Oslagbara sången. Lindöskolan 2018: oktober 2019

Oslagbara sången

Oslagbara sången

Jag hittade ingen med bara tvåsiffriga tal och utan tiotalsövergång. De fick även komma på adjektiv som Signe och Ester hade. Vi pratade även om schyssta och oschyssta saker som hände och att när en kompis gör något som inte känns rätt att man ska våga säga ifrån eller be en vuxen om hjälp. På måndagar går vi iväg till skolskogen när skolan slutar. Vi började med att leta efter våra namn och sedan pusslade vi ihop dem med rätt bokstav den som namnet började på. Eftersom han kom just när vi skulle berätta hur vi kände oss så tror jag att valet var enkelt för Alvar. Melodin låg på i 17 veckor medräknat under perioden — , av vilka de sex första tillbringades på förstaplatsen.

Next

Niklas Strömstedt

Oslagbara sången

Den 4:e lektionen arbetade vi i matteboken där sidorna handlar om ental, tiotal och datalogiskt tänkande se tidigare inlägg. De kom bl a på adjektiv som busig, påhittig, snäll och blyg. Det svåraste för många elever var att förstå en kvart. På den korta samlingen konstaterade vi att det fanns en bio-bild i almanackan och pratade kort om vad som skulle hända innan vi bröt för lite frukt. Linda sa olika påståenden och höll barnen med skulle de byta plats i ringen.

Next

Oslagbara!

Oslagbara sången

Det var frågor som handlade om rasten, exempelvis att man kan vara fem barn max på en kompisgunga samtidigt, hur man ska göra om man känner sig ensam på rasten eller inte har något att göra osv. Vi tittade på en musikvideo: Vi sjöng 3 låtar: Vi tittade på 2 filmer: Sant eller falskt. Vattnet i petriskålen med lock var kvar samt hade kondens bildats i locket. Alvar ville ha dem runt magen. Vi introducerade tälja med kniv när vi var i skogen. Ta lärdom av varandras olikheter-tillsammans är vi oslagbara! Vi övar vattenvana, teknik och uthållighet.

Next

Lindöskolan 2018: Veckoblad 43

Oslagbara sången

De fick vara med och rocka lite de också. Linnea och Blomkvist tittade på bilder i en bok och blev väldigt sugna på att se dessa i verkligheten så de åkte till Paris och upplevde både tavlorna och Monets trädgård i verkligheten. En jättefin film om Claude Monet och hans målningar. Denna vecka fick vi ett resultat. De har också hunnit med en klock-lek. Idag testade vi bland annat att sätta fast tamburiner eller marackas på olika kroppsdelar och göra rörelser så att de lät. Den handlade om en häst och en pojke som var väldigt goda vänner och bodde på en cirkus.

Next

Oslagbara!

Oslagbara sången

När det har torkat ska vi jobba vidare med målningen. Vi började med att titta på bilder på internet hur vatten kan se ut och konstaterade att det ofta såg blått ut. Klassen har fått jobba med halvtimme, kvart över och kvart i. Singeln nådde som högst femte plats på den svenska singellistan. Matte : Sanna har haft 3 mattelektioner denna vecka. Text och musik:Julia Rönnlund Sång: Julia Rönnlund Ni finner också låten på Spotify och karaoke version! Det var flera som blev glada när han kom innanför dörren. En låt gjord till syftet av alla människors lika värde.

Next

Niklas Strömstedt

Oslagbara sången

Nu hoppas vi att detta ska kunna inspirera oss i vårt arbete en tid fram… Efter ett intensiv morgon i idrottshallen var det gott med förmiddagsfika. Att ha en åsikt är relativt enkelt. Medlemskap Som en Medlem placeras du i den främre raden vilket ger dig de bästa chanserna eftersom du får betydligt mer uppmärksamhet. Efter en lång, fin föreställning var det dags att titta på utställningen om småkryp. Oslagbara Oslagbara Vart tog du vägen, åren går Jag trodde aldrig att vi skulle glömma, sluta drömma Och kanske ringer vi ibland Lika förvånade att alltihop försvann Lika fort som vi levde då, vi brann Vi ville och vann Vi var oslagbara, vi sköt från höften Vi hade svaret på allt Alla flickor log och vi gav, vi tog, vi gick ut Och natten skulle aldrig ta slut Jag går till jobbet, kommer hem Och jag har skaffat allt som jag behöver, fina möbler Jag läser sagor, lagar mat Och jag är lycklig och på andra sidan stan I ett hus lever du likadant Med kvinna och barn Vi var oslagbara, vi sköt från höften Vi hade svaret på allt Alla flickor log och vi gav, vi tog, vi gick ut Och natten skulle aldrig ta slut Så ses vi väl ibland och du frågar vad jag gör Och jag berättar nåt du säkert inte hör åren går Då har vi blivit äldre Hälsa och krama, vi ses! Alvar och Harry däremot jobbade på med sina uppgifter individuellt.

Next

Oslagbara!

Oslagbara sången

MatchCheck De geniala algoritmerna i match-checken avslöjar direkt hur bra ni passar ihop. Det är en utmaning för oss som lärare att utmana eleverna i att tänka mer fritt och tänka utanför boxen. Stanna vid 1,34 min innan övning 2. Det är bara att tralla med på ditt egna sätt! Därefter gav vi oss av till bussen. Avancerad sökning Som medlem får du tillgång till en avancerade sökning vilket gör det lättare att hitta medlemmar som matchar dina inställningar och för dom att hitta dig.

Next