Posti seurantatunnus. UPS

Kaikki Postin palvelut ovat käytössä ja joulun lähetykset saadaan perille ajoissa

Posti seurantatunnus

Vastaanottaja saa tiedon saapumisesta tekstiviestillä. Meitä postilaisia jouluntekijöitä on yhteensä noin 20 000 palvelemassa asiakkaitamme, kertoo Jarmo Ainasoja. Lakon aikana Postin tiloissa säilytyksessä olleisiin kirjeisiin, aikakauslehtiin ja mainoksiin voi tulla useiden päivien tai jopa viikkojen viiveitä. Valtakirja Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tavaroiden säilytysaika on 14 vuorokautta. Tämän hetkisen arvion mukaan lakon takia viivästyneet kirjeet, aikakauslehdet ja mainokset saadaan valtaosin perille viimeistään jouluun mennessä.

Next

UPS

Posti seurantatunnus

Sen jälkeen voit noutaa paketin, kun olet saanut vahvistuksen siitä, että se on käsitelty. Tietoa ja ohjeita kaikkeen joulupostittamiseen sekä joulupostin viimeiset lähetyspäivät löytyvät kootusti verkkosivuiltamme osoitteesta - Joulu on tärkeä ja perinteinen aika muistaa ystäviä ja perhettä. Säästät aikaasi ja vaivaa tästä ei ole sinulle nimeksikään. Posti lähettää tekstiviestin pidennetystä säilytysajasta paketin vastaanottajalle, mikäli hän on antanut puhelinnumeronsa Postin käyttöön. Englanninkielinen lähetysten seuranta Englanninkielisten seurantatietojen tulkitseminen onnistuu hieman heikommallakin kielitaidolla mutta tässä kuitenkin suomennokset yleisimmistä tapahtumista.

Next

Lähetysten seuranta

Posti seurantatunnus

Joulukortit Postin punaiseen postituskuoreen ja paketit liikkeelle Joulukortit ja paketit kulkevat normaalissa aikataulussa. Ei hätää: Ärrä huolehtii, että avaimet säilytetään turvallisesti ja luovutetaan oikealle henkilölle. Lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan lähetystunnus ja henkilötodistus: muovinen ajokortti, passi tai henkilökortti. Pienessä määrässä lakon aikana säilytyksessä olleista paketeista voi olla joillakin paikkakunnilla muutaman päivän viive. Ajonopeuksia vähennetään ja osa jakelureiteistä pystytään hoitamaan normaalia myöhemmin, osa postista voi jäädä valitettavasti jopa jakamatta, kertoo Postin poikkeustilanteiden johtaja Jarmo Ainasoja.

Next

UPS

Posti seurantatunnus

Palveluun voi luoda käyttäjätilin johon seurantakoodin voi tallettaa. Kerro kokemuksia lähetysten seurannasta tai jätä palautetta alla olevaan kommenttikenttää. Tarkista myös, olisiko joku muu voinut hakea paketin. Voit myös soittaa Matkahuollon Pakettipalvelujen palvelunumeroon, puh 0800 132 582, joka palvelee ma-pe klo 8-18. Suosittelemme, että tarkistat kaikki ulko-ovet ja muut sijainnit, joiden läheisyyteen paketti olisi voitu jättää, mukaan lukien etuoven edusta, takapiha, autotalli ja mikä tahansa säältä suojassa oleva paikka. Osa lähetyksistä pystyttiin hoitamaan lakon aikana, ja pahalta sumalta vältyttiin.

Next

Seuranta, seuraa paketteja, lähetyksiä

Posti seurantatunnus

Punaisia kuoria on saatavilla veloituksetta myös Postin palvelupisteistä. Postin perinteinen punainen postituskuori joulukorttien lähettämiseen on saapunut moneen kotiin. Näitä lähetyksiä jaetaan vastaanottajille jo nyt yhdessä lakon jälkeen postitettujen lähetysten mukana. Teemme kaikkemme, jotta myös loput sumasta saadaan purettua mahdollisimman pian. Teemme kaikkemme, jotta suma saadaan purettua mahdollisimman pian.

Next

UPS

Posti seurantatunnus

Pieni osa Espoon Kilossa ja Helsingin Vallilassa käsiteltävistä lähetyksistä voi viivästyä tammikuulle. Tietoa ja ohjeita kaikkeen joulupostittamiseen sekä joulupostin viimeiset lähetyspäivät löytyvät kootusti verkkosivuiltamme osoitteesta - Joulu on tärkeä ja perinteinen aika muistaa ystäviä ja perhettä. Kun puhelimesi on huollettu, se palautetaan kotiosoiteeseesi nähden lähimmälle Ärrälle. Saat myöhemmin ilmoituksen kun paketti on noudettavissa. Tämän hetkisen arvion mukaan myös loput lakon takia viivästyneistä kirjeistä, aikakauslehdistä ja mainoksista saadaan perille ensi viikon aikana tai viimeistään jouluun mennessä.

Next

UPS

Posti seurantatunnus

Paketti on siis edelleen lähettäjän hallussa. Ulkomaille lähetettävien pakettien ja joulutervehdysten lähettämiseen on hyvä myös jo valmistautua. Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Arabia ja heprea ovat monimutkaisempia liittää järjestelmäämme, joten emme ole vielä voineet ottaa niitä käyttöön. Joulukortit ja paketit saadaan perille normaalissa aikataulussa. Teemme kaikkemme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

Next

MONIPUOLINEN LÄHETYSTEN SEURANTA

Posti seurantatunnus

Paketin noutaminen Saapuneesta paketista ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä, jossa hän voi valita noutopaikaksi R-kioskin. Olemme iloisia siitä, että rinnallamme työskentelee tänäkin jouluna noin 3 000 jouluapulaista. Rahtipalveluihin vaikutukset ovat olleet vähäiset. Huomaa että ennen saapumista määränpäähän, matkalla saattaa olla useita välietappeja. Ulkomaille lähetettävien pakettien ja joulutervehdysten lähettäminen on nyt ajankohtaista.

Next