Propp og berta. Prop og Berta (2000)

Propp & Berta

Propp og berta

I åpningsscenen befinner vi oss i bryllupet til Karl og ikke-jødiske Inga i 1935. Det viser sig hurtigt, at venskabet med Tyttebøvserne får en meget stor betydning for Prop og Bertas liv. »Det er ikke svært at drage en parallel til Letland i forhold til Sovjet i gamle dage. Spektakulært dukketeater i 3D, med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Hun bor langt inde i skoven, og hun hader naboer. Børnene er en aktiv del af showet. Der er mange muligheder for hundenavne.

Next

Prop og Berta (2000)

Propp og berta

Stykket er velegnet for børn op til 9 år, men er skrevet så der også er gode grin for de voksne tilskuere. Jeg så den hele og vil gerne. Og det har ind imellem forårsaget nogle sprogforbistringer, fordi letterne synes, at det danske sprog lyder fuldstændig ens. Hun skravler som en foss, og Propp blir sint. Det er nemlig dem, der giver Prop et ønske, som helt tilfældigt fører til, at Berta kan tale. Maleriet er på blikkplate Skrevet på baksida med tusj: Prop. Selbu Strikkebok Denne boken inneholder selbuinspirerte produkter og den byr.

Next

Վենքե Մյուրե

Propp og berta

Figurerne, der alle har store venlige næser er meget livagtige og træerne er hver især skabt med 40. Således lægger Otto Brandenburg stemme til Prop, Axel Strøbye er borgmester, mens Olaf Nielsen er politimester og Lisbet Dahl lægger stemme til heksen, der først er skrækkelig uhyggelig, men selvfølgelig ender med at blive rigtig sød. Jeg har hver gang fået en hurtig og pålidelig. Karakterene har fascinert barn de siste tjue årene. Bryt den svarte fargen i stuen din med en bekvem og stilig sofa i.

Next

Վենքե Մյուրե

Propp og berta

Den er utgitt i Norge med norsk tale. Bag filmen står Zentropa og instruktøren Per Fly, der har haft nogle af verdens bedste animationsfolk fra Riga med på projektet. Heksa truer med å forsteine alle i byen, men blir selv forsteinet av et pulver. De går ut i skogen på en tur, men plutselig høres små stemmer inne fra et tre. Du kan betale med Dankort og selv printe billetterne ud.

Next

Վենքե Մյուրե

Propp og berta

Uddannet fra filmskolen i 1993 sammen med bl. Hun gjør alle de heksekunster hun kan for å få Propp og Berta til å flytte, og det går hardt utover alle som bor i byen. Grib chancen og tag med ind i eventyrets verden, der er elsket af både børn og voksne. Dukketeater for hele familie Følg Prop og Berta på Facebook. De drar Berta i halen, og hun stormer inn. But when Santa whips out a very. Hundhotellet 1999 Olsenbandens siste stikk, «Dynamitt-Harry.

Next

Propp og Berta

Propp og berta

The animation is nicely done and the film brings a lot of laughs. Filmen er baseret på nogle af de lydbånd om manden Prop og koen Berta og alle tyttebøvserne, som børn i børnehaver og fritidshjem har lyttet til gennem adskillige år. Tyttebøvserne har fået stemmer af Thomas Mørk, Jesper Asholt,Peter Zhelder og Trine Appel, mens filmens sange er skrevet af Halfdan E. Heksa tar Propp til fange, men Tyttebæsjene har lovet å komme til unnsetning hvis de trengte hjelp til noe. Heldigvis kommer Prop og Berta forbi, og kan høre deres små stemmer inde fra træet. Uanset, hvem der taler,« siger Per Fly, der har haft flere af sin barndoms kendte stemmer med på projektet. Denne heksa er den slemmeste heksa i hele verden, og hun liker ikke naboer.

Next

Propp og Berta

Propp og berta

De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. Derfor gør hun hvad hun kan, for at skaffe sig af med Tyttebøvserne. Han synes danskerne er nogle værre bløddyr. Men efterhånden kom vi da ud af det med hinanden,« siger Per Fly, der sammen med animationsfolkene har skabt en fantastisk børnefilm for de helt små. U blizini živi zla vještica koja odluči zavladati selom i obližnjim gradićem.

Next