Projekt sexus. Stor rapport afslører danskernes sexvaner

Hver fjerde transkønnet har forsøgt at tage sit eget liv:

Projekt sexus

De to sidstnævnte afviser, at der skulle være nogen potentielle problemer eller grund til bekymring forbundet med Morten Frischs rolle som projektleder på Projekt Sexus. Manden i forholdet må således være ciskønnet. In a private message, the boy requested that Morten Frisch remove the story from Facebook. Morten Frisch encourages his Facebook followers to share this manipulated image. Eller forbyde homoseksuelle at adoptere med henvisning til det ikke er naturligt for homoseksuelle at få børn, og børnene derfor lider skade ved at vokse op på en unaturlig måde. »Der er mænd, der nærmest ikke kan lade være, hvor det bliver en del af en livsstil, men de fleste mænd, jeg ser, er virkelig skamfulde over utroskab. Usund Kost, for meget Rygning, for meget Alkohol og for lidt Motion er fire faktorer, der har ansvaret for 40% af alle årsager til sygdom og tidlig død.

Next

Danmarks største sexprojekt skydes i gang:

Projekt sexus

Lukket for deltagelse for alle andre Undersøgelsens første del kører hen over efteråret. Det har nærmest ingen kvinder gjort. Foruden selve rapporten er der udgivet:. Som det fremgår af nedenstående gennemgang af studiet, er dette ikke korrekt. I mødet deltog følgende forskere bag projektet: Christian Graugaard, professor, læge, ph. Altså at man ikke gør sine egne moralbegreber og livsanskuelser til lov, uden at det er for at beskytte andre borgerne mod urimelige overgreb der forhindrer dem i at leve som de selv ønsker.

Next

SEXUS

Projekt sexus

There was and still is no scientific evidence to support this claim. I september 2017 postede Morten Frisch et stærkt misvisende opslag på sin Facebook-væg, hvor han henviser til en rapport fra den belgiske pendant til Det Etiske Råd. Lexner is ridiculed for his description in a Danish newspaper of the traditional Jewish holiday Sukkot. Siden da har det ifølge Christian Gravgaard været småt med forskning i den danske befolknings seksuelle sundhed. Foto: Netflix »For 10 år siden kunne man næsten ikke forestille sig en kvinde på 40+, der blev fremstillet i en populær serie som seksuelt attraktiv. Undersøgelsen skal favne både »den gennemsnitlige hetero-dansker, den aseksuelle single, den nyudsprungne homoseksuelle, gammeljomfruen, den transkønnende og det swinger-vante par med mange forskellige partnere«.

Next

Sex i Danmark

Projekt sexus

Sådan noget kan undersøgelsen være med til at kaste lys over,« forklarer han. Morten Frisch presented a graphic presentation in which he claimed that circumcision reduces penile sensitivity. Jeg har haft en indstilling om ikke at have samleje med en kvinde jeg ikke elskede. Henvendelse til politikere og chikane af politikere, der er uenige med Morten Frisch Morten Frisch har i de senere år henvendt sig til en lang række politikere, både i de ungdomspolitiske organisationer og folketingspolitikere, og bedt om svar på, om politikerne ville støtte et eventuelt lovforslag om forbud imod drengeomskæring. A number of similar omissions and systematic errors contribute to the pathologization and stigmatization of non-medical circumcision of boys. Morten Frisch har skrevet nedladende og hånligt om tidligere overrabbiner i Det Jødiske Samfund, Bent Lexner. This is the case even with research which he says he does not intend use as part of his campaign.

Next

Hver fjerde transkønnet har forsøgt at tage sit eget liv:

Projekt sexus

Boys who are circumcised as infants have an 46% increased risk of developing autism before their 10th birthday. Det fremgår af rapporten, at rådet har arbejdet med spørgsmålet om drengeomskæring i tre år, og man udtrykker en ganske kritisk holdning til fænomenet drengeomskæring. Som begrundelse for studiet refererer Frisch og Simonsen til to studier, hvoraf det ene er et rotteforsøg Victoria et al. På baggrund af ovennævnte sager og forløb finder vi det stærkt bekymrende, at overlæge ved Statens Serum Institut og adjungeret professor ved Aalborg Universitet Morten Frisch skal behandle og udlægge data, der indsamles i Projekt Sexus-undersøgelsen, og vi finder det yderst problematisk, at respondenterne i undersøgelsen ikke oplyses om Morten Frischs tydelige bias og personlige og politiske agenda. Den nu 22-årige studerende blev mødt med beskeden om, at drenge ikke kunne være prinsesser — og husker tydeligt følelsen af at være udelukket fra fællesskabet. Vi tillader os at henvende os i forbindelse med lanceringen af den store folkesundhedsundersøgelse, Projekt Sexus, idet vi har en bekymring, som vi ønsker at udtrykke over for personer, organisationer og myndigheder, der er engageret i projektet.

Next

Kæmpe undersøgelse af danskernes sexliv viser, at vi ikke er så frisindede endda

Projekt sexus

Det kan endvidere oplyses, at spørgeskemaet inden projektstart har været forelagt og drøftet med en række førende forskere, kliniske sexologer, myndigheder og seksualpolitiske organisationer, uden at det har givet anledning til kritiske indvendinger. Den hidtil største nationale undersøgelse af danskernes seksualitet, seksualvaner og seksuelle trivsel, Projekt Sexus, udkommer mandag. Morten Frisch has written mockingly and condescendingly about the former chief rabbi of the Danish Jewish community, Mr. Unfortunately, it is a well-known fact that this is not the case. Sex er vigtig for folkesundheden Andre forskere glæder sig lige så meget som de to initiativtagere til resultater fra den nye undersøgelse. Store randomiserede kliniske forsøg i Uganda, Kenya og Sydafrika viser dette. I have instated specific rules on my own Facebook page about how to debate in a proper manner.

Next

The Rosy Crucifixion

Projekt sexus

Da drengen henvendte sig for at få slettet historien, tilbød Morten Frisch drengen personlig konsultation og rådgivning, da Morten Frisch mente, at drengen muligvis ville få seksuelle problemer senere i livet på grund af sin omskæring. »Ved at bruge filterspørgsmål og på den måde nærmest skræddersy spørgeskemaet til den enkelte deltager, tror jeg, det er lykkedes for os at få folk til at føle sig seriøst og individuelt behandlet. Andelen blandt , som har modtaget betaling for ydelser mindst én gang, er markant større end blandt. In this study, the authors find an association between circumcision status and the development of autism among Muslim boys in Denmark. Den store forskel på mænd og kvinder ikke bare i forhold til sexkøb, men også onani, porno og utroskab, mener Lene Stavngaard handler om, at vores seksuelle adfærd stadig har meget forskellige konsekvenser afhængigt af, hvilket køn vi identificeres som. Sex-undersøgelse kan berige humanistisk forskning Måske giver den danske gigant-undersøgelse indsigt i andet og mere end vores sundhed.

Next

Sober minoritetsforskning

Projekt sexus

Nogle af dem er også sproglige, og indikerer at der er lidt vej endnu til fuld inklusion af alle transpersoner. In his own campaign material, in a response to a hearing at the Danish Health Authority, and in a large article at videnskab. Som bekendt ser virkeligheden desværre helt anderledes ud. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. « Martin Østergaard, der er psykoterapeut med speciale i parterapi, mener også, at skamfuldheden omkring onani handler om, at seksualiteten stadig er noget lidt hemmeligt, som de fleste har svært ved at tale om. But there is no mention of the fact that Morten Frisch has lobbied and campaigned extensively for almost a decade against non-medical circumcision of boys.

Next