Seværdigheder ved gardasøen. Book feriehuse & ferielejligheder ved Gardasøen (Italien) hos atraveo

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Italien

Seværdigheder ved gardasøen

Udover dens nærmest pittoreske skønhed, brillerer Limone også ved at være et oplagt sted til mange slags vandsport. Malcesine er bevaret, så man føler det som at træde flere 100 år tilbage i tiden. Hvor langt er der rundt om gardasøen? Nogle af de mest populære campingpladser ved Gardasøen er Bella Italia, Camping Altomincio og Camping del Garda, som I kan læse mere om nedenfor. Se solen gå ind i bakkerne under et privat aften krydstogt på Gardasøen. Søen er den reneste og største i Italien og tiltrækker mange, der er til vandsport.

Next

Rejser til Gardasøen

Seværdigheder ved gardasøen

Gardasøen behøver ikke kun være badeferie og god mad. Book hotel ved Gardasøen Hos In-Italia finder du altid flere end 100 hoteller rundt om hele Gardasøen, fra Tenno i nord til Peschieria i syd. Men Torbole, der i dag har en overflod af restauranter, hoteller, butikker og diskoteker, er også historisk interessant, fordi byen i 1438 var baggrund for et afgørende søslag i en krig mellem Milano og Venedig. Gå ind i hjertet af Dolomitterne gennem den naturskønne krumme vej mellem dens dale, der går mod Pordoi-passet, hvor du kan spise frokost i 2. Specielt båd- og surfingentusiaster kan boltre sig her. Holder man efterårsferie ved Gardasøen vil man normalt kunne forvente lunere temperaturer end hjemme, og på den måde forlænge sommeren betydeligt.

Next

4 små tips til store naturoplevelser ved Gardasøen

Seværdigheder ved gardasøen

Dyrene er nemme at se, og man føler virkelig man er på safari, dog er der ingen aber til at ødelægge bilerne, heldigvis. Det er en oplevelse at gå en tur rundt i centrum eller ved havnen og bare nyde livet, som det udspiller sig for øjnene af jer. Adressen er Località Figara 40, Bussolengo. Men faktisk er der usandsynligt mange antikke skatte, som helt gratis venter på at blive opdaget omkring Gardasøen. Alligevel er Torri del Benaco ikke nær så overrendt af turister som Lazise og Bardolino. Den årlige nedbørsmængde er relativt stor, især i juli og august, mens den tørreste måned er marts.

Next

7 seværdigheder ved Gardasøen, som du skal opleve

Seværdigheder ved gardasøen

Pieve di Santo Stefano Malcesines vigtigste kirke er Pieve di Santo Stefano, der er tilegnet byens skytshelgen, Skt. Mobilehome og ferielejligheder ved Gardasøen Gardasøen byder ud over campingpladser også på et væld af andre overnatningsmuligheder. I området kan I prøve at sejle med kano, springe fra klipperne ned i det klare vand, rutsje på rumpen ned ad vandfald i bjergene og meget meget mere. Der er bunker af børnevenlige oplevelser, når turen går til Gardasøen. En utrolig smuk, men også anstrengende tur gennem hyggelige byer og langsom trafik.

Next

Seværdigheder Gardasøen

Seværdigheder ved gardasøen

Midt ude i vandet ligger klippen La Rocca, hvor den bedårende smukke, 20-årige dronning Adelaide i år 950 blev holdt fanget af den grusomme grev Berengar, som havde myrdet hendes mand, kong Lothar af Italien, og nu ønskede, at hun skulle giftes med hans egen søn Adalberto. Hist og her troner en borg på toppen af et bjerg, og ind imellem ser man citronplantager, olivenlunde, snoede bjergveje og flade strækninger, pyntet med prægtige villaer og haver, der gennem århundrederne er blevet anlagt af statsmænd, kunstnere og rigmænd. Mød ejendomsejerne, slentre gennem deres vinmarker og kældre, og naturligvis prøve produktionen. Men Monte Baldo er også et paradis for bjergklatrere og naturelskere, med sine vilde orkidéer, rige dyreliv og blændende panorama over Gardasøen, der øjnes dybt nede i dalen, som en blå, glitrende streg midt i alt det grønne. Hør om paragliding hos Paragliding Club Malcesine, tlf. Større italienske byer tæt på Gardasøen Trænger du til et afbræk fra varmen, så er der mulighed for at tage på opdagelse i eksempelvis Verona, Brescia eller Vicenza.

Next

Gardasøen

Seværdigheder ved gardasøen

. Derudover ligger Gardasøen tilpas tæt på de fantastiske byer Verona og , som kun er en kort køretur væk. Med atraveos brede udvalg af ferieboliger kan I bestille udgangspunktet for jeres næste sommerferie. Udsigter og gratis, lokale oplevelser langt fra turistfælderne. Camping ved Gardasøen byder ligeledes på spændende attraktioner. Det ni hektarer store område er fyldt med overdådige bygningsværker, springvand, smukke haver, museer, et mausoleum og sågar et udendørsteater med plads til 1500 tilskuere. I boligpræsentationerne kan du læse, hvem der er udbyderen af den respektive bolig.

Next

Ledrosøen

Seværdigheder ved gardasøen

Fester og festivaler Der afholdes bunker af festivaler og koncerter ved Gardasøen, f. Man parkerer ved bunden af en flot trappe, og går så op til kirken, som ligger helt oppe på toppen af et bjerg. Den bliver i dag varetaget af franciskanermunkene, og er skænket til Ærkeenglen Mikael, som ydermere også var beskytter af de mange arbejdere, som arbejdede med forskellige former for ild — hvilket er passende med dens udseende. Erfaringen er perfekt til jubilæer eller særlige lejligheder i Gardasøen. Tag en bådtur gennem den naturskønne Giudecca-kanal, besøg byens højdepunkter på en fortalt vandretur, tilbring flere timer med at udforske i dit eget tempo og nyd en privat bådtur i Venedigs lagune - alt sammen på en overkommelig udflugt.

Next