Prodigy laulaja. The Prodigyn laulaja Keith Flint, 49, on kuollut

The Prodigyn laulaja Keith Flint, 49, on kuollut

Prodigy laulaja

Vaimo oli ollut yksi Flintin suurimmista tukijoista muun muassa päihteiden käytön lopettamisessa. . Yhtye jatkoi esiintymistä , johon kuuluu yhtyeen kaksi jäsentä ja. Hänet pidätettiin ja hallussapidosta 2000-luvun puolivälissä ja tuomittiin vuoden 2007 lopulla kolmeksi ja puoleksi vuodeksi , josta tuomiosta hän kärsi kolme vuotta. Muuten poliisi oli vaitonainen kuolinsyystä ja kertoi ainoastaan valmistelevansa raporttia kuolemansyyntutkijaa varten. Samalla kävi ilmi, ettei Pendulum enää esiinny konserteissa, ja ettei yhtye julkaise uutta albumia vuonna 2013 kuten aiemmin oli ilmoitettu.

Next

Pendulum (yhtye)

Prodigy laulaja

Tällainen oli The Prodigyn laulaja Keith Flint. Hänen lähiomaisilleen on kerrottu aisasta, poliisi vahvisti. Menimme paikalle, ja suruksemme löysimme 49-vuotiaan miehen, joka julistettiin kuolleeksi, poliisi kertoi -lehden mukaan. Poliisi on vahvistanut, ettei kuolemaan liity rikosta. Historia Yhtye julkaisi vuonna 2005 debyyttialbuminsa , joka sai kriitikoilta hyvän vastaanoton sekä Isossa-Britanniassa että Australiassa.

Next

The Prodigyn laulaja Keith Flint on kuollut

Prodigy laulaja

Flint oli bändin keulakuvana yksi 90-luvun popikoneista ja hänet muistetaan musiikillisten ansioiden lisäksi maanisen energisestä lavaesiintymisestään, erottuvasta hiustyylistä ja näyttävistä tatuoinneista. Lehtitietojen mukaan Mayumi Kai oli Flintin kuolinuutisen tullessa Japanissa. Flint oli pyristellyt eroon huumeista kymmenisen vuotta. Ero myös pakotti Flintin myymään turvapaikakseen kutsumansa maatalon. Flintillä oli elämässään ollut vaikeuksia, sillä hän on sairastanut masennusta ja painiskellut huume- ja alkoholiriippuvuuden kanssa. Parhaiten yhtye muistetaan vuoden 1996 hiteistä Firestarter ja Breathe.

Next

The Prodigy

Prodigy laulaja

Olen edelleen sokissa, vihainen, sekaisin, sydän murtuneena. Olen shokissa, vihainen, hämmentynyt ja sydämeni on särkynyt, Lepää rauhassa, veli, Howlett kirjoitti. Myös Darude on lisännyt someen muistoja ja kunnioitusta edesmennyttä laulajaa kohtaan. Erikoisista kampauksistaan tunnettu Flint oli kuollessaan 49-vuotias. Tietojen mukaan viranomaiset eivät epäile kuolemaan liittyvän rikosta. Emme usko tätä todeksi, mutta totta se on.

Next

Prodigy (artisti)

Prodigy laulaja

Muusikon mukaan vain rakkaus kuutta koiraansa kohtaan piti hänet elossa. Ero oli kova pala Flintille, joka lähteiden mukaan masentui ja ajautui uudelleen huumeidenkäyttöön. Britannian poliisi on aiemmin kertonut brittimedialle, että Flintin kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Konemusiikkia tehnyt Prodigy oli genrensä suosituimpia yhtyeitä 90-luvulla ja 2000-luvun alussa. Marraskuussa 2012 rumpali tiedotti keskittyvänsä jatkossa -tuottajien ja kanssa -yhtyeen toimintaan. The Prodigy nousi 1990-luvun alussa rave-piireistä yhdeksi Britannian suurimmista yhtyeistä.

Next

The Prodigy feat. Sleaford Mods

Prodigy laulaja

Niistä viimeiseksi jäi viime vuonna julkaistu No Tourists. Hän oli myös Traction Control -ratamoottoripyöräilytallin omistaja ja manageri. Myös El Hornet on vahvistanut että yhtye on keskustellut tulevasta albumista. Yhteensä Prodigy julkaisi seitsemän albumia. Reuters The Prodigy-yhtyeen laulaja Keith Flint on menehtynyt 49-vuotiaana. They still had the same energy, grime and filth oozing. Lance Albert Damon Johnson Banks — , , taiteilijanimeltään Prodigy, oli yhdysvaltalainen -artisti ja -rapduon toinen jäsen.

Next

Pendulum (yhtye)

Prodigy laulaja

Keith Flint oli kuollessaan 49-vuotias. Prodigy joutui sairaalahoitoon - jota hän oli sairastanut jo syntymästään saakka - vuoksi muutama päivä ennen kuolemaansa. Prodigy on Seinäjoen Provinssin kotisivulla ensi kesän , ja festivaali kertoi odottavansa lisätietoja yhtyeen edustajilta. Heidän toinen albuminsa julkaistiin 12. Menimme paikan päälle, ja 49-vuotias mies todettiin kuolleeksi paikan päällä. Swire kuitenkin painotti, ettei Pendulumin uusi albumi välttämättä tarkoita sitä, että yhtye soittaisi vielä live-kokoonpanolla, vaikka monet uskovat live-paluun tapahtuvan viimeistään vuoden 2015 aikana.

Next