatert med flere fine tips og ideer for deg, både i forbindelse med lys - og lysvett, interiør, strikkeoppskrifter og mye mer! Høy eller rund hals, kabel- eller glattstrikk, ull eller bomull - valget er ditt! Det er nemlig tirsdag, og det må jo feires.

Next

Nille tilbud og kundeaviser

Lykter nille

Vi leter etter det beste designet på Nille-ponchoen 2016! Flere av våre lysholderen er munnblåst av en dyktig glassblåser som over flere år har utviklet kunsten med å lage ferdige glassprodukter. Stas om du legg att ei helsing i kommentarfeltet:. Personlig og unikt, og ikke minst gøy å pusle med på kalde vinterdager! Vi kjøpte hus i vinter, drømmehuset-bortsett frå gulna panel i alle rom. Selv en liten lysholder med et beskjedent telys kan skape massevis av stemning. Nille tilbyr et bredt utvalg og salg av forskjellige merker til rimelige priser. Garn fra Nille må benyttes i designet av ponchoen, men du velger selv hvilket garn.

Next

Den hemmelige hagen: Lys

Lykter nille

Hos oss finner du en mengde forskjellige lys og lysholdere, så skru lyset ned og stemningen opp. Lag god stemning med stearinlys inne om vinteren i mørketiden og lag god atmosfære ute om sommeren med utelykter og lanterner. Vinneren er den som i løpet av finaleperioden har fått flest stemmer. I dag finner du nærmere 400 butikker i Norge. Har du sett vår nye hjemmeside,? Nille forbeholder seg retten til å bruke det innsendte materialet etter eget skjønn og uten kompensasjon.

Next

Nille tilbud og kundeaviser

Lykter nille

Runde, hjerter, stjerner, engler - det finnes en hel jungel av dekor der ute! Eg har funne fram malepensel, interiørinteressa og lesegleden,etter nokre år med hovudet godt inne i den altoppslukande mammatilværelsen. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 100 % stearin. Om du har fulgt denne bloggen en stund, så vet du at vi har delt lysvettreglene her flere ganger, vi synes lysvettreglene er så viktige at vi føler det er på sin plass å minne om disse flere ganger. No blir det kvitt og lyst,eitt rom om gangen: Har vore leser av hage og interiørblogger lenge, men ikkje tatt meg tid til å skrive sjølv i ein travel kvardag med småbarn, mann, hus og jobb. Eg skriv på dialekt, og vonar at det ikkje gjer det altfor vanskeleg for deg som les bloggen min : Velkommen innom og ta ein kikk! Dette gjør Nille til en av de populære norske butikkene med festutstyr. . I sommer skal vi dele gode tips med dere, og vi håper å få mange knallgode og smarte tips fra dere tilbake! Stilen min er først og fremst personlig,litt 70-tals, fargerikt og samtidig iblanda litt Greengate og nostalgi i kvitt.

Next

Den hemmelige hagen: Lys

Lykter nille

Du kan selvfølgelig også pakke inn gavene med dekorativt innpakningspapir i sesongens koseligste julemotiver. Du kan delta med så mange design du ønsker, men hver person kan kun vinne en gang. Her er det uante muligheter, og vi skal dele noen forslag og tips med dere. Forretningsfordelen med Nille er det brede utvalget produkter. De beste tilbudene er tilgjengelige i filialer, postbokser, kataloger eller via følgende lenke:. Enkelte av våre lysholdere har en dobbelfunksjon og kan brukes både som vase og lykt. Enno står symaskin på ynskjelista, men.

Next

Nille: Strikkeoppskrifter

Lykter nille

Og vel så hyggelig er det naturligvis å pakke inn gaver til sine kjære og sett sin personlig touch gaven. Hehe- ikkje lett å velge roll med andre ord: Eg elskar å fotografere, male,sette saman nytt og gamalt i klesveg og interiør. Overlevering av kort og gåver vart det også i dag sidan slekta var samla- eg må innrømma at julekorta enno ikkje er ferdige her i huset. Husk å bruke NilleSommertips i hele sommer! Et supert alternativ hvis man ikke har stein for hånden er at man kan bruke sukker eller perlesukker - det glinser jo så flott i solen også! Vi feirer at sommeren er igang med ukeskonkurranser både på vår og , og totalt skal vi dele ut over 20. For eksempel glitterlim på tube eller vanlig løst glitter som man kan drysse over decoupagelim. Med vårt brede sortiment av lys med og uten duft, finner du alt du trenger for å dempe det elektriske lyset og skru opp stemningen. Fås på hobbybutikker, eller på f.

Next

Lykter og lanterner

Lykter nille

Deltakelse etter at konkurransen er avsluttet aksepteres ikke. Kanskje du vil dele dine tips med oss, som da kan komme med i vår artikkel på? Noen fine stikkord en kan søke på kan jo være; nostalgiske bilder, nostalgiske engler, gamle noter, old texture, shabby chic patterns. Du må selv designe ponchoen, strikke den og dele bildet med Nille. Frukt, grønt, yoghurt - eller noe helt annet? Eg har blitt fortalt at eg har glimt i auget, eg er glad i naturen og særleg våre to skjønne kattar. Opprettelsen av Nille i Norge daterer seg til 1989.

Next