Marinaen kerteminde. Restaurant Marinaen

Åbningstider

Marinaen kerteminde

Mange af fastliggerne i Kerteminde er aktive kap- og tursejlere, og klubberne er storarrangører af alt fra jollestævner over aftenmatcher og distancekapsejladser til tur arrangementer. Det samme gør alle faciliteter, og det hele krones af en god restaurant i hver ende af Marinaen. Langs promenaden er indrettet båse med borde, bænke og grillpladser til fri afbenyttelse. Restaurant Marinaen har de perfekte rammer til din fest, reception eller lignende med hyggelige lokaler. Stativ, bukke eller lignende kan blive stående på opbevaringspladsen hele året.

Next

Kerteminde Marina

Marinaen kerteminde

Desuden er der gode, nybyggede badefaciliteter, og ikke mindst de to dejlige badestrande på hver side af havnen. Marinaen er en af Danmarks største havne, og her findes gode moderne faciliteter. Kerteminde: Efter 25 år som ejer af Restaurant Marinaen takker Pia og Frank Madsen nu af. Pladsstørrelse I stedet for at opdele pladserne i kategorier med hver sin faste pris, vil der fremover blive opkrævet efter den faktiske størrelse af den enkelte plads, udregnet efter længde x bredde. Gæstesejlere er meget velkomne i Kerteminde i både Havnen og Marinaen.

Next

Kerteminde: Restaurant Marinaen får ny ejer

Marinaen kerteminde

Marinaen har en lækker promenade, der er utrolig populær om sommeren. Kerteminde kommune har besluttet, fra 1. Det bliver blot tilføjet til de ting, man ind til nu har kunnet få på Restaurant Marinaen, fortæller han. Havnekaj i Havnen samt på alle pladser i Marinaen som er markeret med grønt skilt. Kerteminde Marina er anlagt først i 1970'erne. Både mellem 7-10 meter i længden koster 140 kroner per døgn. Restaurant Marinaen kan også levere mad ud af huset, hvis du ønsker at afholde et arrangement privat eller andet steds.

Next

Kerteminde Sejlklub » Marinaplaner

Marinaen kerteminde

På Kerteminde Marina er der flere forskellige muligheder for kranassistance. Alle må bruge den, og det er gratis. I det store og hele svarer anden etape til 2017-marinaplanen fra Sunke. Jeg er kørt lidt træt i det, og Jens Bo ville rigtig gerne overtage og fortsætte vores koncept, siger han. Vær opmærksom på, at de grønne skilte udelukkende er vejledende.

Next

Kerteminde Marina

Marinaen kerteminde

Her på siden findes oplysninger om åbningstider, priser, og hvad der serveres i hhv. Første januar overtager tidligere ejer af Restaurant Thorsted, Jens Bo Thorsted, roret i restauranten. Til de alvorligere ulykker rykker Marinehjemmeværn og Falck ud. Længderne ligger fast på 9, 11, 12 og 14 meter selvom de godt kan variere en smule. Hvor der skal være plads til alle. Som gæst hos os, kan du besøge både vores restaurant eller vores cafeteria. I højsæson for op- og udsætninger må forventes ventetid på op til 14 dage.

Next

Kerteminde Marina

Marinaen kerteminde

Hele området er nu moderniseret, og vi glæder os til at vise de nye servicebygninger frem. Betalingsterminerne for pladsen i vandet ændres fra kvartalsvis til halvårlig. Hvor pladsen på land bruges helårlig uden en plads i vandet, vil prisen blive beregnet af det faktiske pladsforbrug, længde x bredde af båd og trailer + 70 cm. Tidsbestilling af kranen kan ske enten ved henvendelse til Havnekontoret senest dagen før kørsel ønskes, eller på senest kl. Men jeg ville også prøve noget andet.

Next