Sjakk matt solsiden. Sjakk Matt Frisør

Sjakk Matt Frisør

Sjakk matt solsiden

Funksjonaliteten er kun til stede for å la deg navigere raskere og mer effektivt frem til dine favoritter. I løpet av 2010 vil vi kunne tilby dette på alle våre salonger. Avdeling Prinsen ble etablert av Anne Grete og Heidi i oktober 1987. Vi har spesialisert oss på brudepynting og make up. Sjakk Matt består av dyktige frisører,med høy faglig kompetanse.

Next

Sjakk Matt

Sjakk matt solsiden

Han heter Mazkin og trenger modeller til herreklipp! Man overlater ikke noe så viktig til hvem som helst på en slik dag. Salongen ligger midt i Heimdal sentrum, med parkering rett utenfor. Man kan parkere rett utenfor, eller benytte seg av parkeringshuset. Salongen har et variert utvalg frisører med forskjellige erfaringer og spesialfelt. Etter 6 års drift, besluttet vi å legge ned avdelingen og frisørene er å finne i Prinsekrysset.

Next

Cafe Sjakk Matt, Oslo

Sjakk matt solsiden

Å være knyttet til en kjede gir oss som frisører en rekke fordeler som også kommer deg som kunde til gode. Ta kontakt med Heidi på 92847928, på eller stikk innom en av salongene med en søknad. Vi er en glad gjeng med forskjellige frisører, og dette gjenspeiler seg i våre kunder! Vi behandler også personopplysninger i den grad lovgivningen påbyr eller gir adgang til det, eller i tilfeller hvor du har samtykket til den aktuelle behandling - f. Salongen er medlem i hårkjeden Tango, som er den raskest voksende frisørkjeden i Norge. Dette presenteres i en liste i portalen. Eksemplevis behandler vi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og timehistorikk.

Next

Sjakk Matt

Sjakk matt solsiden

Velkommen innom en av våre salonger! Du har rett til innsyn i dine personopplysninger. Kundene våre er og blir det viktigste for oss, kom og sett deg i frisørstolen og opplev den gode følelsen. Vi har 2 avdelinger i Trondheim; en i Prinsenkrysset og en på Solsiden. Han er også rå på threading, så man kan fint kombinere det med en herreklipp også! Prinsenkrysset - - - - - - - - - sjakkmattfrisor sjakkmattprinsenkrysset trondheim norway frisørtrondheim hairdresser hair hairstyle hairstylist haircolor hairstyles beauty fashion like hairsalon style haircut highlights salon instahair hairoftheday hairfashion longhair blonde follow blondehair love Trondheim, Norway Vi har fått en praksiselev hos oss på Sjakk Matt Prinsenkrysset! Dersom du ønsker det kan vi også slette eller anonymisere dine personopplysninger. Ta kontakt med Sjakkmatt Frisør avd.

Next

Sjakk Matt Frisør, Beddingen 9 og Kongens gt 19, Trondheim (2020)

Sjakk matt solsiden

Ledigtime bruker også local storage for å vise deg en snarvei til dit du bestilte sist. Våre priser er minstepriser og kan variere ved tids- eller produktforbruk utover standard. Sjakk Matt Frisør finner du på 2 sentrale steder i Trondheim. Personvernerklæring for Sjakkmatt Frisør avd. Heimdal: Etablert av Heidi og Anne Grete 15. Salongen ligger midt i Trondheim sentrum.

Next

Sjakk Matt Frisør

Sjakk matt solsiden

Vår salong på Heimdal er den eneste av våre salonger som tilbyr glattepermanent. Hårvask er inkludert i de fleste behandlingene våre. Vi tilbyr vippe extension og negledesign. Bygget salongen ligger i ble totalrenovert i 2008, og vi flyttet inn i nyoppusset lokale oktober 2009, men inngangen er fremdeles den samme. Informasjonen sendes aldri til server, og den brukes aldri til å spore deg. Prinsenkrysset: Etablert av Anne Grete og Heidi i oktober 1987.

Next