Musti ja mirri laune. Avoin työpaikka: Eläinfysioterapeutti (sopimusyrittäjä), Musti ja Mirri Lahti Laune

Eläinfysioterapeutti (sopimusyrittäjä), Musti ja Mirri Lahti Laune

Musti ja mirri laune

Jos olet etsimämme täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimityöskentelijä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 22. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa. Haemme nyt joukkoomme Launeen hyvinvointimyymälään sinua Eläinfysioterapeutti Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Lue lisää Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluista osoitteesta Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkömme Katja Sinervä osoitteesta Mikäli kiinnostuit työskentelemään yrittäjänä meillä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 23. Molemmilla kursseilla vielä muutama paikka vapaana. Yksityistunnilla omistaja saa käytännönläheisiä koulutusvinkkejä ja eläintenkouluttajamme täyden avun ja tuen. Tämä työpaikka, Eläinfysioterapeutti sopimusyrittäjä , Musti ja Mirri Lahti Laune, on ilmoitettu Musti ja Mirri Oy-palvelussa 18.

Next

Musti ja Mirri

Musti ja mirri laune

Odotamme, että sinulla on tuoteosaamista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Trimmaajallamme on vielä vapaita kynnenleikkuu- ja tassuhoitoaikoja tälle päivälle. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä. Pidämme huolta lemmikistäsi kuin omistamme! Meillä lemmikkiä ei pakoteta kohtaamaan pelkotilojaan vaan etsimme aina yhteistyössä stressittömimmän ratkaisun. Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkien erikoisliikeketju.

Next

Musti ja Mirri

Musti ja mirri laune

Aikaa takkujen avaamiseen tai leikkaamiseen turkkia ja koiraa säästäen. Koulutusaikoja ke klo 15-18 ja lauantaina. Musti ja Mirri — Kaverina myötä- ja vastakarvassa Lemmikkiarkeen mahtuu sekä koiranelämää että kissanpäiviä. Yhden koiran kanssa voi osallistua useampi henkilö. Kertojen ei tarvitse olla peräkkäisiä. Kurssille voivat osallistua koirat pennusta aikuisiin, joilla on jo joitain perustaitoja hankittuna.

Next

Musti ja Mirri awarded for best customer experience among omni

Musti ja mirri laune

To Market trends and drivers The ongoing pet humanization trend is driving an increasing demand for high quality food and premium brands as well as a higher spend on accessories. Ilmoittautua voit soittamalla 0800 411 255 tai netissä mustijamirri. Valitse Estä kaikki evästeet tai Verkkosivujen datan hallitseminen. Aikoja voit varata 0800 411 255 tai netistä mustijamirri. Mikäli osa tilauksen tuotteista on loppu varastoltamme, lähetämme varastosta löytyvät tuotteet ja ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse puuttuvien tuotteiden toimitustilanteesta. Musti has established a strong platform from which it has driven market expansion on a mission to become the leading pan-Nordic group.

Next

About us

Musti ja mirri laune

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Hihnakäytöstä harjoittelemassa 12 viikkoinen Leevi kävelee näin hienosti kontaktissa omistajaan. Kouluttajallamme vapaita aikoja keskiviikkona klo 15-20 välillä. Kurssin pitää myymälämme kurssitiloissa kouluttajamme Inka. Ohjaajat taas oppivat, millä tavalla saadaan aikaiseksi käyttäytymistä, miten sitä vahvistetaan ja muokataan. Duunitorin keräämien selaintietojen avulla voimme näyttää sinulle osuvampia ilmoituksia Duunitorilla ja muualla verkossa. Myös tammikuun kurssit ovat nyt varattavissa. Seniori-koira Kalle kävi trimmaamossamme nauttimassa Tarjan pesukäsittelystä.

Next

Our stores

Musti ja mirri laune

Kurssille voit varata paikan osoitteesta: mustijamirri. Temppujen opettamisessa käytetään kahta eri kohdetta tassualusta ja nenäkosketus käteen ja sheippaamista. Harjoituskäynnin kesto on 15min ja hinta 19eur. Palvelun päätteeksi pesemme ja desinfioimme omat käpälämme huolellisesti. Tiesitkö, että 90 % Mustin ja Mirrin työntekijöistä on oma lemmikki ja että löydät valikoimastamme vain ruokia ja tarvikkeita, jotka kelpuutamme myös omille eläinystävillemme? Voit varata myös 15 minuutin harjoituskäynnin esimerkiksi käsittelyharjoituksia varten hintaan 19eur. The successful and well-developed concept is based on a wide and curated assortment of pet food, accessories and services in combination with a strong culture of dedicated, knowledgeable and service minded employees. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen.

Next

Avoin työpaikka: Koirahieroja (sopimusyrittäjä), Musti ja Mirri Lahti Laune

Musti ja mirri laune

Kurssille voit ilmoittautua soittamalla 0800 411 255, myymälässä tai netissä mustijamirri. Mikäli et halua Duunitorin keräävän tietosuojaselosteessa mainittuja selaintietoja vierailustasi, mahdollistavat useimmat selainohjelmat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Odotamme sinulta positiivisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista ketjutoimintamalliin. Vastaanottotilamme ovat riittävän isoja, jotta palveluntarjoajamme voivat mm. Oman paikkasi voit varata soittamalla 0800 411 255 tai netistä mustijamirri. Harjoituskäynti tehdään aina koirasi ehdoilla ja sen yksilöllinen luonne huomioiden. Leikkaamme myös kissojen, kanien ja marsujen kynsiä.

Next

Avoin työpaikka: Eläinfysioterapeutti (sopimusyrittäjä), Musti ja Mirri Lahti Laune

Musti ja mirri laune

Koiran palkkaamisella on merkittävä vaikutus koulutuksen onnistumiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. In 2020, Musti Group was listed of the Official List of Nasdaq Helsinki. Ajan voit varata osoitteesta mustijamirri. Pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. .

Next