Matematikk for fagskolen. For studenter

m.pcinpact.com • Se emne

Matematikk for fagskolen

Mange av studentene ved Fagskolen Innlandet kan få stipendier til dekking av utgifter. Det var der det startet, og jeg syntes dette var det beste i verden, så med en stor dose motivasjon og interesse så ble jeg lagt merke til og fikk etter noen måneder tilbud om jobb som serviceingeniør. Boklistene for skoleåret 2019-2020 vil bli lagt ut i juni. Det finnes studentboliger for single, par og familier. Ettersom interessen for faget var så stort jeg driver hovedsaklig med kraftverk på skip, altså kraftstyringssystemer, generatorer og hovedtavler etc med all automasjon som innebærer i dette , så bestemte jeg meg for å begynne på elektroingeniørstudiet i den nye byen jeg flyttet til.

Next

Matematikk og elektroteknikk

Matematikk for fagskolen

For mange er matematikken den store utfordringen i fagskoleutdanningen. Boklistene for skoleåret 2019-20 vil bli lagt ut på denne siden så snart de er klare. Etterhvert ble det ganske interessant, og firmaet jeg var ansatt i drev mye med automasjon og industriinstallasjon mot store automatiserte prosessanlegg. Det er mange som starter fagskoleutdanning med langt fravær fra matematiske utfordringer. De utgjør et team som skal hjelpe deg som student til å oppleve Fagskolen Innlandet som et godt og trygt studiested. Fremst i hvert kapittel står målene i læreplanen som kapitlet dekker.

Next

Informasjon til studenter

Matematikk for fagskolen

Ta derfor vare på alle kvitteringer ved kjøp av skolebøker og skolemateriell. Noen her inne som har tatt fagskole og kan dele erfaringer med fagene matematikk og fysikk? Det kan bli endringer i planen. Jeg får tenke litt over det og finne ut hva jeg vil gjøre Jeg begynte altså som lærling i et elektrikerfirma som en slags nødplan for å iallefall fullføre en slags utdannelse etter fiaskoen ved første forsøk på høgskolen. Studiemateriellet til denne enheten legges ut i dropboks senest tirsdag 13. Beskjeder vil da bli gitt på facebook. Og ikke minst; hvilke andre muligheter vil en elektriker ha som ikke innebærer en haug med vanskelig teori? Kan det sammenlignes med for eksempel R1 og R2 fra videregående? Lån og stipend Som student ved Fagskolen Innlandet har du rett til lån og stipend i Statens lånekasse for utdanning.

Next

Matematikk for fagskolen. 9788256272730. Heftet

Matematikk for fagskolen

Vi tilbyr oppdatert utdanning i fagretningene teknikk og industriell produksjon, bygg og anlegg, data samt elektro. Dette kurset vil være en god hjelp til å repetere glemte kunnskaper og legge et bedre grunnlag for studiet dere skal begynne på. Hvis en skade inntreffer, ta kontakt med skolens ledelse. Et matematikkverk for de tekniske linjene på fagskolen. Det vil også bli gjennomført frivillige tester tilknyttet hver studieenhet slik at man kan få en tilbakemelding på eget utbytte.

Next

Matematikk for fagskolen; løsningsforslag

Matematikk for fagskolen

Ikke er jeg motivert for å sette meg ned med matteboka fra første videregående og drive selvstudium heller. Forkurs i matematikk for nye studenter Fagsskolen Innlandet anbefaler alle studenter på tekniske fag som har behov for oppfriskning i matematikk å delta på kurs i matematikk før skolestart. Begynte på læretid og fortsatte som montør uten å regne på noe annet enn hvor mye penger jeg har igjen på konto. Faglærer for dette kurset er Arild Bjørvik, kjent for god formidlerevne i faget. Jeg jobbet ikke spesielt hardt med skolen, men gjorde de obligatoriske øvingene og jobbet ekstra hardt med gamle eksamensoppgaver uka før eksamen. Undersøk på skolen eller ved din fagorganisasjon. Erfaringen fra Fagskolen i Vestfold, viser at mange trenger å friske opp sine kunnskaper i elektroteknikk og trene mye i matematikk faget.

Next

m.pcinpact.com • Se emne

Matematikk for fagskolen

Problemet er at jeg aldri har fattet interesse for, eller prestert i matematikk samt andre realfag. Vi må bruke forenklet betaling på Vipps for å kunne klare å holde prisen på kurset nede, til fordel for deg Matematikk er et viktig grunnlag for å kunne gjennomføre studiet på en Fagskole. Informasjon om datoer og påmelding legges ut her så snart det er klart. Matematikk for fagskolen er et matematikkverk skrevet for de tekniske linjene på fagskolen. Deltidsstudenter eller nettstudenter betaler en studieavgift til skolen.

Next