Pikku kalle vitsi. Päivän Vitsi

Pikku Kalle vitsit!

Pikku kalle vitsi

Pikku-Kalle juoksi kerran suuressa hädässään naisten vessaan. Blondivitsit - Miten yksikätisen blondin saa alas puusta. Mutta kävyn heittäjää ei löytynyt, vaikka vääpeli kuinka uhkaili. Ja silloin vaimo ravisteli miehensä hereille. Alokkaita neuvottiin esittelemään kaappi sanomalla: - Tämä on alokas sen-ja-sen kaappi.

Next

Tuhmat

Pikku kalle vitsi

Lista on järjestettynä niin, että uusimmat Pikku-Kalle vitsit näkyvät ensimmäisenä. Nuori intiaani seurasi sivusta ja päätti neuvoa: - Oletpa sinä vanhanaikainen. Pikku-Kallen mummo lähetti Kallen torille ostoksille. Paavo oli vaalien alla puhujamatkalla maakunnissa. Kenraali oli niin hädissään että totteli. Kuljettaja juoksi hädissään autosta ulos ja kysyi, miten kävi. Teatterin yleisö oli haltioissaan ja taputti hurjasti kun mies hoiteli naisen numero 24, mutta äkkiä tämän jälkeen hän putosi elottoman näköisenä estradille.

Next

Pikku Kalle vitsit!

Pikku kalle vitsi

Pommikakka: Pudotat koko lastisi yhdellä pötkäleellä. Pikku-Kalle sanoi hyvä on, en katso ylös enkä alas. Saksalainen ei pystynyt hillitsemään itseään vaan meni baariin. Sitten maaliskuussa eräänä yönä suomalainen heräsi ruotsalaisen puhelinsoittoon. Ajattelin hieman piristystä välillä keskusteluun ja aivojumppaa. Hyvä Jumala kuinka minä pääsen tästä eroon? Clinton aloitti ja sanoi että hänen armeijansa pystyy vartissa valloittamaan Venäjän suurimmat kaupungit. Mäkelä kutsuttiin ensimmäisenä tuomarin eteen.

Next

Parhaat Vitsit

Pikku kalle vitsi

Putin vastasi siihen, että hänen armeijansa pystyy vartissa valloittamaan Euroopan suurimmat kaupungit. Lista on järjestettynä niin, että huumori vitsit näkyvät ensimmäisenä. Rekkakuski, jolla on kanalasti kyydissä sekä papukaija hytissä ajelee rauhassa tietä pitkin kun hän näkee aivan pirun hyvän näköisen naisliftarin ja muutenkin viimesen päälle pukeutuneen. Useimmiten tulee silloin, kun sinulla on kiire. Lihava mies sanoi: Tämä on täynnä ruutia.

Next

Vitsikirja/Pikku

Pikku kalle vitsi

Vähän ajan kuluttua auton ikkunaan koputettiin. Evästeet Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Pikku-Kalle kysyi Liisalta:-Saanko työntää sormeni napaasi? Isi ja äiti mitä te oikein teette? Äiti vastasi, ylhäällä on pommit. Elukka oli terveen näköinen ja papereiden mukaan kovatuottoinen, mutta isäntä halusi. Samassa yläkerrasta koputettiin täysillä kattoon, ja römeä miesääni kiljaisi: -Hiljaa! Toinen mato oli laitettu purkkiin, jossa oli tupakan savua. Vuoristokiipeilijä toiselle: - Olemme melkein menettäneet henkemme päästäksemme laittamaan maamme lipun Mount Everestin huipulle.

Next

Pikku

Pikku kalle vitsi

Pikku Kalle keskusteli kaverinsa kanssa pelkotiloista, -Pikku kalle kysyi kaverilta - Pelkääkö sinun äitisi jotain? Mutta mies ei sittenkään reagoinut. Pikku-Kalle vastasi kyllä, ohjeiden mukaan. Mies avasi ikkunan ja nainen seisoi ikkunan edessä. Tai odotas, onko sulla rikkoa viissatasta? Äiti torui, että vieraiden kuullen ei saa sanoa noin, vaan pitää sanoa hienosti kiertäen. Lapset vastailivat -semenntiä, rautanauloja, kettinkiä, kiviä, lasia, lamppuja.

Next

Pikku kalle vitsit, pikku

Pikku kalle vitsi

Vaan se on se, jolla on sormus vasemmassa nimettömässä. Tulet rautatieasemalle juuri nähdäksesi, että juna johon si- nun piti nousta on katoamassa tunneliin. Poksauta verisuoni päästäsi-kakka: Tällainen kakka tappoi Elviksen. Hän siirsi pökäleen kaverin housuihin ja alkoi nukkua. Jari Sarasvuo-kakka: Lopetettuasi kakkaamisen vedät vessan ja kakka katoaa pöntöstä, mutta hetken kuluttua yksi egoistinen pökäle lipuu viemäristä takaisin pöntön veteen killumaan. Ammatin kohdalla mies vastaa: - Juustonhaistaja Poliisit nauravat: - Eihän sellaista ammattia ole olemassa! Laihialainen neuvoi poikaansa: - Älä ota kaunista heilaa, ota ruma. Ville kysyi kallelta miksei sun kusi ei lirise? Ja eihän siinä sitten auttanut muu kuin napittaa pikapikaa housut ja olla naiselle avuksi.

Next

Mikon härskit vitsit

Pikku kalle vitsi

Pikku Kalle menee yöllä hakemaan lasillisen vettä ja kulkee vanhempiensa makuuhuoneen ohi. Pietarilainen mafioso-isä päätti lähettää 16-vuotiaan poikansa lukioon Helsinkiin. Kaksi miestä istuu miestenhuoneessa viereisissä kopeissa. Ajattelin, ettei salamakaan osu kahdesti samaan puuhun. Viimeksi se ei päästänyt minua sisään ja sanoi, että henkkarit pitää olla. Nyt haluaisin mielelläni tietää, kuka vastaa kustannuksista. Ja kolmantena iltana vaimo kirkui: - Sinä olet seksihullu.

Next