Mobila bucatarie iasi. Bucatarie Nobilia

Mobilier Bucătărie

Mobila bucatarie iasi

Conditii speciale de livrare 11. Un alt avantaj deosebit este constructia tehnica a modelelor Ambianta care asigura simplitate si usurinta in asamblare. Suntem sinceri cu dumneavoastra Toate comenzile de mobila prezentate in poze sunt realizate 100% de firma noastra. Totodata, noi va ajutam sa alegeti cele mai bune produse care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra si spatiului de care dispuneti. Astfel, ne orientăm spre proiectele personalizate de care aveți nevoie. Verificarea coletului la livrare În cazul in care numărul coletelor diferă de cel specificat in documentele de transport sau coletele prezinta deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandam cumpărătorului sa refuze recepția lor si sa ceara curierului redactarea unui proces verbal constatator in prezenta acestuia. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Delta Studio acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.

Next

Mobila la comanda Iasi

Mobila bucatarie iasi

La MatHaus gasesti mobila de bucatarie completa si ai modele diferite din care poti alege. Suntem specializati in producerea de mobila la comanda Datorita faptului ca activam in acest domeniu inca din anul 2005, am reusit sa atingem un grad inalt de profesionalism, astfel incat putem duce la bun sfarsit orice comanda, indiferent de gradul de complexitate. Bucataria a evoluat, de-a lungul anilor, dintr-un simplu spatiu de gatit, pur utilitar, intr-un spatiu versatil, unde se poate gati, se pot organiza evenimente, etc. Raportul calitate-pret este foarte avantajos Raportat la nivelul inalt de calitate, serviciile noastre au un pret mai mult decat competitiv. Atentia pentru detalii face parte din eticheta Mobila Regal, transportul si montajul produselor fiind realizat de echipe de specialisti, iar garantia produselor fiind asigurata. Renuntarea la produsul achizitionat Renuntarea la cumparare Conform legislatiei in vigoare, posibilitatea de retur al unui produs fara a preciza motivele se aplica numai cumparatorilor persoane fizice detalii in O. Modul de stabilire a nivelului de pret este mentionat in text, in cadrul fiecarei categorii.

Next

Acasa

Mobila bucatarie iasi

Iar documentatia tehnica care insoteste produsele permite oricarui cumparator sa asambleze cu usurinta orice set de mobila. Ne puteti vizita si pe pentru a putea vedea oferte si noutati. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 patruzecisiopt de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: marketing deltastudio. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul recepționarii in contul Delta Studio a platii integrale. Pe parcursul a celor 16 ani fabrica de mobila a demonstrat de nenumarate ori ca dispune de un personal bine instruit si experimentat, de spatii mari dotate adecvat pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor si produselor finite. Mai mult decat atat, clientii fideli beneficiaza de reduceri sau de anumite promotii, in functie de sezon.

Next

Mobila bucatarie

Mobila bucatarie iasi

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. Data urmatoarei aprovizionari : produsul se afla in stocul furnizorului, putand fi luata in calcul data urmatoarei aprovizionari. Termenul de livrare depinde de disponibilitatea fizica a produsului. Ambianta va asigura cea mai moderna si comoda mobila pentru casa dumneavoastra, de la dormitoare si saltele, pana la livinguri si dulapuri. Distantele mai mari se platesc separat. Realizăm mobilă la comandă în Iași și împrejurimi.

Next

Acasa

Mobila bucatarie iasi

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Produsele se vor returna in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Un Consilier Consultant de vanzari va raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 2-5 zile lucratoare. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora. Produsele noastre se pot comanda atat online si beneficiati de transport gratuit, cat si direct din magazinele noastre.

Next

Mobila Staer Iasi

Mobila bucatarie iasi

Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de utilizator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Delta Studio. In momentul in care vom avea cunostinta despre aparitia acestor cazuri, va vom informa cat de curand posibil despre situatia expeditiei. De aceea, este foarte important sa o amenajam cu cele mai potrivite si de calitate piese de mobilier. In plus, rugam cumparatorul sa ne semnaleze acest incident in termen de o ora printr-un email la office deltastudio. In cazul in care produsul este afectat, se refuza receptia coletului si se redacteaza procesul verbal constatator in prezenta curierului.

Next

Mobila de bucatarie: Seturi complete si piese de mobilier

Mobila bucatarie iasi

Va sugeram idei noi si moderne Va recomandam sa cititi:. Societatea noastră se bazează pe următoarele valori: încredere, sinceritate, integritate și continuitate. De asemenea, noi va garantam 100% ca mobila comandata va respecta in totalitate proiectul. În anul 2000 am început construcția atelierului de producție ce a fost finalizat și dotat cu utilaje și aparatura necesare pentru realizarea produselor de mobilier. . Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Next

Mobila si piese de mobilier online

Mobila bucatarie iasi

Pentru a cumpara sau vedea produsele noastre, folositi meniul din stanga si selectati una din categoriile de produse care va intereseaza. In momentul in care clientul isi creeaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Despre Kuechentreff Küchentreff realizează soluții de bucătării pentru clienți cu aspirații înalte. Reclamațiile ulterioare termenului de o ora nu vor putea fi luate in considerare. Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente comenzii initiale, nu se returneaza.

Next