Min tryg. Logg inn på Min bedrift

Log ind på Min side

Min tryg

Det kan give dig penge på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. I Tryg vil vi gerne hjælpe med din virksomheds likviditet. Når I har givet tilladelse, kan I fremover se alle jeres forsikringer, når I er logget på Min Side. Derfor kan du nu skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt. Ring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig på 44 20 64 28. Eksempel: Er du studerende, vil din indbo- og ulykkesforsikring være på en studieaftale og har du også en bil, vil bilforsikringen være på en guldaftale.

Next

Logg inn på Min bedrift

Min tryg

Det betyder, at følgende forsikringer ikke fremgår på 'Min side' vi udbyder disse i samarbejde med andre partnere. Til to af vores forsikringer er der tilknyttet et certifikat, en forsikringsmeddelelse eller dækningsbekræftelse. Spørgsmål til min forsikringsoversigt dk, og du kan derfor kun se de forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Du kan også kontakte os på 70 21 01 91, hvis du har brug for hjælp til at få afklaret dine behov. Tænk på dine kære, din bil, dit hus, dine rejser og andet, der betyder noget.

Next

Tryg forsikring

Min tryg

Har du flere rabataftaler hos os, modtager du en forsikringsoversigt for hver rabataftale. Start med at logge ind på , hvorefter I hver især giver fuldmagt til, at I må se hinandens forsikringer. Dokumenterne er hver især dit bevis for, at du har købt forsikringen. Det eneste, det kræver er, at I inde på Min Side på tryg. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder. I kan du se priser og dækninger og købe dine forsikringer nemt og hurtigt. I din forsikringsoversigt kan du kun se de forsikringer, du selv er forsikringstager på.

Next

Login på Min Side: mine forsikringer

Min tryg

Har du en eller flere forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med en anden partner, skal du derfor ikke logge på tryg. . Det betyder, at du ikke kan se forsikringer, som vi udbyder i samarbejde med andre selskaber , , , eller. Mange af vores erhvervskunder kan allerede nu mærke de økonomiske konsekvenser af Coronavirus. Husk, at du også kun kan se de forsikringer, vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Er du usikker på dine behov, anbefaler vi vores.

Next

Login på Min Side: mine forsikringer

Min tryg

Det betyder, at du får to forsikringsoversigter: en med dine studieforsikringer indbo og ulykke og en med din bilforsikring. Dine forsikringer skal følge med, når behovene ændrer sig. Du kan også se hvilke skader, du tidligere har anmeldt, og hvilke personlige oplysninger, vi har om dig. . .

Next

Forsikringer til din virksomheds behov

Min tryg

. . . . .

Next

Dokumenter på Min side

Min tryg

. . . . .

Next