Skai växjö. BYN

SKAI, Växjö

Skai växjö

En varm och välkomnande miljö, med sköna soffgrupper. Välgörenhetsbanketten 2020 Kvällen då näringslivet i Växjö går samman för att göra skillnad! Therefore, we are open about how we collect, process and share the data we store. Vi erbjuder även bostäder för dig som har ett tillfälligt behov, kanske är du ny i Växjö? Dessutom har vi satsat på solenergi med hjälp av extra tunna, effektiva solpaneler som monteras på taket. Lokala producenter har överlag prioriterats vid material- och entreprenadval. Kontorshyresgäster kan beställa allt ifrån tömning av papperskorgar till komplett städ och rengöring.

Next

SKAI, Växjö

Skai växjö

Trygghetsservice Larm och utökad trygghet för våra boende Framförallt många äldre vill ha ett boende som är anpassat efter deras nuvarande eller kommande behov av trygghet, service och gemenskap. Huset värms upp genom biobaserad fjärrvärme och elen köps in via en lokal elproducent - förnybar vattenkraft från Ohs. Verksamheten drivs helt utan löner, arvoden eller kostnader förknippat till de fyra företag och de personer som driver verksamheten. Med människan i fokus har vi tagit fram servicetjänser och faciliteter som förenklar vardagen. Vad gör stiftelsen Växjö Charity? Vi har arbetsplatser för alla de företag som söker flexibilitet och vill arbeta i en inspirerande miljö med ett växande nätverk. Kanske vill du ha en fin lägenhet inför en speciell händelse, kanske vill du ha städning en gång i veckan? Hit har allmänheten inte tillträde. Genom att göra det enklare, bekvämare och mer tillgängligt för invånare att bo, leva och verka i stadsdelen så blir den samtidigt mer intressant och attraktiv.

Next

Icon Växjö

Skai växjö

För våra hotellgäster ingår naturligtvis städ och renhållning i din bokning. You can read our Terms of use in their entirety. Bland annat rymmer vårt spa en härlig bastu och komfortabla sol- och loungestolar. Ambitionen är att vår utomhusplan ska bli ett fast inslag i Ingelstad och att vi i framtiden kan bjuda in fler lag för turneringar. Solenergin tillvaratas i huset och försörjer bland annat laddstolpar för elbilar. Vi är trångbodda i våra lokaler idag och det gör också att det är ett perfekt komplement för både arbetsplatser och mötesrum.

Next

Skybar

Skai växjö

Här sker spontana möten mellan de som bor, jobbar eller bara besöker huset. Eller står mellan två boenden? Konsten att leva Art of Living - konsten att leva, handlar om den enkla livsstilen. Vissa tider är våra anläggningar obemannade men du kan då hyra racket och köpa bollar via automat! Växjö kommunen räknar med att ungefär 700 bostäder kommer uppföras i och i anslutning till området. Inom några år är Arenastaden och Västra Mark en levande stadsdel. Vi erbjuder konferensrum där vi även serverar Växjös godaste konferensfika, tillsammans med Skåres Ground Bistro. Här finns också café, restaurang, frisör, spa och gym.

Next

Icon Växjö

Skai växjö

You can read our Privacy policy in its entirety. Vi har två stycken Padelcenter byggda för sporten belägna på Norremark i Växjö. Växjö Charity planerar, arrangerar och genomför event i syfte att samla in pengar till ideella lokala förmånstagare. Här får vi bo med massor av utrymme och plats för våra saker, fantastisk service och härlig känsla i hela huset — får vi stanna för alltid? Städ Tömma papperskorgar eller få allt fixat? Vi är oerhört tacksamma och stolta över de möjligheter bidraget från Växjö Charity ger oss. Det blir underhållning på hög nivå, roliga överraskningar och ett välgörenhetslotteri där samtliga medel går oavkortat till stiftelsens viktiga arbete! Främst för ett härligt och ibland nödvändigt miljöombyte för att känna sig inspirerad och effektivare. Elen blir spårbar, från producent till konsument. Bostadsmarknaden och besöksnäringen har utvecklats i takt med en ökande befolkning och ett allt större utbud av aktiviteter.

Next

BYN

Skai växjö

Café En mysig och välkomnande hemmamiljö Vårt café ligger i direkt anslutning till entrén och lobbyn. . For example, you have the right to request a report from our database containing the information that is stored about you, such as name and contact information and purchase history. Föreningar, fastighetsutvecklare och andra aktörer samverkar för att tillsammans öka idrottens möjligheter och regionens attraktionskraft. Kontorsgästerna har möjlighet att ansluta sina anställda till spa, gym och bastu.

Next

Golf Sky

Skai växjö

The new law means that customers have a number of rights. Ovan illustration är Växjö kommuns visionsbild av Arenastaden. För en trevlig fika, en affärslunch, anställningsintervju eller bara i väntan på dina gäster. Vårt nya Padelcenter med banorna 7-10 finns på Deltavägen 5 mitt emot Systembolaget på Norremark. Då det ligger i hjärtat av byggnaden är caféet en naturlig mötesplats. Området Arenastaden har blivit ett nav i denna expansion, med nya arenor för ishockey, fotboll, innebandy, gymnastik och friidrott.

Next

Golf Sky

Skai växjö

. . . . .

Next