Når stenger ølsalget i dag. VG Logo

Byas Logo

Når stenger ølsalget i dag

Det åpner 08:00 fredag morgen. Det funket bra i fjor, så vi gjentar suksessen i år også. Mine spesialiteter er straffesaker og erstatningssaker. Butikker som er omfattet av lov om helligdager og helligdagsfred i , må likevel stenge i henhold til lovens § 5. Samtidig holder puber og barer åpent til langt på natt med salg av øl, vin og brennevin. Dette kan være distriktskommuner hvor nedleggelse av utkantbutikken er aktuelt.

Next

Rabatt tivoli med brobizz Når stenger ølsalget i dag

Når stenger ølsalget i dag

Jeg vet ikke dette og hadde satt pris på om du ikke satte slikt på spissen for min og andres del. Lille nyttårsaften er de alle fleste polutsalgt åpne til 1800. Kristi Himmelfartsdag er ølsalget stengt. Det var da bare en opplysning. Inntekter fra salg av øl kunne her vært en viktig faktor for å holde liv i distriktsbutikken.

Next

Salgstider for øl

Når stenger ølsalget i dag

If you're looking to address Norwegians, but need to write in English, you might be looking for. Polet holder stengt pinseaften lørdag 14 mai , 1. Polet stengt fra skjærtorsdag til 2. Norge har en lang historie for at salg av øl og åpningstider skaper debatt i lokaldemokratiet. Det er Lov om omsetning av alkoholholdig drikk, også kalt alkoholloven, som bestemmer dette.

Next

Når stenger ølsalget? Fredag, lørdag og helligdager [Ølsalg

Når stenger ølsalget i dag

Men som du sier er det Norge vi lever i. Så informasjon om at jeg ikke vet om høytider er å regnes som forsvarstale?. Ølsalg i påsken: Skjærtorsdag er ølsalget stengt. Folk flest bruker en klokke for å forholde seg til dette. De står med stoppeklokke i butikkene, for ølet skal være betalt innen utløpet av fristen.

Next

Når stenger ølsalget Arkiver

Når stenger ølsalget i dag

Dette gjaldt for Oslo og Bærum for noen år siden. Det samme gjelder i det ellers så konservative Stavanger. De fleste kommuner har imidlertid utvidet ølsalget til 20:00 på hverdager og 18:00 lørdag. Det er helt forferdelig at du ikke viser hensyn til folk som ikke bryr seg om høytider, og du burde innse dette faktumet at noen mennesker ikke bryr seg om tid, og hvordan den går frem. I disse tre kommunene må ølsalget stenge kl. Regler Reglene kan i sin helhet leses.

Next

Når stenger ølsalget? Fredag, lørdag og helligdager [Ølsalg

Når stenger ølsalget i dag

Det samme gjelder for Nøtterøy. I Stavanger kommune er det ellers slik at ølsalg er tillatt fra kl. Det er fortsatt mange som ikke vet når ølsalget stenger , etter hva jeg hører fra Kiwi-butikken der jeg bor. Ølsalget bestemmes først og fremst ut fra alkohollovens utgangspunkter. Ølsalget bestemmes først og fremst ut fra alkohollovens utgangspunkter.

Next

Salgstider for øl

Når stenger ølsalget i dag

Ølsalg nyttårsaften: På nyttårsaften er ølsalget åpent 08:00 — 18:00. Loven sier også at ølsalget skal stenge kl. Da er det forståelig at en kan bli litt irritert på de lokale folkevalgte. Hver enkelt kommune kan likevel utvide salgstidene for alkohol — noe også de fleste kommuner har gjort. I flere kommuner stenger det imidlertid tidligere.

Next