Rts naslovna. RTS 1 uživo stream

Radio Televizija Srbije

Rts naslovna

U doba korone nema mesta strahu — misli putuju na drugu stranu. Nemačka kancelarka Angela Merkel istakla je danas potrebu za razvijanjem većeg stepena međunarodne saradnje u borbi protiv epidemije korona virusa i izrazila punu podršku radu Svetske zdravstvene organizacije nakon najave Vašingtona da će joj suspendovati dalje finansiranje, izvestio je Rojters. Nakon što je porodica preselila u Pitsburg 1880, dogodio se događaj koji joj je promenio život zauvek. Пандемија вируса корона довела је до смањења општег криминалитета у већини држава јер су због забране кретања отежани разни незаконити послови, док су затворене границе несавладива препрека за кријумчарење људи, али и шверц дроге или оружја. Prvo su rad prekinuli rudari pogona Stara jama, a nakon toga u jami Raspotočje.

Next

Политика Online

Rts naslovna

Potpredsednik zadužen za košarkaške operacije Džon Pakston je promenio ulogu, i sada ima manje značajnu - savetničku. Криминална група, чија су два члана ухапшена док се за осталима трага, успела је да клонира две фирме које се баве производњом заштитних маски. Mnoge od njih širili su visoki državni zvaničnici, pa čak i šefovi država, što ih čini još opasnijim. Do sada je utvrđeno da je većina njenih muški članova na različite načine bilo upleteno u kriminalne poslove zbog čega su platili glavom. U Tačijevom pismu se navodi da niko ne može da oduzme pravo izabranim predstavnicima naroda. .

Next

RTS 1 Uživo

Rts naslovna

Све је почело средином марта, када су многе државе увеле карантин како би сузбиле ширење заразе. Borba protiv korona virusa u Srbiji traje već šest nedelja. On je svojim životom, u našem vremenu, istinski dokazao da gorostasi ljudskosti, morala i viteštva postoje. Telefon +381 11 333 4 555 Faks +381 11 333 4 556 email: adresa: Kosovska 10, Beograd. Umesto zajedničke borbe protiv virusa, pojedinci su epidemiju pretvorili u arenu za međusobne optužbe zasnovane na notornim izmišljotinama. Кod graničnog kamena C-4, dao je život za Otadžbinu kojoj je posvetio sve. Nikoga više nema i odlučio je da sa drugog kraja sveta sledi trag koji vodi u tri ulice rasute po Beogradu i sećanju ljudi koja su sa njima otišla u grob.

Next

RTS 1 Uživo

Rts naslovna

Нажалост, криминалци само на први поглед мирују, а у стварности широм света трага се, али се и хапсе разне међународне криминалне групе које су у опасној заразној болести видели шансу за богаћење. Последња у низу оваквих превара откривена је недавно у сарадњи институција Немачке, Ирске и Холандије. Međutim, ispod radara je prošlo otpuštanje Skotija. Činjenica je da nas je posetila jedna strašna bolest, epidemija koja je zahvatila ne samo naš narod nego čitav svet. Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas guvernerima saveznih država da mogu da počnu da smanjuju restrikcije uvedene zbog epidemije korona virusa od 1. Ivica Dačić navodi da nas još malo pa 140 godina diplomatskih odnosa uči da su, istorijski gledano, u sličnim kritičnim. Mitropolija je, u svom saopštenju pozvala vernike u Crnoj Gori da na sam dan Vaskrsa poštuju preporuke i uputstva medicinske struke, kao i tokom posta.

Next

Политика Online

Rts naslovna

Slavićemo Vaskrs onako kako možemo da ga slavimo. Sam Minjola dao je ingeniozno objašnjenje zašto su nacisti savršeni negativci. Broj novozaraženih u našoj zemlji je u poslednja tri dana oko 400, a epidemiološka kriva na kraju ove ključne sedmice je u zaravnanju iako se u nekim mestima situacija smiruje, a sa druge strane imamo predele gde se javljaju nova žarišta. U Istočnom Sarajevu zastave su spuštene na pola koplja na zgradi Gradske uprave i zgradama gradskih. Poreklo vodi iz Beograda, godinama je u potrazi za svojim biološkim ocem kog nije ni upoznao, a spletom nesrećnih okolnosti ostao je i bez majke, očuha i rođaka sa majčine strane za koje je čuo ili ih je poznavao. Štab za vanredne situacije grada Kruševca naložio je Opštoj bolnici u Kruševcu da stručni tim pregleda korisnike Gerontološkog centra kojima je potvrđen pozitivan nalaz na virus Kovid 19, kako bi se formirala opšta slika i zdravstveno stanje, odlučeno je u četvrtak na sednici Štaba.

Next

RTS 1 Uživo

Rts naslovna

Ringier Axel Springer Ringier Axel Springer d. Ubistvom Šćepana Roganovića početkom godine u Herceg Novom, nastavljen je krvavi niz kriminalnih likvidacija koje poslednjih godina potresa porodicu Roganović. Povod je i ovog puta bilo poreklo virusa koje je, uprkos brojnim teorijama, i dalje misterija. . .

Next

Najnovije vesti dana

Rts naslovna

. . . . . . .

Next