Montera dragkrok pris. Eftermontera dragkrok på Mercedes

Montera dragkrok

Montera dragkrok pris

Sedan 2013 behövs ingen besiktning av bilen vid eftermonterad dragkrok. Ringde då upp er och fick hjälp av en tekniker på telefon men lyckades ändå inte avhjälpa felet på egen hand. Vill du hellre att vi kommer ut till din arbetsplats och gör jobbet där går det också bra. Det krävs att man programmerar om bilens datasystem för att vara anpassa för draganordningen, säger Morgan Isacsson, teknisk expert på Bilprovningen. Elsatsen kräver kostant ström direkt från bilens startbatteri men kan också erbjuda extra funktioner.

Next

Montera dragkrok

Montera dragkrok pris

Nästan dubbelt så dyrt I undersökningen har vi utgått från ett pris från en märkesverkstad i Stockholm och jämfört med en märkesverkstad i en större landsortsstad, denna gång valde vi Umeå. Men det finns vissa bilmodeller där datorn måste programmeras på verkstad för att känna ny utrustning. Prisexemplen därifrån på dessa bilar gäller en sjupolig dragkrok och är alltså inte direkt jämförbara med prisexemplen från märkesverkstäderna. Slå oss en signal på , så hjälper vi dig att hitta rätt dragkrok till just din bil. I beräkningen har uteslutande medtagits offerter till Mercedes-Benz-ägare, men du ska vara uppmärksam på att det angivna priset täcker både alla Mercedes-Benz-modeller och alla olika typer av dragkrok. Med en fast dragkrok har du möjligheten att dra allt från släp till husvagn utan vidare strul.

Next

Eftermontera dragkrok på Mercedes

Montera dragkrok pris

Kom ihåg att även lägga till elsatsen. Fyll bara i ditt regnr i regnr-boxen så plockar vi fram passande fasta dragkrokar till din bil. Gör det till en självklarhet att kunna flytta grejer med släp eller att när som helst kunna dra på husvagnssemester. Jag tog bort draget på min gamla Volvo vid årsskiftet p. . Bokningen görs enkelt online eller på telefon.

Next

Eftermontera dragkrok

Montera dragkrok pris

Till en början utfördes monteringar hemma hos kunder och man hade ett litet lagerförråd ute på Fammarp. Dessutom tycker många att det ser fult ut med en fast monterad draganordning och föredrar av estetiska skäl en avtagbar krok. Vi har därför valt att dela in våra produkter i fraktklasser. Boka tid direkt online eller ring oss på 0771 - 400 000 så hjälper vi dig gärna. Skulle du ha några övriga frågor gällande fasta dragkrokar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna att besvara din frågor. Fraktklasser Vi erbjuder allt från små skruvar och tändstift till långa avgasrör och takboxar. Jag har svårt att tro att tillverkarna är kunnigare idag.

Next

Dragkrok

Montera dragkrok pris

Om man har avtagbar krok och demonterar denna när den inte används ökar krockskyddet vid en påkörning bakifrån. När produkten väl ligger i varukorgen följer du steg för steg genom beställningen. Var tydligen ett fel på släpkärran och inte på bilen. Den är godkänd och finns både som fast monterad eller avtagbar dragkrok. En annan sak som jag funderar på är hur en bil plötsligt kan bli renare för att man sänker last och dragvikt? Vi har med oss lyft och verktyg för att kunna montera din dragkrok på plats medan du gör något roligare. Ingen rocket science att montera en dragkrok direkt och instruktionerna var tydliga. Våra dragkroksmontörer är mycket erfarna och utbildade så att du tryggt kan lämna ifrån dig din bil till oss.

Next

Dragkrok monterat & klart

Montera dragkrok pris

Se till att du beställer en dragkrok som är godkänd för användning i Sverige, och kom också ihåg att köpa passande eltillbehör. Därför googlade jag runt lite tills jag hittade Dragkrokskungen och efter att ha beställt dragkroken där så kunde jag lägga pengarna jag sparade på aluminiumfälgar till sommardäcken. Köpte för någon vecka sedan dragkrok av er. Gör som mer än 300 000 andra bilägare redan har gjort. Det ska man vara medveten om Innan du klickar dig vidare för att inhämta offerter så ger vi dig nedanför en rad tips på vad du bör vara medveten om när du vill ha en eftermonterad på bilen. Detta har ersatt långa elkablar runt om i bilen. Vi lämnar även 5-års produktgaranti på samtliga delar, både dragkrok och elsats omfattas av den generösa garantin.

Next