Sara sieppi uusi blogi. Sara Sieppi nettikiusaamisesta blogissaan: on ihan hassut mittasuhteet

Hei blogi

Sara sieppi uusi blogi

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 27, kertoi viime viikolla erostaan laulaja-näyttelijä Roope Salmisen, 28, kanssa. Sun lukijoita kiinnostaa sinä koska sinä inspiroit heitä eri tavoin. © Copyright 2003 - 2020 Stara Media Online Oy. Toki on paljon asioita, mitä on hyvä pitää vaan itsellään, mutta tiedätte varmasti, mitä tarkoitan. On harvinaisen paha olla jos jaksaa nähdä vaivan ja kirjoittaa noin pitkän ja pahantahtoisen viestin. Siepin mukaan hän on saanut monenlaisia kommentteja niin kehostaan kuin kodistaankin.

Next

Vain viikko eroilmoituksesta: Sara Sieppi muutti omaan kotiin

Sara sieppi uusi blogi

Hän joutui sanomaan viimeisen sanan meidän suhteemme tilasta, koska en ollut itse enää edes siihen kykeneväinen. Lue myös: Ex-missi ei mainitse avopuolisoaan Roope Salmista nimeltä, mutta viittaa tähän kertoessaan luonteenpiirteistään. Sen siitä saa kun maalaa monta tuntia putkeen ja käyttää sormenpäitä yksityiskohtien tekemiseen. Näit siis todella niin paljon vaivaa, että sinun oli ihan pakko tulla kommentoimaan omaa kotipostaustani omilla ideoillasi, vaikka koti ei edes ole sinun. Hän kertoo blogissaan, että olisi ollut valmis lähtemään yhdessä varatulle matkalle yhdessä Roopen kanssa, ellei olisi kuullut Roopen jo löytäneen uuden naisen työporukastaan. Kun mä sanon, että mulla menee kivasti, löydän Instagramista kommentin, että mä vaan esitän, sillä näytän ihan itkeneeltä.

Next

Hei blogi

Sara sieppi uusi blogi

Merkin kengät on suunniteltu kovaan käyttöön, ja vaikka sandaaleissa olisi korkoa, niillä pystyy helposti kävelemään vaikka kokonaisen päivän. Nyt Sara on vihdoin paljastanut lisää eron taustoista. Pariskunnan erosta on kirjoitettu useita kymmeniä artikkeleita, mutta aiemmin Sieppi ei ole asiaa julkisesti avannut. Mutta silti on ikävä lukea idiootti Sieppi fanien tekstiä jossa he puoltavat tyhmää idioottimaisia ja huomata että suomessa on noin yksinkertaisen tyhmiä ihmisiä kun syyksi riittää harhaluulo siitä että Sieppi on sympaattinen ja kaunis turhake idioottibimbo. Luulen et ihmiset on sen takia ärsyyntyny sun ja Roopen suhteesta et 60% eroaa eli muutama muukin kokee tehneensä lehmänkaupat ja tavallaan teidän suhde tuntuu muistuttavan ihmisiä tästä asiasta.

Next

Blogiväite: Näin Roope Salminen piti Sara Siepin parisuhteessa, vaikka tämä halusi erota

Sara sieppi uusi blogi

Selvästi joulutunnelmaan virittäytynyt missi rentoutuu kuvassa tv:n edessä villasukat jalassa ja on pukeutunut ruudulliseen pitkään paitaan. Se ei kyllä merkitse mulle oikeastaan mitään, en usko horoskooppeihin enkä yhtään tiedä millaisia ominaisuuksia on jousimiehellä tai kenen kanssa se sopii ja ei sovi yhteen. Sateen jäljiltä tumma asfaltti ja edelleen maalissa olevat sormet. Sieppi kertoi blogikirjoituksessaan, ettei heidän arvomaailmansa kohtaa. Pitää istahtaa alas ja listata kirjoitusaiheita. Minusta on tuntunut tärkeältä olla rehellinen täällä teille, vaikka se on voinut näyttääkin katkeran ex-tyttöystävän tilitykseltä, mutta näyttäköön.

