Sabrura galleriet. Sabrura sticks & sushi

Sabrura sticks & sushi

Sabrura galleriet

Vi følger selvsagt myndighetenes pålegg for å redusere smitte. Fokus er fortsatt på smittevern og de tar alle nødvendige forholdsregler. Nyt maten i vår restaurant på Galleriet, eller gjør en bestilling for take away. De har også strikkepinner, heklenåler og det du måtte trenge. Vi er stolte, og med rette, av vårt norske kjøkken, der fellesnevneren er rene, lokale råvarer av ypperste kvalitet.

Next

Sabrura sticks & sushi

Sabrura galleriet

Sabrura og Holy Cow har søndagsåpent. Eller hva med noen deilige kroppspleieprodukter fra The Body Shop? Det kan imidlertid være spennende å utvide mathorisonten, og i Bergen har vi et hav av spisesteder med kjøkken fra alle verdens kriker og kroker. I tillegg har vi en á la carte-meny med utvidet sortiment. Butikkene er fulle av deCompanys åpner igj fineste vårklær og de står klare for å hjelpe deg. Vi tilbereder gjerne sushi, sticks, salater og andre asiatiske retter til selskap, konferanse og møter. Vi tilbyr også bedriftsavtaler for tilbereding av skikkelig god mat til ukentlige møter, fredagskos eller andre faste tidspunkter. Men hvorfor ikke lage et lite påskeverksted med barna i husstanden hjemme.

Next

Sabrura Galleriet

Sabrura galleriet

Her finner du et stort utvalg lerreter, maling og pensler. For folk på farten tilbyr vi take away, og kundefavoritten er Take away buffet. Vi forholder oss til alle anbefalinger fra helsemyndighetene og kommunen — og holder god avstand. Her er det god avstand mellom kundene og bankterminaler og kassapunkt blir vasket med antibac jevnlig. Slik er det dessverre ikke i år. Sabrura er godt kjent for vår buffet.

Next

Sabrura Galleriet

Sabrura galleriet

Påsken er kanskje rette tidspunktet for å finne det ut. Velkommen til Norges råeste sushisted. Sikre deg påskepynten før påske — akkurat nå får medlemmer i deres kundeklubb -50 % på en mengde påskevarer. Barn fra 6 — 12 år betaler halv pris, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen. Hver dag tilbereder Sabruras kokker det beste innen sticks og sushi, spis så mye du vil fra vår velfylte og varierte buffet. Da kommer du inn i restauranten og plukker med deg inntil 20 av dine favorittbiter, kjapt og enkelt.

Next

Sabrura Sushi & Sticks

Sabrura galleriet

Galleriets åpningstider er fortiden mandag — fredag 10-18 og lørdag 10-16. Ofte har restaurantene sin egen vri på tradisjonsrik mat. Hva med en eske med herlige, smakfulle konfektbider fra Konfektgalleriet?. Siden vi har stor forståelse for at mange av dere holder dere hjemme eller må være hjemme, tilbyr flere butikkene levering hjem til deg. Du får selvsagt både soyasaus, ingefær og wasabi med deg når du går. Men det er fredag, og vi har sushi! Hos Panduro blir du garantert inspirert.

Next

Sabrura sticks & sushi

Sabrura galleriet

Her på Galleriet følger vi løpende med på koronasituasjonen, og forholder oss til rådene fra lokale helsemyndigheter og kommunen. Ring din nærmeste restaurant for bestilling eller mer informasjon. Vi er glade for at de skjønne Companys jentene er tilbake på Galleriet igjen. Kremmerhuset har åpent fra 11-16 fredag 3 april og lørdag 4 april. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat som blant annet dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks.

Next