Pääsiäisaskartelu. Narsissi kreppipaperista

Pääsiäistipupöntöt

Pääsiäisaskartelu

Pääsiäismunien pohjalla voi käyttää esimerkiksi askartelukaupasta saatavia pohjia tai sitten voit Värjää tai maalaa kauniinvärinen pääsiäismuna Pääsiäismunien maalaaminen on ajaton, klassinen tapa koristella koti juhlaan. Voit kokeilla myös nitojaa, sillä tavallinen askarteluliima ei välttämättä pidä kuppia koossa. Ja sen alle pari pientä munaa. Tiputa pinnalle muutama pisara marmorointiväriä. Pääsiäismuna, jos joku on kuuluva koriste.

Next

Vinkkejä pääsiäisaskarteluun

Pääsiäisaskartelu

Viisi Saksassa asuttua vuotta jätti ikuisen rakkauden maahan. Lapset leikkasivat eläimet irti ja tein niiden keskelle reiät. Kädellä painetut puput Yksi Pinterestin suosituimpia — ja söpöimpiä — pääsiäisaskarteluja on lapsen kädellä painetut puput. Nukkuva ankka Tarvikkeet: massapalloja, perinnemaalia, softislevy, tussi, sakset, liimaa 1. Betonimunat valetaan tyhjennetyn kananmunankuoren sisään. Suloiset, marmorikuvioiset munat syntyvät, kun munankuoria pyöräytetään öljyn ja elintarvikevärin sekoituksessa.

Next

Lasten parhaat pääsiäisaskartelut

Pääsiäisaskartelu

Kiinnitä heinä metallilangalla kieputtamalla sitä kranssin ympärille. Näin upeita kukkoja saimme aikaiseksi suomikoulussa pienten ryhmässä. Nyt on tärkeää, että terälehdet on leikattu kreppipaperista oikein päin! Työnnä taitereunaan kaarevat rypyt kuljettamalla sormenpäitä pöydän pintaa vasten katso kuva. Keittiön antimilla värjäät kananmunat luonnollisesti. Pääsiäispulmapolku Pääsiäispulmista voi tehdä Pääsiäispulmapolun sisälle tai ulos.

Next

pääsiäisaskartelu

Pääsiäisaskartelu

Pääsiäismunien askartelua on nopeaa ja helppoa ja sen voi tehdä yksin, lasten tai ystävien kanssa. Leikkaa palat niin, että ne venyvät kuvasta katsoen vaakasuuntaan. Neulahuovuttamista voivat tehdä myös perheen lapset yhdeksästä ikävuodesta ylöspäin, mutta nuoremmatkin voivat neulahuovuttaa aikuisen valvonnassa. Palmusunnuntaista se viikko alkaa, mutta mitä tulikaan ennen kiirastorstaita ja pitkäperjantaita? Ensimmäisen kerran tein kreppipaperinarsisseja kolmekymmentäviisi vuotta sitten. Näin leikatut suikaleet asettuvat myötäilemään oksan mutkia mahdollisimman hyvin. Koristeluun voi käyttää kreppipaperia, karkkipapereita tai höyheniä.

Next

Pääsiäisaskartelua

Pääsiäisaskartelu

Katso ohje: Yksisarvisilta näyttävät pääsiäismunat ovat taatusti pääsiäisen söpöimmät koristeet. Kokeile esimerkiksi luonnollisia ruskeita höyheniä tai kirkkaan keltaisia. Kun nämä kaksi yhdistää, syntyy ihanan herkkä pääsiäiskoriste. Askartelu on mukavaa ja erityisesti luonnon materiaalit ovat lähellä sydäntä. Voit käyttää kahta väriä tai toisen voit korvata värittömällä värillä. Joka vuosi olen tehnyt lapsille yllätyspussukat pääsiäiseksi, pusseissa on pieniä herkkuja sisällä. Jätä noin 15 cm oksan alaosasta päällystämättä, jottei maljakon vesi värjäänny.

Next

Facebook

Pääsiäisaskartelu

Kiinnitä liimalla ja varren ympärille kierrettävällä paperisuikaleella kukka pajunoksaan oksan taitettuun latvaan. Suomikoulussa olemme toteuttaneet muitakin askarteluita pääsiäistä ajatellen. Teimme niille nokat ja heltat kartongista. Nämä pääsiäiskoristeet sopivat minimalistillekin, sillä betonista valmistetut koristemunat ovat yhtä aikaa karuja, kauniita sekä sisutuksessa ajattomia. Täytä pupukipot pikkusyötävillä Katso resepti, jossa pupukiposta löytyy suolaisia cakepops-palleroita, juustonaksuja ja minipretzeleitä! Jos pakkauksessa on korkki, poista se repäisemällä korkki kantaosineen varovasti irti. Ruokastylisti Jaana Tolonen keksi askarteluohjeen, jossa yhdistyy askartelu ja herkuttelu.

Next