Salong tid. Salong Tid, Stockholm: Läs kundernas omdömen på m.pcinpact.com

Frisörerna & Salong Chris

Salong tid

Alla salonger i Frisörsök är godkända av. Vi är ett fantastiskt team frisörer som älskar att forma, skapa, lyfta och utveckla din personliga stil. Jag har köpt ett par Redken-produkter på salongen och är supernöjd med dem allihop. Våren 2019 utvidgades också denna salong och Heidi Knuts, en frisör med lång erfarenhet anställdes. Detta är för allas säkerhet eftersom allergier förekommer.

Next

tid

Salong tid

Vi hoppas på förståelse för detta. I en trivsam miljö ger vi dig som kund ett helhetskoncept - hos oss får du tid för dig själv. Genom att ständigt utbilda och uppdatera oss brinner vi för att ge dig det där lilla extra. Klippningen var riktigt bra och noggrann. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

Next

tid

Salong tid

Välkomna att skämma bort er själva! I salongerna erbjuds: klippning, färgning, permanent, ögonbryns- och fransfärgning, festfrisyr, uppsättning, andra professionella hårbehandlingar och sminkning. Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. Andra frisörer brukar i vanliga fall stressa igenom när tiden är slut, det uppskattas att hon tog tiden att göra det perfekt. Aldrig mer Salong Tid, jag rekommenderar inte någon att gå dit! Vi vågar påstå att vår expertkompetens och vårt varma personliga mottagande gör oss till en av Stockholms absolut bästa hårsalonger. Den enda gång jag känt att slutresultatet inte riktigt blivit som jag väntat mig har jag direkt fått en ny tid och en gratis behandling för att jag ska känna mig nöjd. Vi vill att du skall känna tillit till vår kompetens. Med vår ständiga uppdatering om vad som händer inom yrket kan vi göra noggranna konsultationer där vi sätter dig och ditt hår i fokus och kan därmed erbjuda dig den bästa kvalitén på våra behandlingar.

Next

Salong Rasmuss · boka professionell frisör i Huskvarna · Vi har allt för dig och ditt hår utbildade seriösa frisörer

Salong tid

Och självklart tar vi hand om dig och ditt sällskap inför bröllop. För oss är kunskap och kreativitet självklart. Att hjälpa dig få känslan och formen med de rätta produkterna och stylingtipsen som passar ditt hår och det liv du lever är viktigt för oss. Vi har salonger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag har klippt mig här de senaste åren började ett år efter uppstart och kan varmt rekomendera Tid. Vi värdesätter kompetent personal som kan tillgodose kundens önskemål och ser därför till att kunskapen hela tiden uppdateras med utbildning och i kreativitet.

Next

Salong Rasmuss · boka professionell frisör i Huskvarna · Vi har allt för dig och ditt hår utbildade seriösa frisörer

Salong tid

Hos oss kan du också ta hål i öron och näsa, vilket görs genom användning av Blomdahls allergivänliga produkter. . Där om något slappnar jag av till tusen. Vi anser att insida och utsida hänger ihop och erbjuder därför behandlingar som berör både kropp och själ. Hårtvättarna är i ett avskilt rum och stolarna har massageinställningar.

Next

tid

Salong tid

Man blir också bemött med värme och känner sig alltid ompysslad när man går därifrån. Kvalitet var redan då, och är så fortfarande, vårt ledord. Och det kalaset betalade jag 2700 kr för. Våren 2013 utvidgades verksamheten och frisören Emmelie Holmqvist anställdes. Kommer till oss och ge dig själv egen tid i en lyxig och harmonisk miljö. NoC Vi på NoC tycker att ett salongsbesök ska vara härligt, inspirerande och skräddarsytt för just dig. Vi erbjuder även makeup till din vardag samt till fest.

Next

tid

Salong tid

Salong Tid ligger centralt i Stockholm, mitt i vackra Östermalm i en fräsch, modern lokal. Vi vill ge våra kunder inspiration, välbefinnande och hög kvalitet med ett resultat som överträffar förväntningarna. För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis. Jag har både permanentat och klippt frisyr där, och blivit mycket nöjd med båda delar. Vi ger dig inspiration och har en drivkraft som alltid tar oss framåt. Allt från lyxigare hudvård-, massage- och ansiktsbehandlingar, till enklare behandlingar som manikyr, pedikyr och vaxning finns på menyn. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en plats som man njuter av att besöka, och alltid ser fram emot att komma tillbaka till.

Next

tid

Salong tid

Det ska vara tryggt att välja frisör! Jag tycker att det är ett rent nöje att gå och klippa sig. Pga stor efterfrågan så gör jag fransförlängningar from 16 år nuförtiden, men endast med skriftligt medgivande med namn och mail och mobilnummer som kan verifieras från vårdnadshavare. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant; lika förankrade i de senaste trenderna som i det tidlöst klassiska. Salong Tid har från dag 1 haft ett oerhört professionellt bemötande. Fick ingen ekonomisk kompensation för att hon tyckte att hon erbjudit mig möjlighet att åtgärda håret. Jag har tyvärr samma erfarenhet som Erika i nedanstående kommentar. Alltså jag såg ut som en råtta när jag kom hem och nu är det inte bara jag som överdriver flera vänner höll med.

Next