Smart casual naiset. Women's Workwear

Juhlapukeutumisen etiketti

Smart casual naiset

Kuten aina kirkossa järjestettävissä tilaisuuksissa, myös kirkkohäissä häävieraat peittävät vihkitilaisuuden ajaksi olkapäänsä esimerkiksi jakulla tai shaalilla. Lisäksi ruskeat nahkakengät ovat paljon mielenkiintoisemmat kuin mustat ja ne sopivat myös loistavasti farkkujen kanssa. When starting to build up your wardrobe, begin first with neutral colours such as black, white, navy, tan, grey and brown for your outfit. Smart casual tarkoittaa rentoa, mutta kuitenkin siistiä, hieman arkiasua juhlavampaa asua, joka on siisti ja edustava. Monet laittavat esimerkiksi häihin saketin, vaikka sitä ei periaatteessa saisi käyttää kello 18:n jälkeen.

Next

The Ultimate Guide To Men's Smart Casual In 2020

Smart casual naiset

Ellei ylläsi ole smokkia, tarkoitus ei ole jäljitellä smokkia, joten en suosittelisi mustaa rusettia. Koska pesetyttäminen on kallista en pidä edes kesäkuumalla jakkua suojaamattoman kainalon päällä. Frakin housujen sivuissa on silkkinauhat niin kuin smokissa. Whether your work environment is business casual or dressy dressy, never miss a style beat. Tietenkin tälläiset työpaikat ovat melko vähäisiä ja useimmissa työpaikoissa fiksu smart-tyyli riittää paremmin, kuin hyvin. Nykyisin käytäntö on häilyvä, ja naiset voivat käyttää hienompia korukelloja. Paidan päällä voi olla neule tai neuletakki, jopa rento irtotakki alasta riippuen.

Next

Apua, pukukoodi! Näillä ohjeilla pärjäät

Smart casual naiset

Päiväjuhlat Päivällä järjestettävissä ylioppilasjuhlissa, perhejuhlissa ja onnittelukäynneillä mies pukeutuu kesällä vaaleampaan ja talvella tummempaan pukuun, vaaleaan paitaan, solmioon sekä mustiin kenkiin ja sukkiin. Puvuntakki ja solmio jää narikkaan. On any occasion when you want to project an aura of competence, smart casual attire places your business attire one level above the people who are generally dressed in business casual attire. Pari taskuliinaa myös kannattaa hankkia, se viimeistelee miehen tyylin, samoin siisti vyö on must. Eri ammattialoilla on myös erilaiset pukeutumiskäytännöt, kuinka tasokkaasti tai rennosti pukeudutaan. Alipukeutumista tulee kuitenkin välttää, sillä se on pahempi virhe kuin että pukeutuu hieman yli.

Next

Naisten vaatteet ja kengät

Smart casual naiset

Voit valita asuksi myös kaksiosaisen, kuitenkin juhlavan asun. Käsilaukun tulisi olla samaa materiaalia kuin kenkien. Noh, tulette näkemään minun kuvistani, että ei sieltä silti mitään vilku. As also previously mentioned, a blazer with some texture will rub up the right way with jeans. Kaikkien näiden lisääminen business-asuun vie tyyliä casual-tyylin suuntaan.

Next

Juhlapukeutumisen etiketti

Smart casual naiset

We may post a notice on the Sites if a security breach occurs. Kesällä ohut pellavableiseri on miehellä hyvä valinta smart casual pukeutumisessa. Smokki on useimmiten musta, mutta se voi myös olla valkoinen, jolloin housut ovat joko valkoiset tai mustat. Tällä asulla menisin myös päivätilaisuuksiin esim. Go with dark-coloured well-fitted jeans. Toki tämä toimii myös toiseen suuntaan: liika juhlallisuus kannattaa jättää suosiolla toisiin tilaisuuksiin.

Next

Klara K:n etikettikoulu juhlapukeutumiseen osa 4: Smart Casual

Smart casual naiset

A white classic shirt is a foundation. This is a handy rule of thumb and forefinger that you can apply to casualise much any piece: shirts, knits, trousers, even shoes. Hillitty pukupaita tarkoittaa pääsääntöisesti yksiväristä kauluspaitaa, jonka väri voi vaihdella vaaleissa sävyissä. Voit myös unohtaa solmion lisäksi sekä irtotakin että kauluspaidat ja etsiä muuta, vaihtoehtoista yläosaa. Leveän helman kanssa voi istua vapaammin mutta kynähameessa sitä pituutta todella kannattaa kytätä. Haikailetko tyylikästä trenssiä tai toppatakkia ulkoiluun? Lisäksi kesäksi omistan muutaman vaalean ja yhden sinisen jakun, ilman samaa kangasta olevaa hametta.

Next