Monologi albumi. Jenni Vartiainen: En tavoita sielua muiden tekemistä biiseistä

Jenni Vartiainen: En tavoita sielua muiden tekemistä biiseistä

Monologi albumi

Terra on Vartiaisen mukaan kahden edellisen levyn kanssa muodostanut trilogian. Naisena, joka ottaa vastuuta teoistaan saattaa olla yksinäistä maailmassa jossa hyvin harva nainen ja harvenevissa määrin miehet tekevät samoin. Meillä on aluksi käytössä yksi autolla huristeleva Äxän tyyppi ja yksi pyörällä tykittelevä Äxäläinen. Kun saavumme kotiovellesi, lähettimme jättää ensin pussukan oven suuhun, sen jälkeen painaa ovikelloa ja tämän jälkeen ottaa parin metrin ns hajuraon. Ensisingle Turvasana julkaistiin jo vuoden 2017 alussa, yhteensä niitä ehdittiin tiputella harvakseltaan neljä kappaletta kesällä ilmestyneeseen Voulez-vousiin asti. Claus 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Hei, oikein isot kiitokset teille olemassa olostanne! Se on vähäeleinen ja kiintymyksestä puhuva, Vartiainen perustelee. Mutta odotukset ovat silti korkealla seuraavaa albumia odotellessa eikä luotto yhteen albumiin kaadu.

Next

Monologi (Jenni Vartiainen) — m.pcinpact.com

Monologi albumi

Vartiaisen ensimmäinen soolokiertue alkoi heti levynjulkaisun jälkeen. Noutamalla tilauksesi lähimmästä myymälästä säästät aina toimituskulut. Monologi jättää ilmaan harmillisen tyhjän tunteen. Ensimmäinen single Turvasana julkaistiin jo vuoden 2017 tammikuussa, joten tie tähän pisteeseen on ollut pitkä. Singleistä jälkimmäistä käytettiin keväällä 2014 alkaneen suomalaisen -draamasarjan tunnuskappaleena. Päivä oli pitkä ja intensiivinen, lopputulos upeampi kuin osasin toivoa! Sitten sinä otat Äxän pussukan ja me sanotaan morjens, kiitos ja kuulemiin. Jos hän pitää Vartiaisesta, striimaa hän nyt varmasti ainakin albumin uusia biisejä, mikä tuo tietysti kassavirtaa, mutta sekin virta jää vähäisemmäksi kuin jos tarjolla olisi kokonaan uusi, kuluttajanälkää ja kiinnostusta herättävä kokonaisuus.

Next

JENNI VARTIAINEN JÄRJESTÄÄ AINUTLAATUISEN ALBUMIN KUUNTELUTILAISUUDEN

Monologi albumi

Vartiainen on saanut uransa aikana yhdeksän. Mulle tekijänä on parasta, että koko levy kokonaisuutena, tulee kuulluksi. Normaali toimitus kirjeelle tai paketille on 1-2 arkipäivää. Vaikea kuvitella, että nimenomaan haastattelut olisivat vaikein osa ammattia. He tapailivat kappaletta studiolla yhdessä Jukka Immosen kanssa ulkomuistista. Huomioithan kuitenkin kirjetoimituksissa Postin jakelupäivät.

Next

Jenni Vartiainen

Monologi albumi

Albumin ympärille kehittynyt teema kuuluu jo julkaistuilla singleillä. Viisi vuotta sitten ilmestynyt Terra oli viimeisiä myynnillä mitaten todella isoja levyjä Suomessa. Uutuudet pyrimme toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi perille. Tämän lisäksi hän on myös vieraillut muiden artistien kappaleilla ja esiintynyt useilla eri julkaisuilla. Ei turhia rajotteita vaan menen sen mukaan, mikä juuri sillä hetkellä sytyttää. Tuomariston seulan läpäisi 25, ja heistä valittiin lopullinen yhtye. Yhtye julkaisi kolme studioalbumia, ja sen levyjä on myyty 160 000 kappaletta.

Next

m.pcinpact.com

Monologi albumi

Terra myi muutamassa päivässä tuplaplatinalevyyn oikeuttavan määrän, ja sitä on sittemmin myyty yli 70 000 kappaletta. Vartiaisella on musiikkiliiketoimintaan yritys Jenique Oy. Made in Heaven -kappale nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi. Albumin viimeinen kappale Taas on Teemu Brunilan käsialaa. Näitä kertoja tietysti haluaisi harrastaa puhaltaakseen hehkua hiipuvaan parisuhteeseen.

Next

Turhauttava alisuoritus

Monologi albumi

Halusin tälle levylle yhden rakkauslaulun. Vartiainen piti Seili-albuminsa päätöskonsertin 28. Silloin toisen jatkuva valitseminen on tärkeää. Jenni Vartiaisen levyjä on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Samassa tilauksessa olevat vinyylit toimitetaan aina samassa paketissa. Luottohahmo Jukka Immonen on levyllä edelleen vahvasti mukana, mutta äkkiseltään arvioiden vielä vahvemman roolin saa Jurek Reunamäki, joka on tuottajana ja biisintekijänä arvossaan avitettuaan mainitun Tuiskun tämän isoon comebackiin ja nahanluontiin. Sen jälkeen: Ota levyt pussukasta, riisu ne muoveista ja laita levykäinen soimaan ja nauti uskomattomasta tunteesta kun sinulle tuotiin levyt kotiisi ja samalla luovutit ainakin osan rahuleistasi meidän käyttöömme.

Next