Seiska lehti juorut. Juorulehdet

Seiskan ilmestymispäivät 2020

Seiska lehti juorut

Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät. Turhista julkkiksista ja julkkisten töppäyksistä puhuminen on paljon mielenkiintoisenpaa kuin esimerkiksi säästä puhuminen. Seiskan lukijat odottavat lehden saapumista joka viikko innolla ja lehti luetaan taatusti kannesta kanteen. Monelle lukijalle Seiska on edelleen 7 päivää lehti, vaikka nimi muutettiin jo aikoja sitten. Seiska lehti on tunnettu aikaansaamistaan kohuista vuosien varrella. Tilaa juorulehtien kuningas Seiska nyt! Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joista voit voittaa jopa 35.

Next

Juorulehdet

Seiska lehti juorut

Varsinainen ostotapahtuma tapahtuu aina lehden kustantajan verkkosivuilla, jossa lehtitilaus maksetaan. Juorulehdet ovat viihdyttäviä ja mielenkiintoisia lehtiä, joiden sisältö koostuu suurimmaksi osaksi tuttujen julkkisten juoruista. Lukijat voivat myös lähettää valokuvia, vitsejä ja palautetta julkkiksille. Ex-kansanedustaja Veltto Virtanen nähtiin Lempäälän S-marketilla hiljattain ruokaostoksilla, minkä jälkeen hän paineli suoraan Alkoon juomaostoksille. Juuri tästä syystä se on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun etsit sopivaa lehteä lahjaksi. Mikäli olet yhteydessä asiakaspalveluumme, voimme tehdä yhteydenpidon puolestanne.

Next

Juorulehdet

Seiska lehti juorut

Tilaajana pääset kurkistamaan suosikki julkkisten yksityiselämään ja lukemaan heidän uusimmat kuulumiset sekä tietystin pahimmat töppäykset. Seiska on myös tv-lehti ja löydät siitä kaikki viikon tv-ohjelmat. Sähköpostiosoitettasi säilytetään niin kauan kuin avaat tai luet uutiskirjeitämme tai teet tilauksia sivustomme kautta. Millaisen auton suosikkijulkkis on hankkinut? Mies: 48 % Nainen: 52 % Ikä: 21 - 65 vuosi Julkaisuaikataulu 2020 18. Lukijat pääsevät vaikuttamaan Seiskan sisältöön. Seiska on myös samalla suosittu tv-lehti ja filmiopas. Vertaile juorulehtien ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

Next

Seiskan ilmestymispäivät 2020

Seiska lehti juorut

Joka torstai ilmestyvä Seiska on tuhti viihdepaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa. Aikakausilehti Seiska raportoi sinulle aina uusimmat skandaalit ja herkullisimmat juorut julkkisten elämästä. Lordi kohu juontaa juurensa Seiska lehden julkaisemaan kuvaan Lordi-yhtyeen keulahahmosta ilman tälle ominaista identiteetin piilottavaa maskia. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Seiska lehti on kohulehti sanan varsinaisessa merkityksessä.

Next

Seiska lehti

Seiska lehti juorut

Lehti sisältää kaikkien ilmaiskanavien tiedot sekä 60 maksukanavan tiedot. Sanna sähläsi kaupan kassalla Siskonpeti-näyttelijä Sanna Stellanin omakin arki keikahtaa välillä komiikan puolelle, mikä nähtiin viime viikolla ruokaostoksilla Alepassa. Tässä ovat kaikki voimassa olevat tarjoukset, joista voit valita parhaimman tilaajalahjan. Laite mittaa käveltyjen askelten määrää, matkaa sekä energiankulutusta. Seiska tietää ensimmäisenä uusimmat juorut suomalaisjulkkisten elämästä eikä pelkää kertoa niistä! Seiskan tarjous on lähes aina voimassa myös lahjatilauksissa. Katso lehden tilaajana pääset kurkistamaan näyttelijoiden yksityiselämään ja tutustumaan heihin paremmin. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa.

Next

Seiska lehtitilaus tarjous

Seiska lehti juorut

Lisäksi siinä on tv-tähtien haastatteluja, katsojamäärälistauksia ja juonipaljastuksia suosituimmista televisiosarjoista. Juorulehdet Tältä sivulta löydät Suomen suosituimmat juorulehdet edullisesti. Seiskan lukijat voivat vaikuttaa myös lehden sisältöön. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron — 100 euron välillä. Lehden linja on kertoa asioista avoimesti kuitenkaan totuutta vääristelemättä.

Next

Seiska tarjous

Seiska lehti juorut

Seiska tarjous voi olla tilausmuodoltaan määräaikainen tai kestotilaus. Juorulehdissä kerrotaan tarkasti julkkisten ihmissuhteista, asuntokaupoista, matkoista, vaatteista ja tietenkin pahimmista töppäyksistä. Lehdessä on esimerkiksi suosittu filmi-opas osio, josta näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat. Lehteä tilatessa kannattaa aina hyödyntää sivustomme , koska silloin saat lehden huomattavasti halvemmalla ja lisäksi saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta, jolloin saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Jos nämä tiedot ovat virheellisiä, epäolennaisia tai vaillinaisia, voit pyytää tietojen muuttamista tai poistamista.

Next

Seiska lehti

Seiska lehti juorut

Aina yhtä ajankohtainen viikkolehti, kertoo niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin julkkisten kömmähdykset ja mielenkiintoisimmat juorut. Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät. Seiska lehti sisältää myös erittäin suosittu lukijan postia julkkiksille joka nimensä mukaisesti käsittelee lukijoiden julkkiksille lähettämiä viestejä. Inkisen epäiltiin tehneen itsemurhan lehden aiheuttaman negatiivisen julkisuuden ja paineen alaisena. Lehden pääsääntöinen sisältö on suomalaisten ja maailmankuulujen julkkisten yksityiselämään liittyvät skandaalit toilailut sekä muut juorut. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Next