Privata hyresvärdar västerås. Privata Hyresvärdar i Västerås (och Kommunala)

Hyresvärdar Västerås

Privata hyresvärdar västerås

Telefon: 010-722 38 00 E-post: info sveafastigheter. En intresseanmälan är giltig i tre månader och fylls i direkt på hyresvärdens hemsida. Lägenheterna i Malmö finns i Innerstaden, Limhamn, Kirseberg, Hyllie, Husie och Toftanäs. Beståndet utökas nu med 96 stycken trygghetslägenheter som väntas ta emot hyresgäster från slutet av 2020. Här nedanför hittar du en lista över alla privata hyresvärdar i Västerås.

Next

Hyra lägenhet i Västerås, hyresvärdar, hyresrätt

Privata hyresvärdar västerås

De erbjuder 116 lägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. Hyresgästen ska vara vår kund, vår hedersgäst som vi värnar om och lyssnar på. Här ligger också Västerås Domkyrka som till och med har fått tre stjärnor i Guide Michelin — absolut värd ett besök med andra ord. Det är i city i områdena runt Stora Torget, Fiskartorget och Bondtorget som den största delen av stadens shopping hittas. De här listorna har varit väldigt populära genom åren och hjälpt många sökanden att på ett enkelt sätt få en lång lista på hyresvärdar man inte hade kontaktuppgifter till. Du kan även fylla i en allmän bostadsanmälan på deras webbplats. Fastigheten återfinns på Signalistgatan i utkanten av staden.

Next

Hem

Privata hyresvärdar västerås

Bostad i VästeråsBevaka lediga lägenheter i Västerås Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Västerås samt andrahandsmarknaden. De förvaltar förutom vanliga hyresrätter även studentlägenheter. På Kvarnvretens hemsida kan du som bostadssökande skicka in en allmän intresseanmälan. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig relation till sin hyresvärd. Adress: Ånghammargatan 16, Västerås Telefon: 021-18 62 18 E-post: info wilsonfastigheter.

Next

Hyresvärdar Västerås

Privata hyresvärdar västerås

Ta hjälp av bostadsförmedlingen Hyrenbostad. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att hitta en bostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Stockholm och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Andra tätorter som ligger i kommunen är exempelvis Skultuna, Hökåsen och Irsta. Adress: Tallmätargatan 9, Västerås Telefon: 010-303 27 00 E-post: 07info hsb. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem. Bovista 0589-194 50 Lediga lägenheter på deras webbsida.

Next

Hyra lägenhet i Västerås, hyresvärdar, hyresrätt

Privata hyresvärdar västerås

Ikano Bostad har 2 200 bostäder under produktion samt förvaltar 6 200 hyreslägenheter och 263 vårdplatser. Tornets hyreslägenheter i Västerås hyrs ut av är ett privatägt bolag som förvaltar 1 200 lägenheter och lokaler om ca 90 000 kvm. I Västerås ha de runt 1100 lägenheter. Andra bostadsområden i staden är bland andra Stohagen-Spantgatan, Jakobsberg-Pettersberg, Kopparlunden, Vetterstorp, Aroslund-Blåsbo, Kristiandsborg-Karlsdal, Viksäng, Bäckby, Råby och Gideonsberg. I och med staden växer och utvecklas är det värt att fråga dig själv vart du vill söka lägenhet i Västerås. Vi har ett stort utbud av hyreslägenheter, från både kommunala och privata hyresvärdar i Västerås, för att du snabbt hittar ditt nya hem.

Next

Lista över privata hyresvärdar i Västerås

Privata hyresvärdar västerås

Fler frågor om hyresbostäder i Västerås Det kan verka utmanande att dyka in i bostadsdjungeln men vår kundtjänst finns här att hjälpa dig att ha en så smidig start på din resa som hyresgäst i Västerås som möjligt. Bor du redan här eller funderar du på att flytta dit? Om det behövs renovering av taket så är det hyresvärden som ska se till att det blir gjort. Antal hyresvärdar Listan innehåller ca 78 hyresvärdar i Västerås. Stockholm är också en mycket populär stad på grund av några av de landmärken som finns de olika stadsdelarna. Sitt inte och vänta efter du registrerat dig i alla bostadsköer utan ta saken i egna händer, kontakta alla andra hyresvärdar via telefon, e-post, brev eller varför inte.

Next

Lista över privata hyresvärdar i Västerås

Privata hyresvärdar västerås

Du kan nå kundtjänst på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post. I just Västerås finns dock via Akelius möjlighet att få förtur till lägenhet, vilket i de flesta fall innebär kortare väntetid på egen lägenhet. I dagsläget har vi 6843 hyresvärdar i vår samling och målet är att privata hyresvärdar, kommunala hyresvärdar och övriga bostadsbolag ska anslutas till Hyresmäklaren. På BostadsPortal kan du söka bland våra lediga lägenheter i hela Västerås kommun och hitta hem enkelt och säkert. Företag Telefon Information Allokton 08-52217200 Lediga lägenheter presenteras på deras webbsida. Vi har fastigheter i Västerås, Dingtuna, Tortuna, Västanfors, Fagersta, Ängelsberg och Strömsholm. Adress: Domkyrkoesplanaden 2, Västerås Telefon: 021—10 33 50 E-post: vasteras bostjarnan.

Next

Hyra lägenhet i Västerås, hyresvärdar, hyresrätt

Privata hyresvärdar västerås

Privata hyresvärdar Att få kontaktuppgifter till privata hyresvärdar är väldigt svårt. Hyresvärdar i Västeras Alla de viktigaste samlade på ett ställe Är det dags att hitta en ny lägenhet i Västerås? Vi listar både kommunala bolag och privata Hyresvärdar i Västerås. Telefon: 021-17 19 50 E-post: niclas. Stadens järnvägsstation ligger i Kungsängen, och. Kika in och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut. Här ligger också en badstrand som är populär om somrarna.

Next