Moss øyelegesenter. Online timebestilling for Volvat

Medical service

Moss øyelegesenter

Øyesykdommer Dersom du har grønn stær, på fagspråket kalt glaukom, er synsnerven skadet. På Helsehuset Moss finner du mange helsetjenester samlet på samme sted. Det finnes mange potensielle smittebærere og mange pasienter med alvorlige underliggende sykdommer, samt mange andre mennesker er innom Helsehuset Moss ila dagen. Det er opp til hver enkelt aktør å følge retningslinjer og pålegg fra myndighetene. Neste: Bekreftelse Steg 2 av 6 - Husk å angi hva time gjelder i Notat. Du må kontakte hver enkelt aktør for mer informasjon rundt timebestillinger, åpningstider og annet.

Next

Medical service

Moss øyelegesenter

De fleste av legene har til daglig fast stilling ved et av disse i tillegg til sin sin virksomhet hos oss. Konsultasjon på klinikk Du må velge et tidspunkt for å gå videre. Om du ikke har vært undersøkt hos oss tidligere, er det fint om du har med medisinske opplysninger eller utskrift fra eventuelle tidligere øyeundersøkelser. Siden sammenslåingen med Volvat i 2017, har øyelegetilbudet ekspandert fra Grensen til Majorstuen i , , og. Du finner både offentlige og private helsetjenester hos oss.

Next

Øyelege

Moss øyelegesenter

Det betyr at vi gjør grundige, men aldri unødvendige undersøkelser. Behov for andre undersøkelser kommer i tillegg til konsultasjonsprisen. Våre kjennetegn er ansvarlighet og faglig kvalitet. Alle henvendelser i denne perioden sendes direkte til hver enkelt aktør på Helsehuset Moss. Neste oppdatering kommer så snart som mulig. Du kan ikke velge flere enn 1 blokker.

Next

Øyelege uten henvisning i Oslo, Bergen, Hamar og Moss

Moss øyelegesenter

Dette i forbindelse med coronaviruset. Øyelegetilbudet på Majorstuen flytter midlertidig til Grensen Fra mandag 23. Du må velge et tidspunkt for å gå videre. Vi håper på en felles forståelse for denne vanskelige situasjonen og ønsker alle lykke til i denne krevende perioden. Det er snakk om å redusere smitterisiko generelt, og ikke minst til sårbare mennesker i risikogruppene.

Next

Volvat

Moss øyelegesenter

Samtlige av helseaktørene har lang erfaring og solid kompetanse. . For å velge flere slotter så må disse være sammenhengende uten opphold. Alle oppgitte priser er fra-priser. Dette kan være pårørende, ledsagere, renhold, taxisjåfører, vareleveringer mm. Helsetjenester i Sentrum Med bakgrunn i den meget spesielle og svært krevende situasjonen vi alle befinner oss i, må flere av aktørene på Helsehuset Moss stenge ned virksomheten.

Next

Øyelege uten henvisning i Oslo, Bergen, Hamar og Moss

Moss øyelegesenter

Disse tiltak er av drastisk karakter og gjenspeiler alvorligheten av Korona-viruset, Covid-19. Synsnerven kan ikke repareres, men det finnes god behandling som kan bremse skaden eller stoppe den helt. Vi har kompetanse på alle sider av øyefaget. . . . .

Next