Skolavslutning 2019. Kalendarium

Lov, ledigheter och läsårstider för grundskola och förskola

Skolavslutning 2019

På onsdag har hela skolan en förberedd brandövning. Det är meningen för nu har blomman gjort sitt jobb och plantan ska bilda frön. Nu är vi inne på sista veckan i förskoleklass. Åkerkålen bildar fröskidor med frön i. You can also change some of your preferences.

Next

Lov, ledigheter och läsårstider för grundskola och förskola

Skolavslutning 2019

Där berättade de varför de i kyrkan firar påsk. Alla saker som vi jobbat med kommer skickas hem och vi vill att alla kläder och extrakläder tas hem senast torsdag. Nackdelen med skola 24 är att vi inte får reda på vad det är som eleverna är drabbade av. Ta gärna med varm dryck och frukt Onsdag: Bibliotek. Vi är en matematikgrupp år F-3 som diskuterar lärandet runt matematik.

Next

Skolavslutning

Skolavslutning 2019

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Hoppas alla får ett trevligt sportlov med fint sportlovsväder. Tillsammans kom eleverna på ett tjugotal olika fåglar i vår närhet. Här kommer några bilder från vår dag. I tisdags gjorde vi ett vårbingo ute på ängen, det var inga problem att hitta vårtecken, nu när våren är i full blom.

Next

Förskoleklass Lindbergsskola: 2019

Skolavslutning 2019

De barn som vill få klä ut sig. Din skola meddelar dig vilka dagar det gäller. Idag har vi arbetat med bokstaven Xx. Förra veckan började vi med tema fåglar. Glöm inte att vi har nytt tel.

Next

Kalendarium

Skolavslutning 2019

Notera att och har andra läsårstider än de som anges på denna sida. Efter pollineringen märker man att blommorna vissnar. Hoppas alla haft ett härligt påsklov hittills. I våra språkgrupper har det skrivits sagor på olika sätt de sista veckorna. Om ditt barn är inskrivet i skolans fritidshem erbjuds alltid verksamhet vid studiedagar och lov. Vi tror att genom detta får eleverna lättare för att använda 5-kompisarna i både addition och subtraktion. Föräldrar är välkomna att följa med.

Next

Lov, ledigheter och läsårstider för grundskola och förskola

Skolavslutning 2019

F-3 har avslutning i Lindbergs kyrka kl:10:30 till kl:11:30. Torsdag: Tema Fredag: Idrott Måndag: Ny bokstav Marie, Johanna, Anette och Carolina I morgon passar vi på att åka stjärtlapp på fm. Eleverna samlas i klassrummet kl. Tänk på att kommentera i vänlig och saklig ton och hålla dig till ämnet. Om vädret tillåter kommer vi att ha utegympa på fredag.

Next

Förskoleklass Lindbergsskola: 2019

Skolavslutning 2019

Gamla Solen barn behöver inte ha idrottskläder med sig, då de ska upp till förskolan på besök. På grund av det blöta vädret och att vi va kort om personal ställde vi in utedagen. Tänk på 48 timmars regeln om ni blir drabbade. Kanske påskharen kommer på besök? Om några veckor kollar vi in om knoppisarna har växt sig större. Skolan har idag cirka 950 elever och ligger mitt i centrala Stockholm i de vackra kvarteren runt Johannes kyrka.

Next

Welcome to IES Bromma

Skolavslutning 2019

Alltså ingen utedag tisdagen den 8 januari. Tisdag: Vi går till kyrkan och tränar. Vår utedag på Eneängen var fantastiskt härlig i solen och vi började kolla in knoppisarna på träden. Diskutera varför ni tror resultatet blev som det blev. Förra veckan började vi arbeta med några svenska djur: ren, rådjur älg, hare och ekorre.

Next