Puterea dragostei gala. Puterea Dragostei (04.01.)

Puterea Dragostei (07.03.)

Puterea dragostei gala

Rusine alo emisiunea de ce aduceti maimute de astea an emisiune. Uite, așa va ajunge cuplul Marius cu Pirui pe primul loc, sau chiar singurul cuplu din casă, în finală. Sergio este pus la zid de fete dupa ce fratele sau ar fi jignit mai multe fete din casa dar totusi nu este vina sa pentru ceea ce el face, Ligi a vorbit cu Andy si i-a spus ca nu are niciun video cu dansa, ea si-a asumat ca il place dar nu acelasi lucru il putem spune si despre el, Catalin dupa ce si-a batut joc de orice urma de atentie a lui Ligi aceasta ii spune sa o lase in pace pentru ca nu sunt compatibili, si ii roaga ca in gala sa-si faca datoria votand-o sa plece, de ziua Daianei care este astazi toti au decis sa-i faca o surpriza frumoasa, Gabriel i-a adus un buchet de flori dar si un mini tort care sa-i arate cat de mult o stimeaza. Roxana a chemat-o și pe Daiana la hotel, chiar i-a spus că-i plătește camera. . Oamenii din staff au intrervenit! El e cel care ameninta,instiga la violenta ,provoacă dupa care vrea ajutoare! Nu vede că sfaturile lui Marius îl fac pe Livian să se îndepărteze tot mai mult de Bianca? Amenintari grave pe care le face Nelson ceea ce nu este posibil! Livian ar trebui sa se descurce singur fara taticu! Parcă la Cătălin îi place Ligi! Dati-l afara pe acest Livian sau Liviana! Pt că a vrut, cândva, să fie chemat în emisiune un băiat ce o plăcea pe Pirui.

Next

Puterea dragostei (12.04.2020)

Puterea dragostei gala

Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Sa nu mai vb ca are 3 vieti pe constiinta. Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire al care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Hamude sare la gatul lui Adrian! Fii foarte atenta daca crezi sau știi că înafara nu veți fi împreună nu-l ajuta să câștige. Cum prinde ocazia, cum se răzbună pe Ligi, pt ceva f vechi, trecut, fără să se fi și întâmplat.

Next

Puterea Dragostei 30 Martie 2020 Ep 253

Puterea dragostei gala

Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Toată familia lui te-a denigrat de mai rău nici nu s- ar putea și așa fac și în prezent, atunci de ce sa-i împlinești visul lui și al familiei. Daiana cu altcineva și nicidecum Gabriel. Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Toarnă zilnic otravă în mintea lui Livian, privitor la Bianca. Catalin a fost la un pas de a fi eliminat dupa ce ieri in gala a continuat cu valul de critici la adresa lui Livian in ceea ce il priveste pe Turcu acesta ar fi avut un schimb de mesaje cu Ramona si a fost descoperit astazi dupa ce aceasta a spus ca nu ar avea cum sa o foloseasca mai ales ca el abia a iesit dintr-o relatie de aproape doua saptamanii. Iancu si Denisa vor sa se descalifice? Acum 5 Zile Stați liniștiți, am înțeles f bine. Culmea, dacă Roxana era cu Turcu, Andy.

Next

Puterea dragostei (19.01.2020)

Puterea dragostei gala

Bianca spune tot ce a facut Pirui in camera! Iancu a lasat-o pe Denisa in lacrimi! Acum 5 Zile Bianca dupa părerea mea bineînțeles din cea ce vedem la televizor dar voi știți mai bine ce se întâmplă în spate,așa se vede că el nu te vrea și dacă rămâne cu tine până la final asta o face pt câștig. Dacă îl ascultă în continuare, în curând nici s-o vadă pe Bianca în fața ochilor, nu va suporta. Mantea ce se intampla in emisiunea aia? Bianca l-a invitat pe Andy la dans in camera rosie! Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Denisa a venit ca o tornada peste Ella! Nu știu cum nu vede asta Livian. Acum 5 Zile +1 Urât caracter are Marius! Simina si Jador, fosti iubiti, fata in fata! Incaierare intre Alex si Adrian! Dacă ar fi stat doar la recepție, ce cameră trebuia plătită? Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 253 difuzata astazi 30 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Next

Puterea dragostei (12.04.2020)

Puterea dragostei gala

Ce raspuns i-a dat referitor la acuzatiile ce i-au fost facute? Acum 4 Zile Marius și cu Pirui sunteți doi prefăcuti,stați pentru bani! Jador, mai emotionat ca niciodata! Sa se duca acasa la tac-su printre interlopi! Sustin adevarul nu fac favorisme asa ca fi-ti mai atenti atunci cand comentati si sariti cu gura sa jigniti ca asta da dovada ca sunteti falsi in ceea ce priveste favorizarea falsurilor! Cum a uitat că Marius n-o suportă pe Bianca și cum prinde ocazia, i-o zugrăvește lui Livian în culori tare întunecate! Și cât de urât îi vorbea lui Philip despre Ligi, astfel că Philip nici s-o vadă în ochi nu suportă! Grecul Roxanei isi face aparitia! Ella a sarit la bataie, Pirui, victima colaterala, iar Denisa, criza de furie! Chiar și cuplul ei cu Philip a avut grijă Marius să nu mai existe. Cel care distruge cuplurile este Marius și Pirui. Iancu mai are sentimente pentru Ella? Acum 4 Zile +2 Parerea mea este ca Pirui are dreptate. . . . .

Next

Puterea dragostei (19.01.2020)

Puterea dragostei gala

. . . . . . .

Next