Riddari ohje. Riddari miehelle

Me Naiset

Riddari ohje

. Pääväri vaalea harmaa on 0056, valkoinen 0051, tumma harmaa 0057 ja keltainen 9264. Tänään neljä vuotta 5 kuukautta sitte Neuloin siitä sitten villapuseroa, etu- ja takakappaleen, mutta sitten totesin, että on liian paksu neule minulle, Riddari Living and loving diary. Vahinkojen korjaaminen vei tunnin verran, mutta kissan kanssa emme olleet puheväleissä vuorokauteen. Choose your craft: Knitting Crochet Cross stitch Other. Jos tuijottaa tuota kaarroketta tarkemmin, siellä on muutama kierros, jotka aiheuttivat päänvaivaa kolmen langan kanssa, joista ainakin kahta piti välillä sitoa ja muistaa lankadominanssi ja äh. Vitsi miten ihanaa, että tänään oli taas energiaa kuvata blogia.

Next

villahaka: Islantilaisneule talveksi

Riddari ohje

Sopii erityisesti kirjoneulesukkiin, joissa väriä on luvassa muutenkin. Miesopettajat eivät ole neuloneet, mutta olleet malleina, myötäeläneet ja oppineet paljon uutta neulesanastoa. Ja niitähän pidellään sitten samoin päin hamaan tappiin asti. Oli kiva kerääntyä katsomaan toisen lankoja, neuvoimme ja kommentoimme. Explore the latest and popular posts around the world from Instagram Ravelry: Gallery for Riddari pattern by Védís Jónsdótti Syksyllä neulomani riddari muuten toimi pakkaskelissä ihan loistavasti. Jos olisi viikko aikaa tehdä, se syntyisi helposti ja rennosti. Valmis villapaita on ihanan lämmin ja muhkea.

Next

Me Naiset

Riddari ohje

Vararehtori Jari Ikonen otti kuvan. Heli Riddari on kyllä kaunis malli. Vaikka konstit ovat monet, ohjeet eivät ole turhan takia,. Haluan tehdä tällaisen vielä itsellenikin. Katsoin myös kuvio-osiota ja laskeskelin, että kirjoneuleen kuvioita on ympärysmitassa n. Paidasta tulee painava, lähes kilon painoinen.

Next

Lempipäiväni

Riddari ohje

Villa menettää kimmoisuutensa ja lämmittävyytensä ja neule löystyy liian kuumassa. Lanka oli mahtavan paksua ja oikein mukavaa neuloa, sillä kerrankin työ eteni nopeasti. Nyt osasin ennakoida ja valita löysähkölle käsialalleni ohjetta hieman pienemmät puikot. Joskus tuntee vain olevansa ihan pohjalla eikä jaksa mitään. Mulla oli alla vain tekninen kerrasto, sen päällä ohut neule ja toppavaatteet, eikä. Hintapyyntö 180 euroa sisältäen postimaksut Ota yhteyttä. Ohje oli selkeä ja kirjoneulekuvio helppo - lukuun ottamatta kolmen värin rivejä, joiden aikana sain lankani aina kieppumaan solmuun.

Next

Riddari

Riddari ohje

Se on niinkuin terveen merkki mulle; että jaksaa tällaista kuvaamista. Mutta se ensimmäinen, Vikingin Alpaka Maya oli hieman edullisempi lanka, joten ensimmäinen neule tuli edullisemmaksi. Jäi nyt empimään langan ja sen kutittavuuden kanssa. Molemma langat sopivat oikein hyvin hommaan - eivätkä muuten kutita tippaakaan; nämä ovat pilven pehmoisia. Eräästä pakaasista paljastui iskemätön islantilaisneule! Ainut pulma on se, että tuo villalanka on ihan järkyttävän kutittavaa! Noista viidestätoista itselle jäi suurin osa, vain kaksi on neulottu muille. Takaraivossani oli pieni pelko, että Riddarista saattaisi muodostua juuri tällainen venyvä ja vanuva, ei-koskaan-valmistuva projekti. Inhoan neulomuksia, jotka hautautuvat keskeneräisten koriin niin pitkäksi aikaa, että lopulta ei enää muista mitä oli tekemässä ja kenelle.

Next

Eräritaritar

Riddari ohje

Käyttöön siis tulee, vaikkei lempineuleeksi pääsekään. Mukaan lähti myös opettajia, jotka eivät olleet paljoa neuloneet. Neulomisen jäljiltä neulospinta ei käsin neulottaessa ole aivan tasainen, eikä sen tarvitse ollakaan, sillä käsityön jälki saa näkyä Vår duktiga kund har stickat Riddari tröjan i Drops Air. Mielestäni tämä lettlopi on paras lanka näihin neuleisiin. Onneksi ei tarvinnut purkaa kuin muutamia kuviokertoja ennen kuin tajusin, että nyt lisääntyy ihan liian monta silmukkaa. Ominaisuus, jonka olisin ihan ensimmäisenä muuttanut pohjaväriksi, olisi raikkaamman näköinen niin. En tykkää tästä omasta nyt yhtään, sopivan kokoinen sentään on.

Next

villahaka: Islantilaisneule talveksi

Riddari ohje

Tykkään yleensä neuloa ylhäältä-alas, mutta tämän paidan hihojen neulominen oli kuitenkin aika raskasta, kun koko kirjoneulekaarroke sekä vartalo-osa olivat sylissä. Ja koska kyseessä oli joululahja, oli se pyrittävä vielä neulomaan salassa. Sydänkuviota muistuttava resori on tämän listan vaativin malli, mutta ei erityisen hankala sekään. Toimittaja tilasi Islanninmatkallaan paikalliselta käsityöläiseltä oman lopapeysan, valitsi värit ja kuvion, ja sai valmiin paidan itselleen muutamassa päivässä. Yksi asia, josta pidän kynsin ja hampain kiinni, on treeni. Parina päivänä nyt testattu ja ihanan lämmin on! Jostain syystä kun noi nuoret miehet eivät missään mielessä kiinosta vaikka kuinka kivoja, symppiksiä ja kypsän tuntuisia olisivatkin.

Next

Riddari miehelle

Riddari ohje

No kaksi onkin suurtöisiä eli olen aloittanut. Tämä ruudukkoa muistuttava joustinneule oli minulle aivan uusi tuttavuus. Jatkossa tiedän pitää tekeleeni kaukana karvaisista ystävistäni. Laitan teille vielä yhden ibiza-biisin, sopivasti Rayos Del Sol, jonka siis kuulin ekaa kertaa Ibizan reissullamme ja jonka olen sittemmin omaksunut treenilistaani. Kuvassa näkyvää valepalmikkoresoria neulottaessa silmukkamäärän on oltava jaollinen viidellä. Tuon oman S-kokoisen neuleeni hihoissa on kyllä väljyyttä, mutta ei mielestäni liikaa. Halusin kuitenkin ottaa sen mukaan listalle, koska se sopii mielestäni hyvin meille, joiden käsiala tuppaa joskus olemaan liian löysää.

Next