Pressbyrån växjö. Pressbyrån söker ny köpman till butiken i Tegnérgallerian » m.pcinpact.com

Picadeli

Pressbyrån växjö

Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Reitans vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. För att kontrollera ditt saldo eller kortets giltighetstid klicka. När det gäller butiken i Tegnérgallerian så hoppas vi att vi hittar en ny franschisetagare snart, men om det inte går så kan vi lösa det genom att någon annan Pressbyrå får dubbelköra en tid, förklarar Joakim Samuelsson. Tegnér - Växjö citys självklara shoppingställe. Han har hittat en annan syssla och kommer inte förlänga avtalet med Pressbyrån. .

Next

Pressbyrån Pressbyrån Växjö Lasarett

Pressbyrån växjö

Pressbyrån som så många av oss älskar ligger normalt sett jäms med eller i anslutning till järnvägsstationer, t-banestationer, bussterminaler, flygplatser eller liknande. I juni i år går avtalet ut för den nuvarande franchisetagaren. Därför annonserar Pressbyrån efter en ny franchisetagare för butiken i Tegnérgallerian sedan i slutet av oktober. År 1899 fick den Svenska Telegrambyrån ensamrätt att sälja tidningar vid tågstati. Pressbyråns Presentkort För dig som företagare fungerar Pressbyråns presentkort enkelt, snabbt och bekvämt. Franchising Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Next

Säljare till Pressbyrån Punkten, Växjö i Växjö Växjö~ *

Pressbyrån växjö

Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo. Detta för att bekräfta information som framgår i ansökan och vid intervju. Butiken i Tegnérgallerian är ju nybyggd och har ett bra koncept, här finns alla möjligheter att lyckas, säger Joakim Samuelsson, chef för Pressbyrån i Växjö. På väg till jobbet, skolan eller festen. Med Pressbyråns egna presentkort kan man handla i någon av Pressbyråns 300 butiker samt i onlinebutiken här på pressbyran.

Next

Säljare till Pressbyrån Punkten, Växjö i Växjö Växjö~ *

Pressbyrån växjö

Förkortade öppettider i Tegnér, avvikelser kan förekomma Måndag-Fredag: 11-17 Lördag: 11-15 Söndag: 13-15 Ordinarie öppettider Måndag — fredag: 10-18 Lördag: 10-16 Söndag : 12-16 Ta hand om er och era nära och gör vad ni kan för att minska smittspridningen. Allt det här kan du bli en del av. Dina erfarenheter För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Alla gör vad de kan för att finnas där för er service. Vid frågor angående Pressbyråns presentkort ring 0771-11 12 50.

Next

Hem

Pressbyrån växjö

Dina erfarenheter Du har fyllt 20 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver flytande svenska. Here you can find where the closest store is located as well as opening hours for stores and points of interest in Stockholm, Göteborg, Malmö and all other towns in Sweden. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt. Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik. Pressbyrån i Växjö har dessutom butiker på lasarettet, i järnvägsstationen, på Campus och på Storgatan 7. Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik. Vi förväntar oss att du är över 18 år och pratar och förstår svenska.

Next

Pressbyrån Pressbyrån Växjö Lasarett

Pressbyrån växjö

I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. How to Find Opening TimesYou can search by name of the store eg. Du måste ha haft tidigare anställning i något serviceyrke, handel eller restaurang mm. Pressbyrån är Sverige modernaste kiosk med framtidskänsla, och har en god tillgänglighet vad gäller både placering och öppettider. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Pressbyrån har haft butik i Tegnérgallerian i 20 år. Opening Hours NearbyFind Opening Hours for stores near by.

Next