Maison du monde nederland. Ik was niet thuis op het moment van de levering en mijn bestelling is teruggestuurd naar de verzender. Wat moet ik doen?

Ik was niet thuis op het moment van de levering en mijn bestelling is teruggestuurd naar de verzender. Wat moet ik doen?

Maison du monde nederland

Inmiddels wacht ik al dan 1,5 week op een reactie vanuit Maisons. Echt krapuul hadden we in ons huis. Nogmaals excuses voor deze ervaring. Twee bezorgers zorgen ervoor dat uw artikelen in de gewenste ruimte worden uitgepakt. Rotterdam — Antwerpen Met de auto is het vanaf Rotterdam ongeveer een uurtje rijden. Ik zie dat u assistentie heeft gehad van de klantenservice en dat zij u informatie hebben gegeven met betrekking tot uw levering.

Next

Ik was niet thuis op het moment van de levering en mijn bestelling is teruggestuurd naar de verzender. Wat moet ik doen?

Maison du monde nederland

De kerstperiode is drukker dan normaal gebleken waardoor sommige orders een langere levertijd hadden. Ik laat je in dit artikel zien wat ik allemaal heb gekocht! If you see this message, the interactive catalogue has encountered problems and cannot be properly displayed. Dit schreven ze in de mail: Onze Klantendienst heeft uw bericht in veilige handen. Hallo, excuses voor het verlate response. Helemaal van nu, klassiek, retro: voor ieder wat wils. Lang kunnen wachten op de bestelling, uiteindelijk telefoontje met de melding dat ze een palet kwijt zijn dus aankomstdatum van de bestelling onbekend.

Next

Waar zijn de winkels gelegen?

Maison du monde nederland

Na meerderen keren mailen weer geen reactie. Na een halfjaar wachten is 2 weken geleden eindelijk ons kastje gezorgd. Wij wachten al sinds begin januari op de levering van een grote bestelling, maar krijgen geen enkele reactie. Ik heb op 6 december 2019 een bestelling geplaatst en betaald. Na een fout van de kassierster die ik gelukkig nog kon rechtzetten omdat ik de papieren na las in de winkel! Eindelijk na maanden gaven ze aan dat mijn product binnen twee weken geleverd zou worden maar helaas nu al 4 weken verder en nog steeds niks. Naast food kun je hier lezen over beauty, lifestyle, boeken en veel meer! Het is echter zo dat wij natuurlijk binnen de gestelde termijn reageren om u te kunnen assisteren. Ik eis mijn geld spoedig mogelijk en raadt iedereen af om via jullie wat te bestellen.

Next

Maison Du Monde Catalogus

Maison du monde nederland

Stond in de voorwaarden dat ik automatisch zou worden gecontacteerd, maar bon, dit vind ik nog meevallen. Ik hoop dan ook dat u van uw produc ten geniet. Wacht ik nog steeds op een deel van de terug betaling. Als u voor een afhaalpunt kiest, heeft u 10 werkdagen de tijd om uw pakket op te halen. Een spiegel besteld en deze werd een paar dagen later thuis geleverd. Op 1 dec 2019 een dure kast besteld. Wegens corona heeft iedereen het druk maar zij geven het netjes aan, nemen contact op en zijn te bereiken! Alweer 2 mails gestuurd waarop geen reactie.

Next

Maisons du Monde UK reviews

Maison du monde nederland

Nog nooit zó gedegouteerd geweest over een leveringsservice. Het emailadres zal alleen gebruikt worden door de Klantenservice om uw aanvraag te kunnen beantwoorden. Ik heb een hele positieve ervaring met deze online winkel. Werd uw bestelling terug naar de verzender gestuurd? Wel in landen als België, Frankrijk en Duitsland. De levering op zich laat allesbehalve te wensen over.

Next

Maisons du Monde UK reviews

Maison du monde nederland

Dat is één van de meest gestelde vragen aan vega's en vegans en het antwoord geef ik op deze website weer in woord en beeld. Ze kwamen met 2 personen leveren. Voor leveringen in een ruimte naar keuze wordt, in geval van afwezigheid, een bericht in uw brievenbus achtergelaten met de gegevens van de transporteur om een nieuwe leveringsdatum overeen te komen. Slaapbank besteld bij Maison du Monde, zou geleverd worden door Mondial Relay. Echt slechte aftercare en totaal onbereikbare zaak. Wij zullen dit emailadres koppelen aan uw dossier. Ik heb een rieten poef besteld nr.

Next

Waar zijn de winkels gelegen?

Maison du monde nederland

Dit is al de zoveelste reviewing. Uit mezelf contact via contactformulier opgenomen. Zorg dat wij geen spijt krijgen v onze beslissing bij jullie te bestellen! Schandalig hoe ze met bestellingen omgaan. Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf en ik eis goed geholpen te worden. Vervolgens geen verdere updates ontvangen. Nogmaals excuses voor deze jammerlijke ervaring.

Next