Åpningstider uia. Østsia

SiA Bok

Åpningstider uia

Du kan selvsagt benytte deg av samme billett som du har kjøpt til 3. Bøker som vi ikke har inne, skaffer vi raskt. Trimpoeng - På tur med Spicheren I disse dager hvor mange er hjemme er det viktig å holde seg litt i aktivitet. Dersom den ikke er knyttet til en bestilling med ordrenummer, må 4-sifret kode legges inn som referanse. Invester i deg og dine medstudenter! Resterende tilgjengelige billetter kommer for salg på et senere tidspunkt.

Next

SiA Bok

Åpningstider uia

Konserten er selvsagt inkludert i Sørveiv-pass. Kristiansand og Grimstad campus Mandag - fredag 0700-2100 Lørdag 0830-1600 Søndag Stengt Kristiansand: Bygg 46 og bygg 47 er tilgjengelig hele døgnet for studenter med adgangskort. Mellom hyllene har vi hjelpsomme medarbeidere med innsikt og oversikt. . Grimstad: 24 timers sonen, bygget rett bak Bluebox A1 018 er tilgjengelig hele døgnet for studenter med adgangskort. I bokhandelen i Kristiansand finnes også et stort utvalg av skjønn- og generell litteratur.

Next

SiA Mat og drikke

Åpningstider uia

Det er også mulig å kjøpe konsertbillett til kun denne konserten fra fredag 24. Last ned Trimpoeng-appen og bli med : 4 løpeøkter du kan gjøre ute Våre intervalltimer på tredemølle er superpopulære, og vi vet at mange har satt seg forskjellige mål fremover mot sommeren. Fortvil ikke, det er mange muligheter og fullt mulig å få til intervalltrening ute også. Den elektroniske fakturaadressen blir da: 9908:970546200. Du kan få refundert billetten frem til 8.

Next

SiA Mat og drikke

Åpningstider uia

Virksomheten skal bygge på sunne økonomiske prinsipper og overskuddslikviditet utover det som kreves til drift og utvikling av Sørbok, overføres til Studentsamskipnaden i Agder for investering i annen studentvelferd. Har du ikke anledning til å delta på konserten fredag 13. Få poeng hver gang du har vært på en av de definerte turene. Kontaktpunkt for spørsmål om fakturaer og purringer: regnskap at uia. Tips og råd til deg som er i karantene eller isolasjon Utbredelse av Koronaviruset setter livet på prøve og gir oss nye utfordringer som menneske og medmenneske. Grunnlaget for driften er salg av faglitteratur og studiemateriell til studiemiljøene i Agder.

Next

Kristiansand folkebibliotek

Åpningstider uia

Hvis fakturaen sendes fra utlandet, må også landkoden legges inn i adressen. Arif er selvskreven for studentpublikummet, og med ny musikk på trappene i høst er han høyaktuell for Sørveiv. Hovedoppgaven vår er å skaffe våre studenter alle bøkene de trenger for å lykkes i studiene. Østsia og Sørveiv slår seg sammen om å presentere headliner for Sørveiv 2019. Spicheren har satt opp en egen gruppe hvor vi har satt opp fire lokale turmål.

Next

SiA Mat og drikke

Åpningstider uia

SiA Mat og Drikke satser på sunn og trendy mat, og det er studentene begeistret for. Når vi mennesker står overfor noe som oppfattes som farlig eller som en trussel, som for eksempel å bli smittet av en sykdom, er det naturlig å reagere med frykt. Dersom fakturaen er knyttet til en bestilling fra Universitetet i Agder, må ordrenummeret 9 sifre legges inn som fakturareferanse. Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Da ble det helt naturlig å slå oss sammen, sette han opp på byens største scene, og gi han headlinerplass. Det er utvidet åpningstid lørdager og søndager i forbindelse med eksamensavvikling.

Next