Morgenklubben med loven og co julesang. Gjerrigknarken på Radio Norge

Morgenklubben med Loven & Co

Morgenklubben med loven og co julesang

Fansen ble bedt om å filme en video hvor de selv synger verset deres, og deretter legger det ut på Bon Jovis sosiale mediesider med hashtag DoWhatYouCan. Fortell om High School Graduation som kommer til å bli avlyst, snakk om den skoledansen du kanskje ikke får, snakk om at babyen kommer, og det er ingenting du kan gjøre med det. . Eli Rygg, Terje Strømdahl og giraffen «Raffen». Og hvor gøy var det ikke å være den aller første som lånte boka? Skoen var opprinnelig en fjellstøvel, men ble raskt populært i motebildet. Det var stor stas når man hadde ferskt brød hjemme, og du kunne smøre skive etter skive med for eksempel Sunda. God helg, vask hendene, og ta vare på hverandre! Carey postet en video på den populære video-appen TikTok hvor hun og barna hennes vasker hendene, mens de sang til hit'en hennes «fantasy».

Next

‎Morgenklubben med Loven & Co on Apple Podcasts

Morgenklubben med loven og co julesang

Ta deg en pause fra alle nyhetene om Corona-viruset, og nyt noe av det Morgenklubben hadde å by på denne uken. Det er selvfølgelig også halloween, og Kim kaller inn til eksklusivt møte. Har du spart på genserne i en pose innerst på loftet, er det bare å ta de ned og starte å bruke den igjen. Som ved første øyekast kunne se søt og uskyldig ut, men alle som har sett skrekkfilmkomedien fra 1984, vet at den ikke er heeelt uskyldig. Men levde du på 80-tallet og også 90-tallet, var dette en life saver! Tidligere programledere har vært 2016-2019 , 2017 , og. Hvorfor hun slettet videoen er usikkert.

Next

‎Morgenklubben med Loven & Co on Apple Podcasts

Morgenklubben med loven og co julesang

Både ved vanlig influensa-sesong, og spesielt nå for å begrense eventuell spredning av coronavirus. Frem til 1996 kom det ti sesonger og 193 episoder og Ninja Turtles ble solgt som hakka møkk verden over. Donald Duck var det aller største og kom en gang i uka. Han kan også fortelle at han tror lockdown er en veldig positiv løsning og at han tror det er det eneste som kan hjelpe oss å overvinne viruset. Lage sin egen mikstape eller snurre inn båndet med en blyant. På denne tiden var Norge eneste land i verden der det var forbudt å selge, kjøpe eller stå på rullebrett.

Next

Morgenklubben med Loven & Co

Morgenklubben med loven og co julesang

» var teksten til bildet som ble publisert på Instagram 19. Det har ført til en splitter ny Topp 1000 liste, men med en gammel traver på plass nr. Da får du kun klassikere fra det utrolige tiåret som ga oss utallige timer med musikkglede; gla'pop, glam-rock, synth og saxofonsoloer, for å ikke glemme de legendariske ikonene. Snakk om å være redd, se ut av vinduet ditt og tenk på hva du skal gjøre med alt dette. Vi har besøk av klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør, som svarer på deres spørsmål om helse og ernæring. Den dag i dag ligger den på fjerdeplass over mest innbringende filmer. Og hvis du også hadde flere viskelær i penalet enn penner og blyanter, var du ikke alene.

Next

Morgenklubben med Loven & Co

Morgenklubben med loven og co julesang

Denne matretten var en klassiker på middagsbordet i de mange hjem på 80-tallet. Nå mener Richie at det kanskje er tid for en ny runde. På Instagram publiserte han en video hvor han synger en låt han har skrevet til Corona-rammede over hele verden. Nyeste Episode 1 hour 5 min 17. Du har sikkert sett en av Rocky-filmene.

Next

Gjerrigknarken på Radio Norge

Morgenklubben med loven og co julesang

Husk bare, vi kommer til å klare det. Restauranten er stengt på grunn av coronaviruset, men takeaway er fremdeles tilgjengelig for de som trenger det. I tillegg til nyhetsoppdateringer og aktualiteter inneholder programmet også humor- og underholdnings-innslag. Eller viskelærene som hadde godlukt? Har du en kassett liggende og kjenner barn født etter 2000, kan du jo gi dem en blyant og kassett og spørre om de vet hva det betyr hehe. Programmet ledes av Kim Johanne Dahl, som begynte i stillingen i 2019, ,. Morgenklubben er et av kanalens mest populære program og hadde et snitt på 400 000 lyttere i første halvdel av 2011. Vi er tilbake i ukens podcast med gooood desemberstemning! Både ved vanlig influensa-sesong, og.

Next

Radio Norge

Morgenklubben med loven og co julesang

Den ble lansert i 1982 og var den første personlige datamaskinen på markedet. Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser. Fast innslag er også Topp 10-listen som tar aktuelle hendelser på kornet og vrir og vender på dem. Vi må heller ikke glemme bananpålegget Banos. I videoen sitter hun naken i badekaret og kaller koronaviruset «The great equalizer». Sangeren var med på å skrive den humanitære hjelpesangen med Michael Jackson i 1985. Denne maskinen ble inngangen til dataverden.

Next