Peak performance frost down jacket. Peak Performance

Peak Performance Takit

Peak performance frost down jacket

Merkin valikoimasta löytyy valtavasti vaihtoehtoja niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Yhdistämme tyylin ja toimivuuden sekä luomme innovatiivisen rentoja ja toiminnallisia vaatteita liikkumiseen. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit tilausta tehdessäsi. Takki on täynnä pieniä yksityiskohtia, kuten kainalotuuletukset, kiinteä lumilukko, lumivyöryheijastin, turvatasku, hihatasku ja sisätasku. Gore-Tex-kamppeet tuppaavat kestämään pidempään kuin monet muut kalvovaatteet ja Peak Performancen laatu on erinomaista.

Next

Product of the month: Frost Dry Down Jacket by Peak Performance

Peak performance frost down jacket

Nykyään Peak Performance valmistaa paitsi huippuluokan lasketteluasuja, myös monipuoliseen outdoor-käyttöön sopivia kuori- ja softshellasuja sekä muodikkaita sporttivaatteita. Storage comes courtesy of the Frost Jacket's two zipped hand and one inner zipped pocket, while the Peak Performance Frost Down Hooded Jacket's adjustable drawcorded hem, and elastic cuffs keep cold out and warmth in. Tilaa Peak Performance -takit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on sen sijaan sporttisen tyylikäs vapaa-ajan takki, merkin valikoimasta löydät myös Peak Performance -liivit ja -kevytuntuvatakit. Kaikkein kylmimpiin sääoloihin kannattaa valita joko untuva- tai vanutäytteinen Peak Performance -takki. Wear it under an outer shell in colder conditions or on its own when weather allows. Untuvatakit Peak Performance -untuvatakista on tullut moderni klassikko, jota voi pitää sekä kaupungilla että tunturissa.

Next

Frost Down Jacket Men

Peak performance frost down jacket

Pertex® Pertex® offers a range of superior insulating fabrics typically found in down jackets, sleeping bags, and expedition gear. Narrow quilted baffles add a neat appearance, while keeping the down filling where it should be - keeping you warm, no matter how far the mercury dips, and the down hood adds further warmth and ear protection when the wind whips up. Tuotteitamme määrittävät poikkeuksellinen laatu, uraauurtava muotoilu ja verraton toimivuus. Raglan sleeves and woven down channels eliminate unnecessary seams, and water-resistant zippers further increase the functionality. It works by trapping warm air in the spaces found within the down clusters and being so malleable, down conforms very well to the body, keeping maximum heat in place. Haluamme tehdä aktiivisesta elämästä helpompaa. It comes with plenty of pockets and packs down small with no compromise on warmth.

Next

Frost Down Jacket Men

Peak performance frost down jacket

Ahkeraan käyttöön tehty Alpine Padded on lämmin ja takuulla säänkestävä: aito Gore-Tex antaa luotettavan suojan sateelta ja tuulelta. Ensi sijassa onkin hyvä arvioida uuden takkisi tulevaa käyttötarkoitusta, eli millaisissa aktiviteeteissä ja sääoloissa aiot takkia käyttää. Tämä takki on topattu ja laminoitu juuri oikeista paikoista, jotta se lämmittää sekä suojaa käyttäjäänsä tuulelta ja tuiskulta. Parcels handed in on Saturday are delivered the following Tuesday. Meiltä löydät kaikki suosituimmat Peak Performance -takit: untuvatakit, kuoritakit, kevytuntuvatakit, laskettelutakit, liivit ja tuulitakit. The 2020 Academy program builds on its renowned list of immersive clinics with a selection of new, skills-focused offerings. Soft, luxurious and highly efficient, the Peak Performance Frost Down Hooded Jacket's 700 fill power Allied duck down ensures you'll stay cozy and warm in freezing weather.

Next

Peak Performance

Peak performance frost down jacket

Millainen Peak Performance -takki sinulla on mielessä? Packable Versatility The Peak Performance Frost Down Hooded Jacket is highly compressible, making it an ideal solution to pack in your backcountry Ski Rucksack when extra warmth will be needed in the shade, but you know you'll overheat on the next traverse. Peak Performance on kyllä aloittanut hiihtäjistä, mutta hyviä tuotemerkin valmistamia takkeja on saatavana kaikkiin mahdollisiin aktiviteetteihin. . Outlet —sivuiltamme löydät ulkoilun ja retkeilyn huipputuotemerkkien laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, kenkiä sekä varusteita! Scandinavian Outdoor jatkaa Partiovarusteen perinnettä — kotimainen yritys on perustettu vuonna 1970. Kevytuntsikka toimii niin päällimmäisenä asuna kuin kerrospukeutumisessa. Peak Performance Black Light on esimerkiksi monipuolinen takki, joka toimii erittäin hyvin kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa. The Peak Performance Frost Down Hooded Jacket is a must for anyone skiing in a shell Ski Jacket, and a luxurious extra for those who feel the cold, or are facing the mountains in the depths of winter.

Next

Peak Performance

Peak performance frost down jacket

Brändin vaatteet kestävät hyvin ahkeraakin käyttöä ja kaikkein vaativimpiakin sääoloja. Untuvatakkeja on monta eri mallia, joita voi pitää sekä välikerroksena että päällystakkina. Peak Performance -vaatteet eivät ihastuta vain ensiluokkaisilla teknisillä ominaisuuksillaan, vaan myös upealla skandinaavisella tyylillään. Peak Performance Frost Down on todella monipuolinen takki, jota toimii useimmissa tapauksissa talvella. Peak Performance tuottaa yksinkertaisen mallisia takkeja, mutta ne eivät ole tylsiä ja niistä on nyt tullut suosittuja niin tavallisten ihmisten kuin seikkailijoidenkin keskuudessa. Our approach to innovation — from sourcing and traceability to technology — has allowed Allied to become the worlds largest supplier of down to the outdoor and apparel industries. Tutustu myös muiden suosikkimerkkiemme takkivalikoimiin: katso esimerkiksi ja.

Next

Peak Performance Frost Down Hooded Jacket

Peak performance frost down jacket

Kattavasta valikoimasta löydät kattavan kokovalikoiman, erilaisia malleja sekä aina kunkin sesongin trendikkäimmät värit. Takkiin on otettu inspiraatiota Yhdysvaltojen ilmavoimien N-3B-parkatakista joka on omalla alallaan legenda. Innovation and breaking new ground has been fundamental to everything Peak Performance does. Duck Down Warmth Down is an unsurpassed insulator in cold, dry conditions. A lightweight, durable, quilted liner jacket with impressive green credentials, the Frost Down Hooded Jacket is versatile enough to use for all your outdoor and chilly weather pursuits. Alennus on voimassa kaupoissa ja verkkokaupassa. Product description: The down jacket was created using an innovative, unique new fabric technique where the surface is laminated to make it waterproof.

Next

MEN’S FROST DOWN HOODED JACKET

Peak performance frost down jacket

Elastic cuffs, zipped pockets and a close-fitting hood ensures maximum protection while the packable construction makes it easy to bring wherever you go. The invoice even has a hand written message thanking me for the purchase and wishing me happy skiing. Intersport Levi ei ole mukana kampanjassa. Onkin ollut helppo huomata miten Haglöfs tuo jalkineisiin jämäkkyyttä ja Asics joustoa — Haglöfs-kengät ovat nyt mukavampia kuin koskaan ennen. Kuivaa erittäin huolellisesti vähintään viisi tuntia kuivausrummussa max.

Next