Simone fra de unge mødre. De unge mødre

De Unge Mødre: Sådan klarer Simone livet som alenemor

Simone fra de unge mødre

Og Michelle drømmer om snart at få et barn mere. Jeg kan slet ikke beskrive det. Der er intet drama i det overhovedet, men vi skal ikke være kærester mere, fortæller Simone. Du kommer derfor med på lidt af en rutsjebanetur, når du ser De unge mødre. Datteren håbede på en dreng Foto: Privat Simone har i forvejen datteren Emliy, som fylder tre år til december , og de kender også allerede kønnet på den lille spire i Simones mave. Hvis der ligger en strømpe på gulvet, kan jeg ikke engang samle den op. Fødslen gik dog ikke helt, som den unge mor havde håbet på.

Next

AFSLØRING: Seks nye deltagere i 'De unge mødre'

Simone fra de unge mødre

Og de efterfølgende scanninger og prøver både på sygehuset og én på privatklinik bekræftede Maria i, at hendes barn var sundt og raskt. Hun var ligeglad med, hvad alle andre mente om hende, men nu hvor hun er mor til Emliy, der snart fylder et år, er hun konstant bange for, at andre synes, hun er en dårlig mor. Den største prioritet i øjeblikket er hendes datter. Hvis jeg mister håbet, så har jeg allerede givet op. Inden solen gik ned, kendte hun sin beslutning. Den unge mor havde i et par måneder gået og overvejet bruddet, inden hun tog det endelige skridt.

Next

Melissa fra unge

Simone fra de unge mødre

Maria Sebens havde håbet på en mere rolig fødsel, hvor hun fødte i vand og selv tog imod datteren. Jeg skylder big time, siger Camilla. Ingen af de unge mødre er indtil videre kommet igennem uden at møde modgang. Seerne skal dog ikke frygte, at der kommer til at mangle historier i den kommende sæson. Og det er ikke altid nemt, når man er opvokset i et indre-missionsk hjem. Kort tid efter fandt Simone dog de kærlige følelser frem igen, da hun mødte Kasper, som hun tilbage i januar. Natascha Linea, Camilla, Nanna, Michelle, Belinda, Nadia-Shila, Amanda Sisse og Julie er blot nogle af de mest elskede unge mødre.

Next

AFSLØRING: Seks nye deltagere i 'De unge mødre'

Simone fra de unge mødre

Hendes to yngste drenge, som hun har med sin forlovede, Jonas, er i dag henholdsvis 18 måneder og 3 år, og de stortrives. På det tidspunkt havde deres forsøg ikke været en succes. Siden bruddet for knap fire måneder siden har Simone måtte vænne sig til at passe parrets fælles datter, den to-årige Emily, på egen hånd. Maria fra Hedehusene er hele to gange blevet forladt, mens hun var gravid, og dermed bristede drømmen om en kernefamilie. Du kan læse meget mere om, hvordan Julie tacklede den forfærdelige situation. Jeg var ikke klar til at blive mor igen eller være gravid, lyder der fra Simone, der slår fast, at hun bare elsker og nyder sin datter i øjeblikket. Hun har faktisk hele tiden set, det blev en dreng, så da hun fandt ud af, det var en pige, vidste hun ikke helt, hvad hun skulle sige.

Next

unge

Simone fra de unge mødre

Endnu et barn For bare få måneder siden var Maria gravid med sit og ekskæresten Daniels andet barn. Emliy glæder sig meget til at blive storesøster og snakker meget om det, men hun havde håbet på en dreng. Derfra gik intet efter planen, fortæller Maria til og uddyber: — Jamen jeg havde haft nogle forestillinger om, hvordan denne fødsel skulle forgå, og intet af det, som jeg havde haft af ønsker, blev opfyldt. Jeg synes, det er meget rart i hverdagen, hvor man kan tage det hele i ens eget tempo. Det ønske blev dog ikke indfriet, da Maria Sebens ikke følte, hun havde kontrol nok over situationen. Afsnittet er optaget for fire-fem måneder siden, og allerede få måneder senere gik forholdet mellem de to så endeligt i stykker.

Next

Gravid unge

Simone fra de unge mødre

Jeg har fundet mig et rigtig dejligt job med super gode kollegaer i en kantine på en af erhvervsskolerne i Slagelse. Hver eneste morgen står Maria Sebens fra De unge mødre ud af sin seng, så snart vækkeuret ringer, selv om hendes 23-årige krop føles som en tung cementblok af følelser. Heldigvis klarer de fleste sig alligevel igennem, og det er da ikke kun i modgang, vi møder deltagerne. Han skulle hedde Jace, siger Maria og smiler overbevisende. Nadia-Shia Én af de mest omtalte episoder og nedture handler dog om Nadia-Shila,. Men da polterabenden er på sit højeste, og venindernes planlagte dildoparty skal skydes i gang, går noget helt galt.

Next

De unge mødre Sæson 1 Afsnit 3

Simone fra de unge mødre

På trods af at de fik barn for blot to måneder siden. Dels på grund af indlæggelsen på sygehuset, og fordi jeg flere gange gik i panik under fødslen. Hun er bange for, at hendes mand, Sune, der også er far til hendes datter, kan være hende utro. Nanna-Johanne kommer fra fra Hvide Sande og er alenemor til to drenge, som har to forskellige fædre. Hun smører madpakker og krammer sin dreng, Jean. Vi er unge forældre, der ikke engang bor sammen, så den opgave ville vi ikke kunne varetage. I galleriet over artiklen kan du se alle de nye deltagere, der kommer med i den sæsonen, som har premiere den 6.

Next