Oljefondet tvnorge. «Mandagsklubben»

Oljefondet (TV Series 2018

Oljefondet tvnorge

Endelig litt humor om oljepenger og fondet som skal sikre norske pensjoner i fremtiden. En ung jente, Sofia Juul, forsvant plutselig under mistenkelige forhold for 20 år siden. Da blir det bare tull, men ikke noe gøy. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre «De 100» — en jury ledet av «kaptein» Didrik Solli-Tangen. De må tilpasse seg markedet, sier Wiberg. «Brille» og «Kongsvik»-universet har også vært sentrale prosjekter for humorsatsingen.

Next

Anmeldelse: Harald Zwarts «Oljefondet» på TVNorge er sløsing med oljepenger

Oljefondet tvnorge

Dplays nye humordramaserie Sigurd fåkke pult er en fiktiv, men relevant skildring av utfordringer og tabuer unge menn møter i det norske samfunnet i dag. Thomas Giertsen: Helt perfekt sesong 9 I herskapsvillaen på Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines desperate jakt etter det helt perfekte liv. Top Gear er bilprogrammet som griper tak i alle, enten de er sertifiserte bilnerder eller ikke har snøring på bil i det hele tatt. Denne våren får seerne bli med på flere av Norges travleste og koseligste campingplasser. Hva skjer når Thomas og Ine må stå på pinne for Dizzie Tunes-legenden Tor Erik Gunstrøm som flytter inn i hybelleilighet og ustanselig skal ha oppmerksomhet? » Han er gullgutten med drømmejobben, hadde det ikke vært for noen bittesmå bremseklosser som følger med stillingen, som følge av hvem arbeidsgiveren er.

Next

Anmeldelse: Harald Zwarts «Oljefondet» på TVNorge er sløsing med oljepenger

Oljefondet tvnorge

Nyvinningen Sigurd fåkke pult byr på humor av det mørkere slaget. Blant annet blir det gjensyn med Montebello Camping, hvor tredje generasjons campingsjef Lars Christian styrer skuta sammen med plassanviser Tom. Men han er også Hollywood-Zwart, og det kommer ikke bare til uttrykk i gjesterollene Marcia Gay Harden gjør for eksempel et kjapt, men stilig innhopp som amerikansk ambassadør. Hele sesongen hadde et snitt på 191 000 seere. Ambulansetjenesten ved Haukeland Sykehus i Bergen håndterer opp mot 60 000 utrykninger i året. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. «Hun ser ut som om hun har hovedfag i trolldeig», fnyser Grepp da han ser henne første gang, kledd i strikkejakke og olabukser, i skarp kontrast til de striglede traderne.

Next

Aktuelle programmer

Oljefondet tvnorge

De ønsket seg en tredje sesong, men: - Dessverre var ikke seertallene gode nok til å forsvare en ny runde denne gangen. Det blir også mer 71° nord — Norges tøffeste kjendis, Insider, Jegertvillingene og Gift ved første blikk, for å nevne noe. Serien er et nytt eksempel på at vi vet ikke hvordan den norske fortellingene om oljen og rikdommen vår skal dramatiseres. Prinsippet er dermed knesatt, og det er sannsynligvis bare et spørsmål om tid før resten av olje og gass-selskapene vil lide samme skjebne. Oljefondet er en humoristisk dramaserie inspirert av virkelige hendelser i den globale finansverdenen. Det er fordi det er her serien er best. Det er og blir vårt viktigste oppdrag, sier Austvoll Jensen.

Next

Oljefondet (TV Series 2018

Oljefondet tvnorge

Gift ved første blikk er et eksperiment som utfordrer tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet. Tørnquist skal øse av sitt store repertoar av unyttig vitenskap og historie, og han omtaler sin nye programlederrolle som drømmejobben. Vi gjør det fordi klimaet ødelegges av olje, og at den dermed kan falle i verdi. Skulle noen av kjendisene utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert gode mattips å få fra den alltid tilstedeværende sjefskokken Ole-Martin Alfsen. Ny sommer gir nye muligheter til å legge ferien i grus.

Next

Oljefondet og oljeaksjer

Oljefondet tvnorge

Profilkabalen ble løst på eksemplarisk vis: Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Thomas Giertsen, Dag Sørås, Harald Eia, Jon Almaas, Anne Rimmen og Calle Hellevang-Larsen, alle var en del av aktualitets- og satireshowet. «Mandagsklubben» var ett av formatene i humorporteføljen. Noen dater blir gøyale, noen sjarmerende, noen blir überkleine — og noen katastrofale. I Norge er vi omgitt av vakker og dramatisk natur. Vi velger altså de som er størst utsatt for såkalt finansiell klimarisiko, altså at klimaendringer og reguleringer og markedsutvikling som følge av dem, vil påvirke verdien på selskaper. Jeg liker å gi tilbake fra min fritid til organisasjoner og bevegelser som har gitt meg mye. Per Grepp Thomas Gullestad er den norske finansbransjens genierklærte wonderboy, og som sjefsinvestor i Statens pensjonsfond utland forvalter han daglig milliarder av kroner.

Next

Oljefondet (TV Series 2018

Oljefondet tvnorge

Spørsmålet er om Norge er rikt nok til å bruke penger på prosjekter som dette. Det er også en serie om vennskap, og om at man ikke er eldre enn man føler seg. Synes du det blir vel mye fokus på det ytre nå? I rollene finner man blant andre: Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Fredrik Hallgren, Atle Antonsen og Kåre Conradi. Humorskipet er som vanlig tungt lastet, og denne våren kommer det nye sesonger av Thomas Giertsen: Helt perfekt, Neste sommer, Praktisk info med Jon Almaas og Brille. Foto: Zwart arbeid Basert på virkelige hendelser Dette er ikke bare tull og tøys.

Next

Slik blir våren på TVNorge og Dplay

Oljefondet tvnorge

Harald Zwarts storsatsing til 23 millioner kroner utgir seg for å være en humorserie. De er like morsomme som vann innerst i øret. Det var nemlig det Norges Bank, hvor forvaltningen av oljefondet Statens pensjonsfond utland ligger, ba regjeringen om å gjøre for litt over et år siden. Hun er arvingen til den kjente julefortellingen om «Blodnissene», en nasjonal juletradisjon og kommersiell gullgruve for Juul-familien. Det består av eierskap på 67 prosent i oljegiganten Statoil, inntekter fra statlige eiendeler i olje og gass på norsk sokkel, og oljefondets flere hundre milliarder kroner i olje- og gassaksjer. Premisset i serien er at Norge er helt latterlig rikt.

Next