Riksbyggen göteborg. Nyproducerade Brf Viva i Göteborg

Vi har bostadsrätter, hyresrätter, radhus och villor

Riksbyggen göteborg

Vill du odla men kan inte närvara så kan du höra av dig på mejl till styrelsen goteborgshus22. Välkommen att göra en intresseanmälan! Hur länge bastun är avstängd är beroende på om det finns fukt som först måste torkas ut. Logga in eller skapa konto på Rekommendation: Använd Google Chrome då det är den webbläsare som fungerar bäst när det gäller Mitt Riksbyggen. Lägenheten är en 3:a på 88 kvadrat och fullt möblerad. Rum Golv: Ask, 2-stav, mattlackad. Är du intresserad, men kan inte komma? Vid Torpavallens handelsplats har du all handel, service och kommunikationer du behöver. Om du är kund, vänd dig i första hand till din kundansvarig för att boka ditt besök.

Next

Riksbyggen BRF Teleskopet

Riksbyggen göteborg

Den tillfälliga lagen gäller från den 15 april till 31 december 2020. Vitmålade väggar och tak och golv i 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek. Moderator, Håkan Andersson, presschef Riksbyggen. Ett par kilometer bort hittar du Härlanda Tjärns badplats med vandringsleder som ansluter till Delsjön, Vildmarksleden och Skatås. Först ut är vårt nya bostadsrättskvarter Brf Viva i Guldheden, Göteborg. Efter att alla termogarage har utrustats med automatiska dörröppnare och renoveringen av parkeringen triangeln är klar har vi nu släppt på de platser som varit spärrade.

Next

BRF Göteborgshus 22

Riksbyggen göteborg

Det finns förvaringsutrymmen så du kan organisera vardagens alla saker. Du som är medlem i Riksbyggen Förtur hittar också dina poäng här. Ett bageri med dagsfärskt hembakat bröd, en frukt- och grönsakshandel och Coop Konsum. Priset kommer från Per och Alma Olssons fond och den vinnande byggnaden är den som bäst uppfyller fondens krav på utformning och användning. Logga in i din internetbank och sök fram din bostadsrättförening. Vinnaren 2019 blev Riksbyggen och Brf Viva. Köken är funktionella och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum som gör att det är enkelt att umgås.

Next

Riksbyggen BRF Teleskopet

Riksbyggen göteborg

Nyproduktion när den är som bäst. De boende har också tillgång till en cykelhiss som går från övre platån till nedre platån där själva cykelgaraget och cykelhuben finns. Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Du anmäler själv autogiro för din avgift eller hyra via din internetbank. Brf Viva är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Vi planerar också att uppföra 42 kvadratsmarta hyresrätter om ett till fyra rum och kök. I trädgården finns en vattendam för fåglar och växter.

Next

Vi bygger och förvaltar fastigheter

Riksbyggen göteborg

Från Dr Allards gata har du nära till Doktor Fries Torg och ett brett utbud av service och butiker. Kök Golv: Ask, 2-stav, mattlackad. Vi har även skapat en lummig trädgård med mycket blommor och grönt för allas trevnad. Drömmer du om att skaffa dig en ny lägenhet? Skjutdörrsgarderob enligt ritning Bad Golv: Klinker, mörkare grå. Kommunikationer Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både. Press och media Beslut taget för att underlätta genomförandet av årsmöten i bostadsrättsföreningar Nu har beslut tagits om att införa tillfälliga åtgärder för att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor.

Next

Riksbyggen BRF Teleskopet

Riksbyggen göteborg

Bad Helkaklat med vitt kakel och grått klinker. Förutom att bostadsområdet ligger i direkt anslutning till Chalmers tekniska högskola och Johanneberg Science Park är det nära till flera gymnasium med olika inriktningar. Rum 3-stavig ekparkett med vitmålade väggar och tak. Just nu bygger vi 47 lägenheter på två till fyra rum och kök i nya Södergården i Uddevalla. I närområdet finns också hantverksbageriet och caféet Oizo där allt bakas på plats. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och spishäll.

Next