Minka kuustosen mies. Iina Kuustonen

Ilkka Saastamoinen

Minka kuustosen mies

Aku Sipola puolestaan teki hienon roolin Syysprinssissä ja on mukana Uusi päivä -sarjassa. Hän näyttelee myös jääkiekkoilija Raimo Helmistä joulupäivänä ensi-iltansa saavassa 95-elokuvassa. Roope on meistä ahkerin snäppääjä. Välillä kulisseissa tehdään vain muutaman sekunnin kestäviä pukuvaihtoja. Sisältö jatkuu mainoksen alla Sebastian asuu avoliitossa Iina Kuustosen kanssa, mutta pari on ollut vaitonainen yksityisasioistaan.

Next

Näyttelijä Jarkko Niemi seurusteli Minka Kuustosen kanssa lukioikäisenä

Minka kuustosen mies

Kun pitää pitää huolta muistakin kuin itsestään, siinä on ollut pakko ryhdistäytyä, Sebastian kertoi tuolloin. Pyydä häntä ajattelemaan asioita sinunkin kannaltasi. Hetkeä aiemmin radiossa soi sattumalta Minkan isän Mikko Kuustosen lähes 30 vuotta vanha kappale Taivas varjele, jossa teemana on vastuu maailmasta ja muista ihmisistä. Luo Otavamedia-tili Kirjaudu Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite Salasana Kirjaudu Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, auttaa mielellään. Myös Minka Kuustonen kokee, että hänellä on siihen velvollisuus. Iina arvelee, että tilanne olisi toinen, jos jompi kumpi heistä olisi jäänyt työttömäksi.

Next

Minka Kuustonen: ”Lapsi konkretisoi tarpeeni kantaa vastuuta”

Minka kuustosen mies

Molemmilla on ollut urallaan vaativia rooleja, mutta kaikkein haastavin ja rakkain on tulossa; vanhemmuus. Jarkko seurusteli lukioaikoina Minka Kuustosen kanssa, Marja kertoo. Kuvassa on tekoviikset mutta veri on aitoa tekoverta, Sipola kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä. Minka haluaa puida asioita itsekseen ja rauhassa, Iina on tulisempi. Finnish musician is Iina Kuustonen's father.

Next

Iina Kuustonen

Minka kuustosen mies

Ensi vuonna vuorossa tv-sarjat Klikkaa mua, Raja ja Nymfit, sekä elokuva Kesäkaverit. Huomasin, että Raipella on ihan oma tapansa puhua. Poika oli alle vuoden ikäinen osallistuessaan ensimmäiselle ilmastomarssilleen. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi. Kuustonen is engaged to and together they have a son born in September 2016 and a daughter born in February 2019.

Next

Näyttelijä Jarkko Niemi seurusteli Minka Kuustosen kanssa lukioikäisenä

Minka kuustosen mies

Minkan ja Akun ensimmäinen yhteiskuva Ilta-Sanomissa elokuussa 2014. Isäksi tulo sai hänet ryhdistymään työelämän suunnittelussa. Minka on tehnyt yhtä pitkän uran, mutta enimmäkseen teatterin puolella. Niin kuin tämän sormuksen, Minka sanoo ja esittelee kaunista hopeakorua. Lastemme perheidenkin vuoksi olisi liittomme hyvä olla kasassa. Olin kiltti kympin tyttö tosi pitkään, mutta murrosikä iski minuun voimakkaasti. Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen — Kävin Tampereella ja hän kävi meillä kotona.

Next

Minka Kuustonen saa vauvan!

Minka kuustosen mies

Sarjassa selviää, että Mikko Kuustonen on Syke-sarjassakin näyttelevän Jarkko Niemen entinen appiukko. Tukea vaikeuksissa Viime keväänä Iinan ja näyttelijäpuoliso Kai Vaineen kuusi vuotta kestänyt avoliitto päättyi. Itsenäistyin tosi varhaisessa vaiheessa, sillä muutin omilleni jo 17-vuotiaana. Ja se on tärkeää, että osaamme molemmat tunnistaa uupumuksen merkit ajoissa, myös toisistamme, Iina arvelee. Äitiys on tuonut Minkan elämään paitsi onnea ja iloa myös huolta maapallon tulevaisuudesta. Vasta teini-ikäisenä persoonallisuus alkoi muuttua, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hurmaava rokkari kuvailee. Kuustonen ja Sipola ovat kollegoita, mutta seurustelu ei kuulemma alkanut työn merkeissä.

Next