Muji pennor. Penstore haul

plan with me: muji planner week 50

Muji pennor

Det är fullmåne, fortfarande lika varmt och New York är vackert. Trots att det blev ett förhastat besök var det verkligen något som hann ge intryck. Det var fantastiskt gott och vi lämnade stället lagom till lunchruschen. Vi har sagt hejdå till Central Park, Times Square och vårt kvarter. Det var dags för vår sista turist runda. Dagarna har spenderats i ovisshet med blandade känslor.

Next

MUJI Planner (Stationery Haul + Setup)

Muji pennor

This means I can use the planner the exact way. Tidigare har vi hunnit ta flertal promenader i parken och på håll tittat på de kända monumenten men aldrig riktigt ordentligt. Vi kunde till och med se vår egna skyskrapa. Bästa museum: Metropolitan museum of Art. With our high-quality and innovative products, we seek to be a companion and source of inspiration for people of all ages who want to bring their own creative ideas to life.

Next

11 Planners That Will Help You Get Your Shit Together In 2016

Muji pennor

Jag kan väl erkänna, när jag ändå är inne på ämnet, att jag inte vaknade av färjan igår. Slutligen kom vi fram till Magnolia Bakery där vi ställde oss i kön som sträckte sig runt hörnet. With events on the left and a to-do list on the right. Tills dess så har vi dokumenterat några bitar av detta äventyr och vi bockar och bugar för denna Londonvistelse. Uppsala och Malmö, Sweden Den ena drar sig norrut till Uppsalas gränser medan den andra beger sig nedåt till södra Sverige och utforskar Malmö. Efter att vi läst allt från händelserna i Egypten till årets musikpriser till deprimerande alla hjärtans dag historier så packade vi ihop oss för en promenad ner mot Bleecker Street.

Next

plan with me: muji planner week 50

Muji pennor

Website settings We make use of third-party services on our website. Trots att vi dunkade och bankade på väggen tills vi inte längre orkade så tycktes han inte förstå att världen inte kretsade runt han. Tidigare när vi hade tänkt besöka det så var ju flera våningar avstänga så vi beslutade att vi skulle komma tillbaka en annan dag. Lagom till solnedgången spatserade vi till Empire State Building, tittade ut över skyskraporna och såg den rosafärgade himlen från 86:e våningen. You can also revoke your consent there.

Next

plan with me: muji planner week 50

Muji pennor

En tisdag i sig och vi trivs bra här. Det var inte okej helt enkelt. I have been blogging on and off since I was 16 and have dabbled in YouTube over the past couple of years - but I'm determined to stick with this channel! Ovissheten kommer dock fortsätta ett tag till, men imorgon väntar flyget hem till Sverige en vecka för överläggning och energiladdning sedan får vi se vart denna resa tar oss. Hon har en tendens att stänga av värmen i huset, snåla på elektricitet, röka inomhus och ständigt skrika på serbiska. My surname is Newby and Ruby Newby is one of the many nicknames I have been given over the years. Det här är en av de tillflyktsorter där de tillsammans möts och delar allt mellan himmel och jord. Jag är mest fascinerade över att Nicoline sover så pass länge, men man blir som man umgås skulle jag nog säga.

Next

How I'm using my Muji planner! (Bullet Journal style)

Muji pennor

Så för det mesta har vi försökt rymma ifrån vårt lila, guldiga, lilla rum och försökt både se och uppleva London så mycket som möjligt. Det har varit mycket trevligt. Idag tog vi kameran under armen och såg till att vi fick vissa monument fotograferade. Tisdag och om två veckor lämnar vi vår stad, ja jag var tvungen att lägga fram det sådär på en gång för jag kan inte riktigt förstå det. As promised in my notebooks video, here's a demonstration of how I'm using my Muji planner! I denna familj har vi ångest på torsdagar för det är alltid på torsdagar vi inser hur fort tiden har gått och inte måndagar. Med tanke på det fina vädret idag bestämde vi oss för en söndagspromenad i Central Park och passa på att ta en noggrannare titt på parkens sevärdheter.

Next