Next

Blogiväite: Näin Roope Salminen piti Sara Siepin parisuhteessa, vaikka tämä halusi erota

Sara sieppi uusi blogi

Kyllä, mä luen välillä itsekin Jodelia. Sara kannustaa muita samantapaisessa tilanteessa olevia. Eniten kiinnostivat Marimekko, Nanso, Andiata, Stylein, Filippa K ja Vagabond. Jos yritin, hän oli oikealla hetkellä heikko ja murskana. Yllä näkyvät Elena-sandaalit ovat klassista Vagabondia. Tein pitkästä aikaa todella vanhanaikaisen meikkipostauksen tänne blogiini eli luettelin yksinkertaisesti vain tuotteet, joita käytän yleensä arkimeikissäni. Järkyttävää lukea noita ylempiä kommentteja… mikä siinä on että pitää tuottaa väkisin huonoa fiilistä ja moittia muita noin rumilla teksteillä.

Next

Sara Sieppi tilittää Roope Salmisen ”känni

Sara sieppi uusi blogi

Yleensä kun multa kysytään lempibändiä vastaan Coldplay, koska se on ollut ihan pienestä asti suosikkeja. Ja miksi hemmetissä kaikki ihmiset ostavat kaupasta vessapaperit ja kuivamuonat? Aika on mennyt tosi nopeasti, mutta samalla tuntuu kuin arki olisi aina ollut tällaista. Poista kansi Tanrevelin takapuolelta, pullon yläosasta. Vaikea edes kuvitella miltä itsestä tuntuisi ottaa noita vastaan. Sieppi haluaa avautumisellaan muistuttaa, että kukaan ei ole huonon suhteen arvoinen. Mulle itselleni sellaiset ihmiset ovat inspiroivimpia blogimaailmassa, jotka avaavat elämänsä täysin.

Next

Vain viikko eroilmoituksesta: Sara Sieppi muutti omaan kotiin

Sara sieppi uusi blogi

Ehkä tässä olisi hyvä vaihtoehto tuon eteenpäin myydyn tilalle. Saralla on selkeästi silmää tyylille ja sisustusjutuille ja varmasti haluaa tulla muistetuksi niistä asioista, ei iltalehdistä. Sieppi kertoi erostaan viime maanantaina Idealistan blogissaan. Mielestäni rohkea kirjoitus, joka nimenomaan henkii hienovaraisesti sitä, että uskallat ottaa riskin ja uskoa ihmisten hyvyyteen kaikkien ilkeiden puheidenkin jälkeen. Jotenkin sitä luulee muka aina tietävänsä, mitä elämässä tulee tapahtumaan, mutta hetkessähän tässä tulisi vain mennä. Mulle itselleni pieni päivetys kasvoissa on jo jonkinlainen meikki itsessään, sillä kasvot näyttävät paljon raikkaammilta silloin. Ylpeästi missi Blogikirjoituksessaan Sara kommentoi misseihin liittyviä kommentteja.

Next

Sara Sieppi avautuu blogissaan erosta Roope Salmisesta: ”Suhde oli pettämistä ja valehtelua”

Sara sieppi uusi blogi

Eilen meilini täyttyi myöskin erilaisten tapahtumien peruutuksista, muutamat duuniprokkikset menivät osittain jäihin ja pieni epätietoisuus ulkomailla tapahtuvista työhommista ovat ison kysymysmerkin alla. Tekstissään Sara kritisoi Roopen hyväntuulisia Instagram-päivityksiä ja kommentteja. Beige on raikas väri, joka menee monen yläosan kanssa! Kaipaan vaatteiden yhdistelyä ja sopivaan fiilikseen pukeutumista. Ihania maanläheisiä sävyjä, kivoja printtejä, laatua ja klassikkomalleja, joihin ei koskaan kyllästy. Etunimeni tulee joltain mukavalta naapurintytöltä, muista nimistä en ole koskaan kuullut tarinaa! Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Se on surullinen ja hassu tunne, sillä oon aina ollut sellainen tyyppi, että mieluummin höpöttelen ihan kunnolla kaikesta kuin olisin hiljaa. Sieppi kirjoittaa usein miettineensä eroa, mutta väittää poikaystävänsä manipuloineen hänet jäämään.

Next