Pizza med blåmuggost. Hvit pizza med blåmuggost, pære og spekeskinke

Pizza med pære, blåmuggost og valnøtter

Pizza med blåmuggost

Dryss over godt med oregano, og sprinkle over extra virgin olivenolje til slutt. Stekes nederst i stekeovnen i ca 12-15 minutter, til osten og kantene er fint og godt gyldne. Fordel de jevnt utover pizzaene og stek de i ovnen i 13 minutter. Imidlertid har jeg laget den et par ganger selv, både med og uten assistanse. Strø litt mel over deigen i en bolle, dekk med fuktig klede og plast, og sett på et lunt sted i en drøy time eller til deigen har hevet til det dobbelte.

Next

Hvitpizza med blåmugg, pære og parma

Pizza med blåmuggost

Trykk ut deigen til du har en bunn ca på størrelse med en middagstallerken. Jeg håper det vil gi deg litt glede i matlagingen, til å prøve nye retter og råvarer. Det gjør vel ingenting at pizzaen blir ekstra lettvint å lage heller. Hvit pizza, eller pizza bianca, er kanskje ikke like utbredt som tomatpizzaen, men minst like god. Knyt venstre hånd og løft deigen med denne.

Next

God mat og drikke: Italiensk pizza med pære og blåmuggost

Pizza med blåmuggost

Legg ruccola på den ferdife pizzaen. Bruk fingertuppane og strekk og form deiga uten å trykke ut all lufta, heilt til du får ein passe tynn botn på ca. Leder varme 18 ganger bedre enn tradisjonelle bakestener. Har et par tips hvis du vil at bunnen skal bli enda bedre: Lag deig om morgenen samme dag som du skal lage pizza. Lat heve til dobbel storleik, ca.

Next

Hvitpizza med blåmugg, pære og parma

Pizza med blåmuggost

Denne har fått selskap av god tomatsaus og blåmuggost. Kommer enda et skritt nærmere skikkelig italiensk pizza ved brukt av Baking Steel, bakesten i stål. Når deiga er glatt og smidig formar du den rund og legg den til heving i ein bakebolle med plastfolie. Denne ble supertynn og knasende sprø, akkurat sånn en italiensk pizza skal være. Jeg ingen fan av de sterkeste blåmuggostene, men Selbu Blå er forholdsvis mild og snill. Her har jeg ikke vært spesielt fantasifull, men det det er uansett mange spennende smaker bakt sammen til en nydelig pizza. Deigen skal heve til dobbel størrelse.

Next

Pizza med pære, blåmuggost og valnøtter

Pizza med blåmuggost

Rør ut tørrgjær i lunkent vann, hell det over melblandingen og bland sammen til en deig. Rør sammen ingrediensene til den hvite pizzasausen og smør den på pizzabunnen. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse. Ha på halvparten av pizzasausen og smør den jevnt utover pizzabunnen. Fordi dette er en pizza med relativt tynn bunn, skal den ikke ha lang tid i ovnen.

Next

God mat og drikke: Italiensk pizza med pære og blåmuggost

Pizza med blåmuggost

Har du ein god tomatsaus som base i botnen på denne pizzaen kan eg fint garantere suksess. Skjær rødløk i tynne strimlar og blåmuggost spar litt til servering i skiver og fordel utover botnane. I dag har vi en hvit fredagspizza, det er litt uvanlig da vi er innmari glad i pizza med tomatsaus. Så, for å avhjelpe litt på det salte, har denne pizzaen saftige skiver av pære — raskt stekt med honning og timian. På tide med en ny pizzaversjon. Oljen gir mer smak og sprøere skorpe.

Next